עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דווקא lgd מינון קטן יחסית וראד140 מינון גבוה מאוד הייתי אומר, אני חייב להגיד שבראד גם 15 הרגישו מעולה. לא כמו lgd על 10 אבל
זהו שאם היית לוקח Rad140 של Proven peptide אז לא היית מגיע 30 😉
גם זנקו לא חזקים בSarms ברמה של הכנה בבית
הם גם רק דרך ביט, תכף אכתוב לך בפרטי אחיבא לך לסייע לאח מאותגר טכנולוגית?
גם פנדה סגולה זה אשראי לא ?
קטונתי אח יקר
אוסטרין היה של bvl מדולל מאוד לא יהיה הוגן לחוות דעה.
Lgd של proven peptides בצורת נוזל היה חזק בטירוף המון עצבים וכוח קצת נוזלים אבל רובם תוך שרירים 5 מג היו ומעל ומעבר עבורי שוקל סייקל הבא לעשות עוד פעם.
Rad 140 של זנקו
ממתק אמיתי הכוח לא כמו של הlgd אבל לא פראייר מעלה מסה יבשה ואיכותית תענוג .המינון היה 30 מג למשך חודשיים.
הם הכניסו חברה חדשה לאתר.. עושים עליהם סייל 30%, אני שוקל לעשות הזמנה קטנה. מחירים פצצההם גם רק דרך ביט, תכף אכתוב לך בפרטי אחי
וואלה נראה מסקרן, מה אתה מזמין? טסט עם טרן?הם הכניסו חברה חדשה לאתר.. עושים עליהם סייל 30%, אני שוקל לעשות הזמנה קטנה. מחירים פצצה
אני חושב שכן, שווה אפילו להביא כמות לטווח ארוך במחיר הזה.. מה שכן,אני אביא מספיק ארימידקס ונולבה להרבה זמן.וואלה נראה מסקרן, מה אתה מזמין? טסט עם טרן?
איך הולך לך עם פנדה בינתיים? עובד?
כן באמת שווה, אבל בטח זה אריזות מקוריות של החברה החדשה ולא הסודיות שלהם. שלא יפול בפח משלוח גדול :/שווה אפילו להביא כמות לטווח ארוך במחיר הזה
אולי נפלת על טסט לא טוב.. אני גם קיבלתי טרן אחד מלא קריסטלים וגבשושים(סך הכל צריך להכניס את הויאל למים רותחים ולנער)טורינבול שלהם הפתיע לטובה בהחלט.
שאלת תם:
יש red140 רפואי? אפשר לקבל סארמס רפואי?
שאלה יפה - התשובה היא שזה לא אף פעם לא אושר כחומר לשימוש רפואי אלא תקוע איפשהו בפרוצדורה. לכן מן הסתם רפואי זה אף פעם לא יכול להיות, לפחות לשנים הקרובותשאלת תם:
יש red140 רפואי? אפשר לקבל סארמס רפואי?
בינתיים הם הולכים על טיפול בסרטן שד ואיבוד שריר אצל קשישיםעושה לי הרושם שזה יהיה טיפול משלים