הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון סוסטנון

Tntrip38

משתמש מתחיל
38
15
נק' מוניטין:
15
38
15
שלום לכולם חדש באתר אחרי 3 שנים של אימונים בכללי בחדר כושר מגיל קטן היום בן 38 תמיד הייתי טיבעי והחלטתי גם בגלל הגיל והסקרנות לבדוק מה זה לא טיבעי לאן זה יקח אותי כבר בזריקה הראשונה למחרת הרגשתי המון אנרגיה כבר באימון הראשון כאילו אני פעם ראשונה בחדר כושר אולי ההתרגשות או שבאמת משהו עבד שם קצת השאלה שלי היא כזו התחלתי סייקל על כולסטרול של
250
180 LDL
Hdl 70
שומנים 50
גובה 1.72
משקל 93
טיבעי הגעתי להמון שריר לפי בדיקות במכון
78 קילו שריר
השאלה האם להמשיך הסייקל למרות כולסטרול גבוה ואיך זה בתור התחלה סוסטנון תודה רבה לעונים

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה זה כל הלילה לחשוב חחח בלאגן אם אני מפסיק סייקל סוסטנון אחרי שני זריקות צריך ניקוי רק זה חסר לי אני יושב במיטה מחשבות ועוד יכול ללכת לאימון

• פותח/ת השרשור
לא יודע יכול להיות אבל כל הלילה לא ישנתי 5 בבוקר התאמנתי ומלא אנרגיה שעתיים אימון על דופק 170 זה לא היה לי ואני לא עייף יכול להיות שמשפיע עליי אחרת
וזה קורה שעה אחרי זריקת סוסטנון שאני מתחיל ככה להתעורר אני לא ילד ואני מרגיש אחרת עברתי כמה דברים בחיים זה לא ניראה לי פסיכולוגי אני רוצה לשאול אותך כמה דברים בפרטי לא נותן לי
בוא נגיד ככה אני שונא אירובי לא משנה מה איך ועל מה חוץ מללכת עם הכלב וגם זה ניחשב השיא שלי באירובי היום פעם ראשונה נהניתי הרגשתי שיותר קל אני לא מרגיש עייפות או שאני דוחף את עצמי בכח ומתי זה יגמר כבר פשוט נהניתי
נותן אחד לאישה, כוס מים קרים והולך לישון. אתה לא על גרם טרן אחי, זה מצב פסיכולוגי אצלך כרגע
אם תוכל לשלוח לי הודעה פרטי אשמח כי כתוב שחסר לי עוד 14 הודעות עד שאני יוכל לשלוח

זה מצב הגיוני ✌️ זה בסדר גג יומיים כאלה ומסתדר לאט לאט ..
בגלל שאתה בגיל כזה שהטסט הטבעי היה כניראה רחוק ממה שהכנסת אז הרגשת עירנות 😱 מוגברת עד חרדה ..

• פותח/ת השרשור
נכון היה לי חרדה קצת בלילה אני ללא שינה בכלל ופעיל 200 אחוז הטסט החופשי שלי היה 25 אבל הגיוני תודה רבה על התשובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית