הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ארוחת (צ'יט)

• פותח/ת השרשור Ron00
  • פורסם בתאריך

Ron00

משתמש מתחיל
53
12
נק' מוניטין:
20
53
12
אהלן חברים.
מבצע כרגע חיטוב לאחר די המון זמן.
נמצע בתהליך כשלושה שבועות בערך מרגיש חסר אנרגיה ורעב תמידי אבל דבק בתהליך.
לא יודע אם יש קשר או לא התחלתי במשקל 105 קילו. מתאמן בין 5-6 ימים בשבוע כמו כן משקלי עבודה כבדים .
השאלה זה מתי וכמה "מומלץ" לבצע ארוחות "ציט" במהלך השבוע ? (מרגיש שאני חייב אחת שכזאת )
עד כה לא עשיתי ארוחה שכזאת גם מהחשש שאני עלול לאכול אף יותר בארוחה שכ-זאת מעבר למה שהיא אמורה לתת.(כי אני רגיל לכמויות )

הכל עניין של סך קלוריות , אתה בכל זאת יכול לשלב בתפריט שלך מאכלים שאתה אוהב בכמות קטנה , העיקר תגיע לערכים הסופיים שלך בסוף היום מבחינת החלבון , עם הפחמימה ושומן אתה יכול לשחק כמובן שחשוב שזה יגיע ממקורות איכותיים אבל למשל אתה יכול לשלב איזה במבה קטנה ביום או משהו קוביית שוקולד אם ממש קשה לך ולא יקרה כלום פשוט זה לא מומלץ כי לחלק זה מגביר את הרעב ובדרך כלל אלו דברים שיחסית עם הרבה קלוריות שלא שווה להכניס לתפריט ועדיף לאכול משהו משביע יותר עם ערכים תזונתיים טובים יותר , לגבי ה״ציט״ אתה יכול גם פעם בשבוע כל עוד תנהל את זה חכם ולא תחרוג יותר מידי , לפחות בהתחלה המלצה שלי תעשה פעם בשבועיים אם ממש קשה לך , אתה יכול ללכת ולהנות מהיום בלי להסתכל יותר מידי שמאלה ימינה וזה יכול להיות כמו שצריך אבל גם חריגה גדולה מידי תוכל לעכב אז לקחת בחשבון , פשוט לדעתי מה שתעשה באותו יום תוותר על כמה מהארוחות ולמשל בערב תאכל את הארוחה הגדולה שלך (״הציט״) , סך הכל תבין שזה מסתכם במאזן קלורי יומי ולא משנה מה תאכל גם אם זה פיצה כל היום אבל תהיה במאזן שהוא שלילי אתה תרד במשקל . עם חישוב נכון של קלוריות תוכל להנות מהאימון ומהאוכל במידה מספקת . אני כבר הגעתי למצב שאני לא מתקרב לכל הגאנק ומעולה לי לא מרגיש יותר צורך לאכול את זה . הרבה בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
ברור לי שבסוף הערכים התזונתיים הסופיים הם מה שקובעים לכל אחד פר הגדרותיו.
פשוט מרגיש בהרגשה חושב שארוחה שכזאת יכולה דווקא להיטיב עימי. בכל אופן מודה לך על התשובה תודה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית