הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחץ דם סיסטולי גבוה

• פותח/ת השרשור Calman
  • פורסם בתאריך

Calman

משתמש מתחיל
100
0
נק' מוניטין:
240
100
0
שלום,

היום נמצא לי לחץ דם סיסטולי גבוה 145/65 בדר"כ אני על 120/70 (מדדו לי לפני 3 חודשים ולפני 6 חודשים אותו דבר)

למישהו יש מושג איך הלחץ דם שלי פתאום קפץ כל כך?זה ממש מדאיג אותי
יכול להיות שזה קשור לאבקת חלבון, אימוני כוח, valsalva maneuver, ויטמינים, העלייה במשקל מאסת תחילת המאסה?

נערך לאחרונה:
תסתכל באמת על השרוול. אני נמדדתי בסוף השבוע ויצא לי לחץ דם מטורף של 170/75 ו-150/65. יום אחרי יצא לי 160/70 ו-145/70. בסוף שמתי לב שהשרוול עד להיקף יד של 32 ס״מ.

תסתכל באמת על השרוול. אני נמדדתי בסוף השבוע ויצא לי לחץ דם מטורף של 170/75 ו-150/65. יום אחרי יצא לי 160/70 ו-145/70. בסוף שמתי לב שהשרוול עד להיקף יד של 32 ס״מ.

זה בסדר אתה יכול להגיד שרצית להתלהב מההיקף יד שלך, לא צריךללכת סחור סחור.

זה בסדר אתה יכול להגיד שרצית להתלהב מההיקף יד שלך, לא צריךללכת סחור סחור.

LOL
אבל באופן כללי, שרוולים להיקף יד של עד 32 ס"מ הם שרוולים קטנים. לכל גבר בוגר אמור להיות יותר, ובגלל זה אני לא מבין למה מוכרים את השרוול הזה בכלל (בשביל נשים?)

שלום,

היום נמצא לי לחץ דם סיסטולי גבוה 145/65 בדר"כ אני על 120/70 (מדדו לי לפני 3 חודשים ולפני 6 חודשים אותו דבר)

למישהו יש מושג איך הלחץ דם שלי פתאום קפץ כל כך?זה ממש מדאיג אותי
יכול להיות שזה קשור לאבקת חלבון, אימוני כוח, valsalva maneuver, ויטמינים, העלייה במשקל מאסת תחילת המאסה?

תכלס הבדיקה תלויה בהרבה דברים(שינה,אוכל,סביבה וכו'..) ולרוב הל"ד קופץ סתם..בהתחלה היה לי 145-70,עד שהתרגלתי לרופאה קיבלתי תוצאות סבירות,בדיקה שבאמת קובעת משהו זה ההולטר ל24 שעות..תבקש אם זה חשוב לך..

---------- התגובה התווספה ב 03:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:30 ----------

LOL
אבל באופן כללי, שרוולים להיקף יד של עד 32 ס"מ הם שרוולים קטנים. לכל גבר בוגר אמור להיות יותר, ובגלל זה אני לא מבין למה מוכרים את השרוול הזה בכלל (בשביל נשים?)
אתה רציני באמת בדיקה עם שרוול לא מתאים לא נותנת כלום?

מדידות בבית, 3 פעמים ביום ללא הפרעה ובמנוחה יהיו המדידות המדוייקות ביותר (חוץ מהולטר ל24 שעות)

• פותח/ת השרשור
טוב מדדתי בבית עם מכשיר תוך כדי צפייה בטלויזיה (בישיבה כשהיד נחה על כרית בגובה הלב)
יצא 130/65, אני בספק גדול מאוד אם אני מסוגל לשחזר את התוצאות האלה כשאני בקופ"ח

יש פתרון?

אגב, ההיקף יד שלי בכיווץ (כשהיד לא מפומפמת) הוא 32~..

טוב מדדתי בבית עם מכשיר תוך כדי צפייה בטלויזיה (בישיבה כשהיד נחה על כרית בגובה הלב)

יש פתרון?

תבקש לראות טלויזיה בקופ"ח

תוצאות מעוותות לאיזה כיוון שרוול קטן נותן ? יכול היות שיתן תוצאות נמוכות מהמידה הנכונה ... או רק גדולות יותר ???

לחץ 170 ??? למה לא אישפזת את עצמך ...

אגב ... בגלל לחץ של 130\90 הרופא שלי לא נתן לי אישור למכון כושר.

תוצאות מעוותות לאיזה כיוון שרוול קטן נותן ? יכול היות שיתן תוצאות נמוכות מהמידה הנכונה ... או רק גדולות יותר ???

לחץ 170 ??? למה לא אישפזת את עצמך ...

אגב ... בגלל לחץ של 130\90 הרופא שלי לא נתן לי אישור למכון כושר.

לאיזה כיוון נראה לך שהתוצאות מעוותות?

אגב, הרופא שלך טמבל.

אלכס, השעה 17:09.
תפסיק לגלוש בפורום במקום ללמוד!
ולא אשפזתי את עצמי כי בתכל'ס הדיאסטולי נמוך, והיה לי אותו גם לפני חצי שנה על 120. אז כמה הסיסטולי כבר יכול לעלות לי?

נערך לאחרונה:

יש פתרון?

לבקש הולטר ל 24 שעות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית