הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לקנות לחדר כושר ביתי

• פותח/ת השרשור NNA22
  • פורסם בתאריך

NNA22

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
4
13
1
אני מתכנן לעשות חדר כושר ביתי
ולקנות: מתח,סטנד,מוט,פלטות וספה.
יש מלא מחירים וכל מיני סוגים של מוטות וכו ואין לי מושג מה לקנות ומה עדיף שלא..(תקציב בערך 2500)
מישהו שקנה/יודע ויכול להמליץ לי?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מתכנן לקנות מיד שנייה פשוט יש מלא סוגים של ספות, ומוטות וכו ואין לי מושג מה טוב ומה לא

הכל תלוי במטרות שלך. יכול להיות ש100 קילו יספק אותך ויכול להיות שלא. יש לך אופציה של מוט בקוטר 30ממ או מוט אולימפי וזה מכתיב גם את הקוטר של הפלטות. כמו כן מבחינת הפלטות: ברזל, מצופה גומי או באמפרים. כדאי מאוד גם לקנות מוטות קצרים (באותו קוטר כמו הארוך) בשביל שתוכל להרכיב איזה משקל שאתה רוצה על דאמבלים. ספה- תקנה מתכווננת. מתח- כזה שמתחבר לקיר עם דיבלים רציניים ויכול לשאת הרבה משקל (200 קילו). תשקיע בטבעות אולימפיות, חגורת משקל, וגומיות התנגדות. תצטרך גם אריחי גומי אם אתה מתכנן לעשות דדליפט.

אני בניתי חדר כושר ביתי, זה מאוד תלוי במטרה שלך

רוצה להתחזק בבנץ פרס, דדליפט וסקואט? רוצה רק להתאמן בבית ולהתחזק?

דעתי האישית. אם אתה מסתדר עם מתח מקבילים, תנסה לקנות זוג טבעות במידה ויש לך מקום לתלות אותם. אם אתה לא אוהב לעבוד עם טבעות: תקנה מתח מקבילים מחובר לקיר.

אם אתה רוצה משהו מעבר, כלוב וכו' התקציב לא מתאים.

בכל מקרה הציוד תלוי מטרה, וכדאי לך לתכנן את הכל מראש ככה שלא סתם תקנה ציוד לא טוב או לא תואם .

ואני אוכל לפתח גוף רק עם תרגילים מורכבים?

כמובן.

אני יסכם את דעתי.

אם המטרה שלך היא פיתוח גוף, ואין לך נסיון קודם בחדר כושר ועבודה עם משקולות (ביצוע לחיצת חזה, דד ליפט, סקואט וכו') אל תקנה את הציוד הזה לבית שלך. תקנה מתח מקבילים טוב, חגורה להוספת משקל ומשקולות (לדעתי kettlebells אחלה בחירה).
אם יש לך נסיון ואתה מרגיש נוח עם לעבוד לבד ללא השגחה למה לא כסף שלך. אני כן אוסיף שלא הייתי קונה עם התקציב הזה כלוב וספה. תשקיע במתח מקבילים טובים, מוט טוב, משקולות ומשם תתקדם. לדדליפט רק צריך מוט, לחיצת חזה אפשר לעשות מהרצפה, ובהנחה שאתה מסוגל לבצע, אפשר לעשות סקואט מקלין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית