הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה קטנה עם התזונה

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
אלהן
טוב בשבועות האחרונים שמתי דגש על תזונה ג'אנק פוד בעיקר, וחזרתי לתזונה רגילה, בצים,יוגורט פרו,תפו"א פרכיות.

אני חושד שיש לי תת ספיגה ופה נכנס הקטע של הג'אנק/ שומן רווי. המסקנה שקשה לי מאוד לאכול "בריא" אבל אין לי בעיה עם ג'אנק פוד למשל מקדולנדס וציפס עובר לי חלק בעיכול , ללא תחושת מלאות, וללא בעיות עיכול, בניגוד לשאר ואני נשאר רעב.

מנגד יוגורט פרו ופרכיות עושה לי רע מאוד.

חשבתי לבסס את התזונה שלי היומית על בשר, חמאת בוטנים ו,-2 שייקים חלבון. בדומה למקדולנס נניח 42 גרם חלבון, פחמימה 50 מהלחמניה- 26 גרם שומן לארוחה ואני נשאר רעב, בניגוד לקוטג' עם פרכיות שאני לא יכול לזוז אחרי זה.

כמובן שאקנה והכין בבית ואגיע עם זה לערכים שאני רוצה, מבחינת בריאות בגלל השומן לטווח הרחוק זה יכול להשפיע לרעה?

ניסיתי כבר את השלב של התזונה נוזלית לא עוזר אין ספיגה. דעות?

אלהן
טוב בשבועות האחרונים שמתי דגש על תזונה ג'אנק פוד בעיקר, וחזרתי לתזונה רגילה, בצים,יוגורט פרו,תפו"א פרכיות.

אני חושד שיש לי תת ספיגה ופה נכנס הקטע של הג'אנק/ שומן רווי. המסקנה שקשה לי מאוד לאכול "בריא" אבל אין לי בעיה עם ג'אנק פוד למשל מקדולנדס וציפס עובר לי חלק בעיכול , ללא תחושת מלאות, וללא בעיות עיכול, בניגוד לשאר ואני נשאר רעב.

מנגד יוגורט פרו ופרכיות עושה לי רע מאוד.

חשבתי לבסס את התזונה שלי היומית על בשר, חמאת בוטנים ו,-2 שייקים חלבון. בדומה למקדולנס נניח 42 גרם חלבון, פחמימה 50 מהלחמניה- 26 גרם שומן לארוחה ואני נשאר רעב, בניגוד לקוטג' עם פרכיות שאני לא יכול לזוז אחרי זה.

כמובן שאקנה והכין בבית ואגיע עם זה לערכים שאני רוצה, מבחינת בריאות בגלל השומן לטווח הרחוק זה יכול להשפיע לרעה?

ניסיתי כבר את השלב של התזונה נוזלית לא עוזר אין ספיגה. דעות?

לא תהיה שום בעיה לטווח הרחוק, אם יש "בעיה" זה בציפס המטוגן, אני מניח שהתכוונת ללא הציפס?
השאלה מבחינה כלכלית וזמינות, תהיה לך אפשרות כל יום לקנות?
אז למה לא לקנות בסופר המבורגר זהב ולחמניות מתאימות?

לגבי יוגורוט פרו - ניסית לקנות בטעמים? אה שאפשר לקנות יוגורוט ללא טעם ולהוסיף לו סירופ שאפשר להזמין במיי פרוטאין
יש הרבה פתרונות
מה עם לחמניה ו עם 4 פרוסות גבנץ? או גבינה צפתית שמתעכלת בקלות

• פותח/ת השרשור
לא תהיה שום בעיה לטווח הרחוק, אם יש "בעיה" זה בציפס המטוגן, אני מניח שהתכוונת ללא הציפס?
השאלה מבחינה כלכלית וזמינות, תהיה לך אפשרות כל יום לקנות?
אז למה לא לקנות בסופר המבורגר זהב ולחמניות מתאימות?

לגבי יוגורוט פרו - ניסית לקנות בטעמים? אה שאפשר לקנות יוגורוט ללא טעם ולהוסיף לו סירופ שאפשר להזמין במיי פרוטאין
יש הרבה פתרונות
מה עם לחמניה ו עם 4 פרוסות גבנץ? או גבינה צפתית שמתעכלת בקלות
ניסיתי את כל הפרו של כל החברות הם לא עושים לי טוב בבטן. לא מתגעגע ליוגורטים אכלתי שנתיים וחצי אותם חח. גבינה צהובה יכולה להיות אופציה לא ניסיתי , גבינות לא כ"כ מתעכלות לי טוב כך שאני בספק זה גורם לי תגבוה אלרגית בבטן נפיחות למשל "לא אלרגיה של מוות" אבל כנראה בגלל המעי הרגיז זה גורם לזה. וכן התכוונתי לקנות ולהכין בבית כמו שכתבתי אין לי כל יום 102 שקל למקדולנדס חח

• פותח/ת השרשור
יש הטבות של מפעל הפיס, קונים ארוחה במקום ב 53 ₪ ב 25 ש"ח

כל המאסה חגגתי על זה חח
חחח איפה עושים את זה?! אני מוכן 50 שקל ביום על 2 מנות זה מסדר לי את החיים זה אפילו פחות הוצאה יומית על מה שהייתי אוכל בזמנו.

חחח איפה עושים את זה?! אני מוכן 50 שקל ביום על 2 מנות זה מסדר לי את החיים זה אפילו פחות הוצאה יומית על מה שהייתי אוכל בזמנו.

יש לך או למישהו מהמשפחה מנוי למפעל הפיס?
גם אם אין לך זה עלות חודשית של 60 ש"ח, אני כבר יש לי 12 שנים (בתקווה שיום אחד אזכה ב חצי מיליון או ברכב)
בכל מקרה, גם אם אין לך אתה בטוח מכיר מישהו שיש לו מנוי, נכנסים גוגל ל - "פיס שלי" ויש לך מלא מלא הטבות
אחת מהן זה לקנות ביג אמריקה ב 25 ש"ח במקום ב 53 ש"ח
אתה קונה את הקופון באמצעות כרטיס אשראי וזה שולח לך לנייד או למייל קוד
כשאתה מגיע למקדולנס יש לך עמדה טאץ כזו שאתה מזמין אתה מקיש את הקוד ויש לך ארוחה.

אה אבל אל תתלהב זה מוגבל ל 8 קניות בחודש חח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית