מה הולך אני צריך קצת עזרה אז קצת חפירה מצטער
תמיד הייתי מתאמן עם הפסקות כזה בחדכ בלי השקעה בתזונה אבל בחודשיים האחרונים אני מתאמן רק בבית כי אין אופציה אחרת אבל משקיע בתזונה עולה במשקל ומקפיד על חלבון מסה כמובן
אני מטר80+- ו75קג כרגע ולהערכתי 18-20% שומן.
הציוד שיש לי זה מתח ודאמבלים מתברגים עד 19קג כל אחד או לעבוד עם דאמבל יד יד ויגיע ל27קג (כשאצטרך עוד משקל אקנה)
ועכשיו ההתלבטות בגלל שאני נורא חלש אם להתחיל תקופה שאני עובד על העלאת חזרות בתרגילים הבסיסיים כמו שכיבות סמיכה נגיד או לעלות משקל
מתח הצלחתי גג 4 לפני חודשיים ומאז לא בדקתי ולכן משתמש בתוכנית של 50pullups בתקווה שיעזור אז זה 5 סטים כרגע של מתח שלילי
ושכיבות סמיכה גם של 100pushups אבל פה אני חושב שאני יכולה להתחיל להוריד חזרות ולעלות משקל מאימון לאימון
אני מצליח בערך 17 בסט ראשון מקסימום
התוכנית שלי ככה בערך
תוכנית 50פולאפס 5 סטים מתח שלילי (עד שאצליח מספיק חזרות בשביל להתרכז בהוספת משקל)
תוכנית 100פושאפס 5 סטים שכל אימון קצת יותר חזרות
לחיצת כתפיים 3X8-12 עם דאמבלים
הרחקת כתפיים 3X8-12
פשיטת מרפקים 3X8-12
כפיפת מרפקים 3X8-12
אני מתלבט אם לשנות את האימון של החזה ל
שכיבות סמיכה 3X8-12 עם תיק ומשקל שאעלה כל אימון
ופרפר עם דאמבלים על הריצפה 3X8-10
אם יש עצות לשינוי או משהו אשמח לשמוע ועצות להשתפר במתח
לא ציינתי על רגליים כי עליהן מתאמן במכון פעמיעם בשבוע זה לא השריר שהכי חשוב לי אם להיות כנה משתדל לא להזניח אבל לא משקיע בהן ככ
תמיד הייתי מתאמן עם הפסקות כזה בחדכ בלי השקעה בתזונה אבל בחודשיים האחרונים אני מתאמן רק בבית כי אין אופציה אחרת אבל משקיע בתזונה עולה במשקל ומקפיד על חלבון מסה כמובן
אני מטר80+- ו75קג כרגע ולהערכתי 18-20% שומן.
הציוד שיש לי זה מתח ודאמבלים מתברגים עד 19קג כל אחד או לעבוד עם דאמבל יד יד ויגיע ל27קג (כשאצטרך עוד משקל אקנה)
ועכשיו ההתלבטות בגלל שאני נורא חלש אם להתחיל תקופה שאני עובד על העלאת חזרות בתרגילים הבסיסיים כמו שכיבות סמיכה נגיד או לעלות משקל
מתח הצלחתי גג 4 לפני חודשיים ומאז לא בדקתי ולכן משתמש בתוכנית של 50pullups בתקווה שיעזור אז זה 5 סטים כרגע של מתח שלילי
ושכיבות סמיכה גם של 100pushups אבל פה אני חושב שאני יכולה להתחיל להוריד חזרות ולעלות משקל מאימון לאימון
אני מצליח בערך 17 בסט ראשון מקסימום
התוכנית שלי ככה בערך
תוכנית 50פולאפס 5 סטים מתח שלילי (עד שאצליח מספיק חזרות בשביל להתרכז בהוספת משקל)
תוכנית 100פושאפס 5 סטים שכל אימון קצת יותר חזרות
לחיצת כתפיים 3X8-12 עם דאמבלים
הרחקת כתפיים 3X8-12
פשיטת מרפקים 3X8-12
כפיפת מרפקים 3X8-12
אני מתלבט אם לשנות את האימון של החזה ל
שכיבות סמיכה 3X8-12 עם תיק ומשקל שאעלה כל אימון
ופרפר עם דאמבלים על הריצפה 3X8-10
אם יש עצות לשינוי או משהו אשמח לשמוע ועצות להשתפר במתח
לא ציינתי על רגליים כי עליהן מתאמן במכון פעמיעם בשבוע זה לא השריר שהכי חשוב לי אם להיות כנה משתדל לא להזניח אבל לא משקיע בהן ככ
נערך לאחרונה: