הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל סייקל ראשון, טסט + אנאבר

YonatanKG

משתמש מתחיל
136
36
נק' מוניטין:
12
136
36
בס"ד

מתחיל סייקל ראשון בקרוב של טסט ואנאבר.

כמה בוסט באמת זה יביא לעלייה במסת השריר ועלייה במשקלי עבודה, מחכה כבר ל220 דדליפט 😃

טיפים והמלצות לזריקות עצמן?
כמה כואב?

כמה בוסט באמת זה יביא לעלייה במסת השריר ועלייה במשקלי עבודה
בוסט לא רע בכוח והתאוששות, מסת שריר תלויה בבפרמטרים אחרים (אוכל,אימונים וכו')

טיפים והמלצות לזריקות עצמן?
כמה כואב?

זריקה עצמה לא כואבת, PIP (כאב אחרי זריקה) בדרך כלל מופיע בשריר בתולי 2-4 שבועות ראשונים.
מומלץ לחמם קצת את השמן, להשתמש ב2 מחטים (שאיבה וזריקה), להזריק עמוק לשריר גדול (גלוטס מושלם לזה לדעתי).

• פותח/ת השרשור
בוסט לא רע בכוח והתאוששות, מסת שריר תלויה בבפרמטרים אחרים (אוכל,אימונים וכו')

זריקה עצמה לא כואבת, PIP (כאב אחרי זריקה) בדרך כלל מופיע בשריר בתולי 2-4 שבועות ראשונים.
מומלץ לחמם קצת את השמן, להשתמש ב2 מחטים (שאיבה וזריקה), להזריק עמוק לשריר גדול (גלוטס מושלם לזה לדעתי).
א. תודה !!!
ב. מתאמן וותיק יחסית וכמובן אוכל כמו שצריך ומתאמן בצורה מאוד איכותית, יכול "להפגיז" אותי הסייקל?

טוב, תקבל שיפור כלשהו זה בטוח.
כמה טסט אתה הולך לשים בשבוע?

אנאבר זה אחלה דבר (אם לא מזויף), מושלם לחיטוב, מעלה רגישות לאינסולין,מחזק מערכת חיסונית אפילו, מאוד בטוח לשימוש אבל הוא לא ״מפגיז״ בטוח.
טסט זה טסט

• פותח/ת השרשור
טוב, תקבל שיפור כלשהו זה בטוח.
כמה טסט אתה הולך לשים בשבוע?

אנאבר זה אחלה דבר (אם לא מזויף), מושלם לחיטוב, מעלה רגישות לאינסולין,מחזק מערכת חיסונית אפילו, מאוד בטוח לשימוש אבל הוא לא ״מפגיז״ בטוח.
טסט זה טסט
מה הכוונה טסט זה טסט?

אני עכשיו על אנאבר של זנקו זאת הפעם הראשונה ובהחלט לא האחרונה.
אם מסטרון זה injectable הכי אנדרייטד אז אנאבר זה האוראלי הכי אנדרייטד .
כן הוא לא יבנה מסה כמו סופרדרול אבל הכוח אלוהי והפיזיק שמשתנה לך מול העיניים שווים את האקסטרא כסף תוסיפו לזה את העובדה שהוא עם רעילות סופר נמוכה וקיבלתם את האוראלי המושלם.
גילוי נאות אני עדיין מעריץ של סופר דרול וחושב שאין שני לו .

אנאבר באמת שווה לסייקל ראשון אפשר להגיד שהוא המסה בסייקל ראשון .
סטרואיד חזק, במיוחד הרגשה בכוח ברייג' גם במיטה אבל זה לא קשור עכשיו ,
מעלה שריר אין מה לעשות גם אם ניסיתם ולא הצלחתם לראות את זה, אנאבולי מאוד !

בשביל מה אתה עושה סייקל אם אתה מזריק רק 250?
חבל על הזמן והכסף. זה סך הכל קצת יותר מtrt ומצב נורמלי של הגוף.

אני עכשיו על אנאבר של זנקו זאת הפעם הראשונה ובהחלט לא האחרונה.
אם מסטרון זה injectable הכי אנדרייטד אז אנאבר זה האוראלי הכי אנדרייטד .
כן הוא לא יבנה מסה כמו סופרדרול אבל הכוח אלוהי והפיזיק שמשתנה לך מול העיניים שווים את האקסטרא כסף תוסיפו לזה את העובדה שהוא עם רעילות סופר נמוכה וקיבלתם את האוראלי המושלם.
גילוי נאות אני עדיין מעריץ של סופר דרול וחושב שאין שני לו .

אם ס-דרול לא היה כל כך חרא לכבד זה היה האוראלי המושלם

או היילוטסטין

בשביל מה אתה עושה סייקל אם אתה מזריק רק 250?
ניראה לי הוא מתכוון כל זריקה 250מ"ג ,
לא כל חדש בפורום כותב בצורה נכונה במ"ג שבועי .

אם 250 מ"ג לזריקה ✌️ זה הגבול למינון בסייקל ראשון . זה כמות רצינית מקווה שאתה יודע לנצלת אותה. 🏋️

כמות הרעילות לא נוצרה באופן שווה
אין שום דבר רעיל בכדורים האלה.. זה סתם דרך פשוטה ונוחה להסביר שהם לכאורה מסוכנים לכבד.
הבעיות בכבד הם בגלל תהליך אנזימטי מוגבר שהמטרה שלו היא פירוק האלקילציה(קשר כימי בשרשרת פחמנים).
אין שום רעל..
פרווירון מעט יוצא דופן,אתה צודק. אבל אין באמת הבדל בין אנאבר לסופרדרול.
מי שכן "רעיל" במיוחד זה היילוטסטין כי יש לו 2 קשרים כפולים. אחד שמונע פירוק בכבד(כמו כל האוראלים) ואחד שמונע המרה לאסטרוגן(היילו זה טסט אוראלי בעקרון)

אפשר להגיד שהיילו זה דיבול מהונדס ספציפית לפאוורליפטינג

נערך לאחרונה:
250 טסט
ואנאבר כרגע לא ידוע אדע בהמשך
עזוב אותך עכשיו מאנבר ותעלה ל500 טסט לשבוע, סייקל ראשון תן לגוף להכיר דברים חדשים בזהירות מה גם שרק טסט יעיף אותך ואין טעם להוסיף עוד חומר, החכמה היא להגיע לתוצאה עם מינימום חומרים ובסייקל ראשון האנבר יהיה מיותר לדעתי, החיים לפנייך ועוד 10-15 סוגים של סטרואידים יכולים לחכות לך רק אל תגיע לקצה היכולת הכימית שאתה מכניס לגוף.

זה אם הולכים לפי הספר 📚🤓

אני לא רציתי להרוס שמחות .
עדיף ללכת לפי הספר בכל מה שקשור להורמונים, תאמין לי שרק טסט בסייקל ראשון זה אמא של השמחות, 500 מ״ג של טסט בשביל אדם מתחיל זה כמו סייקל של טסט+טרן+מסטרון+אנבר בשבילי(:

אכן זה נכון .

אז בוא אגלה לך סוד 🤫 גם 300 מ"ג שבועי הפך מישהו שאני מלווה אותו בסייקל ראשון למפלצת (7 קילו שריר בחודשיים וחצי) , ההבדל זה שהוא רק לא מבין למה כל החברים שלו בוכים על פצעים , ולעיתים רחוקות קצת עיקצוצים בפטמות. מה שלא קורה ב300 , ואין מה לפחד גם מנשירת שיער מה שיכול לקרות ב500.
🤫 אל תגלה לאף אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית