עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בוסט לא רע בכוח והתאוששות, מסת שריר תלויה בבפרמטרים אחרים (אוכל,אימונים וכו')כמה בוסט באמת זה יביא לעלייה במסת השריר ועלייה במשקלי עבודה
טיפים והמלצות לזריקות עצמן?
כמה כואב?
א. תודה !!!בוסט לא רע בכוח והתאוששות, מסת שריר תלויה בבפרמטרים אחרים (אוכל,אימונים וכו')
זריקה עצמה לא כואבת, PIP (כאב אחרי זריקה) בדרך כלל מופיע בשריר בתולי 2-4 שבועות ראשונים.
מומלץ לחמם קצת את השמן, להשתמש ב2 מחטים (שאיבה וזריקה), להזריק עמוק לשריר גדול (גלוטס מושלם לזה לדעתי).
מה הכוונה טסט זה טסט?טוב, תקבל שיפור כלשהו זה בטוח.
כמה טסט אתה הולך לשים בשבוע?
אנאבר זה אחלה דבר (אם לא מזויף), מושלם לחיטוב, מעלה רגישות לאינסולין,מחזק מערכת חיסונית אפילו, מאוד בטוח לשימוש אבל הוא לא ״מפגיז״ בטוח.
טסט זה טסט
250 טסטמה המינונים המתוכננים ?
ומה הנתונים שלך ? כולל נתוני אימונים
אני עכשיו על אנאבר של זנקו זאת הפעם הראשונה ובהחלט לא האחרונה.
אם מסטרון זה injectable הכי אנדרייטד אז אנאבר זה האוראלי הכי אנדרייטד .
כן הוא לא יבנה מסה כמו סופרדרול אבל הכוח אלוהי והפיזיק שמשתנה לך מול העיניים שווים את האקסטרא כסף תוסיפו לזה את העובדה שהוא עם רעילות סופר נמוכה וקיבלתם את האוראלי המושלם.
גילוי נאות אני עדיין מעריץ של סופר דרול וחושב שאין שני לו .
לא יותר גרוע מכל אוראלי אחר..אם ס-דרול לא היה כל כך חרא לכבד
לא יותר גרוע מכל אוראלי אחר..
ניראה לי הוא מתכוון כל זריקה 250מ"ג ,בשביל מה אתה עושה סייקל אם אתה מזריק רק 250?
אין שום דבר רעיל בכדורים האלה.. זה סתם דרך פשוטה ונוחה להסביר שהם לכאורה מסוכנים לכבד.כמות הרעילות לא נוצרה באופן שווה
עזוב אותך עכשיו מאנבר ותעלה ל500 טסט לשבוע, סייקל ראשון תן לגוף להכיר דברים חדשים בזהירות מה גם שרק טסט יעיף אותך ואין טעם להוסיף עוד חומר, החכמה היא להגיע לתוצאה עם מינימום חומרים ובסייקל ראשון האנבר יהיה מיותר לדעתי, החיים לפנייך ועוד 10-15 סוגים של סטרואידים יכולים לחכות לך רק אל תגיע לקצה היכולת הכימית שאתה מכניס לגוף.250 טסט
ואנאבר כרגע לא ידוע אדע בהמשך
עדיף ללכת לפי הספר בכל מה שקשור להורמונים, תאמין לי שרק טסט בסייקל ראשון זה אמא של השמחות, 500 מ״ג של טסט בשביל אדם מתחיל זה כמו סייקל של טסט+טרן+מסטרון+אנבר בשבילי(:זה אם הולכים לפי הספר 📚🤓
אני לא רציתי להרוס שמחות .