הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוסף לפני אימון

daniel11

משתמש פעיל
822
121
נק' מוניטין:
167
822
121
כרגע לפני כל אימון אני אוכל בננה
ושמעתי שיש כל מיני תוספים של pre workout וכאלה ורציתי לדעת תכלס מה זה עושה והאם זה שווה? זה יעזור לי להרים יותר משקל באימון?
ולא תמיד יש לי את ה7 שעות שינה בלילה אז האם כדאי לקחת לפני אימון כדורי קפאין וכאלה?( אני שונא קפה)

עדיף לא להיכנס לזה כי הגוף די מתרגל לזה ואחר כך קשה לתפקד בלי לתקופה קצרה, אבל אם זה כל כך חשוב לך יש PRE WORKOUT שהם סבבה,
ולא זה לא יגרום לך להרים יותר זה פשוט יתן לך יותר כוח להתאמן, איך תמנף את זה תלוי בך.

ארוחה טובה שעה וחצי לפני ואולי איזה תמר לפני האימון אמורים לעשות את העבודה בכל אופן.

@orazriel
טיפה חולק עליך 😃
•לא מעודד לצרוך p.w
אבל
צטרולין,בטא אלנין,וקפאין בכמות נאותה יתנו תחושה
שאף תמר מגהול לא יתן:sarcastic:

@orazriel
טיפה חולק עליך 😃
•לא מעודד לצרוך p.w
אבל
מסכים. תלוי בסוג של הפרי וורקאט אם אף פעם לא התחלת לך על משהו חלש כמו אקסטרים שוק הוא סבבה למתאמן המתחיל. יש ממריצים ממש חזקים שלא כדאי להתנסות איתם לפחות בהתחלה.

@orazriel
טיפה חולק עליך 😃
•לא מעודד לצרוך p.w
אבל

חחחחחח זה בסדר גמור, לא חייב להסכים על הכל.
אישית פחות מתחבר, ניסיתי לא פעם בעבר ולמרות הרגשה טובה לכמה דקות
זה לא היה שווה את זה מבחינתי ואם תאכל טוב ותישן טוב אתה תהיה בסדר.

בכל מקרה שלא תבין לא נכון אני לא חושב שזה משהו כזה גרוע ושכדאי להתרחק מזה כמו מאש,
פשוט אישית מעדיף כמה שפחות להתרגל לדברים כאלה.

שמח שהכל באווירה טובה
להתרגל... זה כבר משו אחר.
אני בהחלט סוג של ״מכור״
ההרגשה בשעה הראשונה,מדמה סוג של נרקוטיה,כנל גם הירידה של ההשפעה,מלווה בכאבי ראש ועייפות קיצונית

• פותח/ת השרשור
שמח שהכל באווירה טובה
להתרגל... זה כבר משו אחר.
אני בהחלט סוג של ״מכור״
ההרגשה בשעה הראשונה,מדמה סוג של נרקוטיה,כנל גם הירידה של ההשפעה,מלווה בכאבי ראש ועייפות קיצונית
זה כאילו הרגשה של מרץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית