הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משקאות דיאטטיים כמויות

• פותח/ת השרשור Prolam
  • פורסם בתאריך

Prolam

משתמש מתחיל
211
13
נק' מוניטין:
13
211
13
אהלן, כמה ההמלצה על משקאות דיאטטיים שמומלץ לבנאגם ביום? אני אישית שותה 3 ליטר של נסטי 0 קלוריות ועוד 2 קפה ו2-3 תה עם סוכרזית נוזלי טיפה, מפחד כבר שזה על הגבול הממש לא בריא כבר. אני אישית מרגיש בריא ומחר עושה בדיקות דם נראה את התוצאה. מה אתם חושבים? תודה

זה שאתה לא חולה לא אומר שאתה בריא...
תנסה לעבור למים.
אין בעיה לשתות קצת פה ושם, אבל 3 ליטר נסטי, ועוד בערך ליטר של משקה חם ממותק בסוכרזית זה לא להיט בריאותי...

• פותח/ת השרשור
זה שאתה לא חולה לא אומר שאתה בריא...
תנסה לעבור למים.
אין בעיה לשתות קצת פה ושם, אבל 3 ליטר נסטי, ועוד בערך ליטר של משקה חם ממותק בסוכרזית זה לא להיט בריאותי...
יש לי בעיה רצינית עם מים, לא מסוגל לשתות מים. אני מרגיש טוב עם כל הנסטי, אך האם יש מחקרים או דברים כאלו שאומרים שזה לא בריא לשתות בכמויות כאלו. הנסטי ה0 קל הכי טוב שמצאתי בבחינת בריאותית , אין לו הרבה מרכיבים והוא עם סוכרלוז. איזה בדיקות אפשר לעשות חוץ מדם שיראו שהכל מתפקד פיקס? בדיקת דם וכלויות, לאץ? בכל מקרה אני אוריד ליטר וחצי ממחר.

ותנסה להחליף אותם במים מינרליים.
או שמקסימום תקנה לך חליטות תה ללא קפאין ותכין לך... (תנסה בלי ממתיקים, או עם סטיוויה)

יש אנשים שלא רגילים לשתות מים, או שהם מוצאים שיש למים טעם לוואי (בייחוד למים מהברז) אני ממליצה לך פשוט לקנות מים מינרליים, זה בטוח יותר זול מנסטי.

יש אנשים שלא רגילים לשתות מים, או שהם מוצאים שיש למים טעם לוואי (בייחוד למים מהברז) אני ממליצה לך פשוט לקנות מים מינרליים, זה בטוח יותר זול מנסטי.

הרגלים אפשר לשנות, במקרה שלו הוא טוען שהוא לא מסוגל לשתות מים

• פותח/ת השרשור
אני לא חושבת שהוא התכוון ל"לא מסוגל" כפשוטו... חח
קודם כל ממש תודה על העזרה
וברור שאני יכול רק מים הבעיה שהיה לי ממש ממש קשה כי אני המון זמן שותה שתייה דלה קלוריות בכמויות. השאלה שלי האם יש מחקרים וכו' שאומרים כמה כדאי וכו.

קודם כל ממש תודה על העזרה
וברור שאני יכול רק מים הבעיה שהיה לי ממש ממש קשה כי אני המון זמן שותה שתייה דלה קלוריות בכמויות. השאלה שלי האם יש מחקרים וכו' שאומרים כמה כדאי וכו.

אני מרשה לעצמי להיות נועזת ולומר לד משמעית שכל מחקר שתמצא יאמר לך שלא מומלץ לשתות 3 ליטר משקה דיאטטי ביום, כל יום, במקום לשתות מים.
אתה יכול לנסות לעבור למים בהדרגה על ידי ערבוב של נסטי עם מים בשלב הראשון ביחס של 3:1 לטובת נסטי, ואז 2:1 ל1:1, נסטי ומים.... ואז לשתות מים בלי נסטי...
ולהגביל את עצמך לליטר אחד ליום ואז לחצי ליטר....
תעשה את זה בהדרגה.
אני משוכנעת שתרוויח הרבה בריאות לטווח האחרוך.

• פותח/ת השרשור
אני מרשה לעצמי להיות נועזת ולומר לד משמעית שכל מחקר שתמצא יאמר לך שלא מומלץ לשתות 3 ליטר משקה דיאטטי ביום, כל יום, במקום לשתות מים.
אתה יכול לנסות לעבור למים בהדרגה על ידי ערבוב של נסטי עם מים בשלב הראשון ביחס של 3:1 לטובת נסטי, ואז 2:1 ל1:1, נסטי ומים.... ואז לשתות מים בלי נסטי...
ולהגביל את עצמך לליטר אחד ליום ואז לחצי ליטר....
תעשה את זה בהדרגה.
אני משוכנעת שתרוויח הרבה בריאות לטווח האחרוך.
אוקיי, ממש תודה

אני אישית מרגיש בריא ומחר עושה בדיקות דם נראה את התוצאה
תעדכן מה החריגות של הבדיקות דם
מעניין מה ההשפעה של זה..
אני לא יודע את ההשפעה של כמויות כאלה, אבל,כתוב בפרופיל שלך שאתה בן 20 אז זה שאתה מרגיש טוב ושהבדיקות דם יהיו תקינות זה לא מדד לכלום.
בוא ניקח מישהו בן 20 שמעשן קופסה ביום מגיל 15-16, הוא ירגיש 100% וכנראה גם בדיקות הדם שלו יהיו תקינות, זה לא אומר שלא יהיה לו נזק מהסיגריות עוד 10-20-30 שנה.

בנוגע למשקאות הדיאטטיים אין בעיה משמעותית אם אתה צורך בכמויות הגיוניות (אלא אם יש שם אספרטיים ואז מומלץ לא לצרוך בכלל).
אם כבר הקפה זו הבעיה האמיתית.

• פותח/ת השרשור
בנוגע למשקאות הדיאטטיים אין בעיה משמעותית אם אתה צורך בכמויות הגיוניות (אלא אם יש שם אספרטיים ואז מומלץ לא לצרוך בכלל).
אם כבר הקפה זו הבעיה האמיתית.
תודה רבה על ההודעה
אני שותה מעט מאוד קפה אולי 1-2 ביום.
הפסקתי עם הXL TEN
עברתי לנסטי החדש בלי הרבה רכיבים, הוא מבוסס על סוכרלוז.
משתדל יותר לשתות תה עם כמה טיפות של סוכרלוז נוזלי
אני לא יודע את ההשפעה של כמויות כאלה, אבל,כתוב בפרופיל שלך שאתה בן 20 אז זה שאתה מרגיש טוב ושהבדיקות דם יהיו תקינות זה לא מדד לכלום.
בוא ניקח מישהו בן 20 שמעשן קופסה ביום מגיל 15-16, הוא ירגיש 100% וכנראה גם בדיקות הדם שלו יהיו תקינות, זה לא אומר שלא יהיה לו נזק מהסיגריות עוד 10-20-30 שנה.
הבנתי שזה קשור יותר לכליות כי הוא מסנן אותם.
תעדכן מה החריגות של הבדיקות דם
מעניין מה ההשפעה של זה..
בסוף לא הלכתי בגלל שלא הצלחתי לקום, אבל מהפעמים הקודמות שגם שם הייתי
שותה המון זירו, יצא תקין, אבל לא בכמויות כאלה, אלא ליטר וחצי גג ביום.

תודה רבה על ההודעה
אני שותה מעט מאוד קפה אולי 1-2 ביום.
הפסקתי עם הXL TEN
עברתי לנסטי החדש בלי הרבה רכיבים, הוא מבוסס על סוכרלוז.
משתדל יותר לשתות תה עם כמה טיפות של סוכרלוז נוזלי

הבנתי שזה קשור יותר לכליות כי הוא מסנן אותם.

בסוף לא הלכתי בגלל שלא הצלחתי לקום, אבל מהפעמים הקודמות שגם שם הייתי
שותה המון זירו, יצא תקין, אבל לא בכמויות כאלה, אלא ליטר וחצי גג ביום.

זה לא נמאס? היתה תקופה שהיתי שותה הרבה זירו ואז כבר כבר נמאס לי
ועכשיו כשאני שותה זירו קר אני מתרגש חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית