עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח קראתי את הפסקה הראשונה נלחצתי חחחח בכול אופן תודה אחיכן זה יעלה לך את מסת השומן בגוף בצורה מטורפת! חבר שלי עשה את זה במשך שנה וחצי וזה דפק לו את חילוף החומרים והוא חייב לאכול פחות מ-500 קלוריות כדי לרדת במשקל!!!
ועכשיו ברצינות. כל עוד זה נכנס לך בערכים זה סבבה לגמרי. המקרה היחיד שזה יכול להוות בעיה זה אם אתה צורך בנוסף כדורי קפאין או פרה-וורקאאוט ואז בגלל שגם האקסאל מכיל קפאין אז התוסף יהיה פחות יעיל ואפקטיבי.
כן זה יעלה לך את מסת השומן בגוף בצורה מטורפת! חבר שלי עשה את זה במשך שנה וחצי וזה דפק לו את חילוף החומרים והוא חייב לאכול פחות מ-500 קלוריות כדי לרדת במשקל!!!
ועכשיו ברצינות. כל עוד זה נכנס לך בערכים זה סבבה לגמרי. המקרה היחיד שזה יכול להוות בעיה זה אם אתה צורך בנוסף כדורי קפאין או פרה-וורקאאוט ואז בגלל שגם האקסאל מכיל קפאין אז התוסף יהיה פחות יעיל ואפקטיבי.
הפתעה גדולה, זה בגלל שאז יש לך כמות עצומה של קפאין בגוףדווקא שאני שותה כדור קפאין ואחריו xl אני מרגיש ממש חזק תקפאין מאשר אני לוקח רק אחד מהם
תגיד מומלץ לשתות קפאין לפני אימון כי אף פעם לא שתיתי ויש אימונים שאני מאוד עייף ודי חסר אנרגיההפתעה גדולה, זה בגלל שאז יש לך כמות עצומה של קפאין בגוף
זה בהחלט יכול לעזור, קפאין משפר ביצועיםתגיד מומלץ לשתות קפאין לפני אימון כי אף פעם לא שתיתי ויש אימונים שאני מאוד עייף ודי חסר אנרגיה
קפאין קפה קלאסי רגיל או לקנות איזה תוסף מיוחד של קפאין ?זה בהחלט יכול לעזור, קפאין משפר ביצועים
אני הייתי הולך על המינון המינימלי שעובד.קפאין קפה קלאסי רגיל או לקנות איזה תוסף מיוחד של קפאין ?
אוקי ,תוכל להמליץ לי על כדורי קפאין טובים?אני הייתי הולך על המינון המינימלי שעובד.
בכדור קפאין לרוב תמצא יותר קפאין מבכוס קפה, אז אם כוס קפה עושה את העבודה אז מעולה, אם לא אז לך על כדור קפאין
אוקי ,תוכל להמליץ לי על כדורי קפאין טובים?
כל חברה נורמלית, זה לא משנה בכלל.אוקי ,תוכל להמליץ לי על כדורי קפאין טובים?
כל חברה נורמלית, זה לא משנה בכלל.
קפאין זה תוסף זול במיוחד לייצר, אין לאף חברה סיבה לפקשש את זה
אני מתכוון מבחינת מינון או שלא משנהכל חברה נורמלית, זה לא משנה בכלל.
חייב להפתיע ולהגיד שאני במשך שבוע מחפש קפאין בחנויות טבע ובפארמים כמו סופרפארם ופשוט אין!! מסתכלים עליי כמו עבמ ומי שכן מבין עניין מספר לי שכבר כמה חודשים טובים הוא לא מקבל הספקה של זה. סופרב הפסיקו לייצר את זה וסלוגר אף פעם לא ייצרו. איפה שכן מצאתי - חנות אחת מסכנה מיני רבים הציעה לי קפאין של סופרב ב120 שח!! לאחר הנחה 103!כל חברה נורמלית, זה לא משנה בכלל.
המינון המומצע הוא 200 מ"ג, יש כאלה עם יותר ויש כאלה עם פחותאני מתכוון מבחינת מינון או שלא משנה
כנראה מהקולה יש לך סבילותאני לא שותה קפה אף פעם אבל בפעמים הנדירות שאני שותה XL אני לא מרגיש שום שוני ואם אני עייף אני לא מתעורר, יכול להיות שהגוף שלי לא מגיב לקפאין? או שסיבה אחרת אני שותה מלא קולה כל יום אז יכול להיות שיש לי כבר סבילות לקפאין מהקולה שאני שותה כל כך הרבה?
תזמין מאמאזון, איביי, אייהרב, מיפרוטאין, או כל אתר אחר שמוכר תוספים ושולח לארץחייב להפתיע ולהגיד שאני במשך שבוע מחפש קפאין בחנויות טבע ובפארמים כמו סופרפארם ופשוט אין!! מסתכלים עליי כמו עבמ ומי שכן מבין עניין מספר לי שכבר כמה חודשים טובים הוא לא מקבל הספקה של זה. סופרב הפסיקו לייצר את זה וסלוגר אף פעם לא ייצרו. איפה שכן מצאתי - חנות אחת מסכנה מיני רבים הציעה לי קפאין של סופרב ב120 שח!! לאחר הנחה 103!
מחריד