הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי סייקל שני

Joni1990

משתמש מתחיל
6
1
נק' מוניטין:
1
6
1
התייעצות קטנה
סייקל מסה
הומלץ על testosterone enanthate 1 מל לחודש לאחר חודש 1.5

דיאנבול 3 כדורים כל יום למשך 6 שבועות

פרוווירון כל יום כדור

טמוקסי כל יומיים כדור

קצת נשמע לי הרבה כל העסק אשמח לשמוע חוות דעת של עוד מישהו.
תודה וערב טוב

500 מ"ג לשבוע , 30 דיבול ליום.
טמוקסי טוב שיהיה בצד לשעת הצורך, לא צריך לקחת כל יומים. פרווירון מיותר.

אחי מי שהמליץ לך כל הסייקל הזה לא מבין יותר מידי בזה.
סייקל עקום לדעתי. טמוקסי בטוח אין סיבה לקחת במהלך סייקל , פרווירון די מיותר ודיאנבול זה לא בחירה הכי טובה לאורלי בימינו.

• פותח/ת השרשור
בוא נשאל בשביל מה פרווירון ?
חברנו
אם לא בא לך לענות אל תענה תעשה לי טובה....
לא באתי להמליץ או להתנשא , סהכ ביקשתי עצה בפורום שמבין יותר ממני.
שיהיה לך אחלה ערב גבר.
אחי מי שהמליץ לך כל הסייקל הזה לא מבין יותר מידי בזה.
סייקל עקום לדעתי. טמוקסי בטוח אין סיבה לקחת במהלך סייקל , פרווירון די מיותר ודיאנבול זה לא בחירה הכי טובה לאורלי בימינו.
תודה ! אבקש עוד מבט של מישהו.

חברנו
אם לא בא לך לענות אל תענה תעשה לי טובה....
לא באתי להמליץ או להתנשא , סהכ ביקשתי עצה בפורום שמבין יותר ממני.
שיהיה לך אחלה ערב גבר.
אני לא מתנשא אני שואל אותך למה פרווירון , מה הדילר טען שזה יעשה ?.. מיותר.

תעשה 500 מג טסט בשבוע ותוסיף עוד חומר בהזרקה במקום הכדורים - כך תשמור על הכבד שלך. הייתי ממליץ אולי להוסיף נגזרת dht כמו מסטרון או פרימו, הוא גם מכיל בפנים את כל מה ש פרווירון יכול להציע, גם לא עובר המרה, יתן בוסט לכוח ומראה יבש של שרירים ולא תעלה 10 קילו מים כמו מדיאנובול. טמוקסיפן תשמור לPCT, אם כל בא לך לבלוע כדורים אז כמעט כל דבר אחר יהיה עדיף מדנבול (כמובן אם יהיה מקורי)

• פותח/ת השרשור
תעשה 500 מג טסט בשבוע ותוסיף עוד חומר בהזרקה במקום הכדורים - כך תשמור על הכבד שלך. הייתי ממליץ אולי להוסיף נגזרת dht כמו מסטרון או פרימו, הוא גם מכיל בפנים את כל מה ש פרווירון יכול להציע, גם לא עובר המרה, יתן בוסט לכוח ומראה יבש של שרירים ולא תעלה 10 קילו מים כמו מדיאנובול. טמוקסיפן תשמור לPCT, אם כל בא לך לבלוע כדורים אז כמעט כל דבר אחר יהיה עדיף מדנבול (כמובן אם יהיה מקורי)
תודה רבה אחי!

אישית אני חובב דיבול מאוד, זה תמיד הפגיז אותי ולא במים דווקא, הייתי שומר על תזונה נקיה תמיד.

טסט מסטרון יעשו עבודה מעולה פרימו זאת גם אופציה אבל הוא כל כך יקר .
אני לא אחזור על הרנט שלי אבל פאק דיבול אם כבר תשלב סארמ או טיבול.

אגב @Gnfit אחד החבר'ה היותר מנוסים פה בתחום הייתי מקשיב לו.

@Viking רק עכשיו אני רואה את זה
וואאוו ענק כמוך משבח Sarms .
איזה חוויות היו לך וממה ?

קטונתי אח יקר

אוסטרין היה של bvl מדולל מאוד לא יהיה הוגן לחוות דעה.
Lgd של proven peptides בצורת נוזל היה חזק בטירוף המון עצבים וכוח קצת נוזלים אבל רובם תוך שרירים 5 מג היו ומעל ומעבר עבורי שוקל סייקל הבא לעשות עוד פעם.
Rad 140 של זנקו
ממתק אמיתי הכוח לא כמו של הlgd אבל לא פראייר מעלה מסה יבשה ואיכותית תענוג .המינון היה 30 מג למשך חודשיים.

קטונתי אח יקר

אוסטרין היה של bvl מדולל מאוד לא יהיה הוגן לחוות דעה.
Lgd של proven peptides בצורת נוזל היה חזק בטירוף המון עצבים וכוח קצת נוזלים אבל רובם תוך שרירים 5 מג היו ומעל ומעבר עבורי שוקל סייקל הבא לעשות עוד פעם.
Rad 140 של זנקו
ממתק אמיתי הכוח לא כמו של הlgd אבל לא פראייר מעלה מסה יבשה ואיכותית תענוג .המינון היה 30 מג למשך חודשיים.
דווקא lgd מינון קטן יחסית וראד140 מינון גבוה מאוד הייתי אומר, אני חייב להגיד שבראד גם 15 הרגישו מעולה. לא כמו lgd על 10 אבל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית