הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה/ סיאליס לפני אימונים

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
רעיון חכם או טיפשי?
Pro/cons?

בנוסף, מודפיניל לפני אימונים

מה דעתכם, רעיון חכם?

רוצה לציין שעשיתי יותר מפעם אחת את זה אבל מסקרן אותי לדעת איך זה עובד ואם בראייה הכוללת זה דבר חכם לעשות?

אחלה דבר בטווח ה5-10 מג לפאמפ בחדר כושר, עדיפות לשימוש שעה לפני אימון אבל מחצית החיים של המולקולה 36 שעות אז פחות קריטי.
במינונים מעל 20 למשך יותר מחצי שנה (רצוף או לפחות יום כן יום לא) יכול להוביל לדלקת בפרוסטטה או אפילו דימום כאשר גומרים (ניסיון אישי לא כיף).

אחלה דבר בטווח ה5-10 מג לפאמפ בחדר כושר, עדיפות לשימוש שעה לפני אימון אבל מחצית החיים של המולקולה 36 שעות אז פחות קריטי.
במינונים מעל 20 למשך יותר מחצי שנה (רצוף או לפחות יום כן יום לא) יכול להוביל לדלקת בפרוסטטה או אפילו דימום כאשר גומרים (ניסיון אישי לא כיף).
גם מופיע סבילות עם הזמן, פחות מרחיב כלי דם

כדי לשלב את זה נניח באימונים ?
ובמינון נמוך של כמה ? זה יכול לעזור לי אישית עם המעיים בגלל הגברת זרימת הדם לאיזור הרצפת אגן
תתחיל עם 5 מג שעה לפני אימון... פאמפ יכול להיות כואב ואפילו להגביל תנועה לפעמים לדוגמא יד קדמית.
זה עוזר גם בקרדיו להזרים עוד דם בריאות, פותח את הנשימה, זה עזר לי עם אסתמה של העור.

יש מגמה חזקה בעולם הפיטנס לקחת סיאליס יומי.
הבעיה שסיאליס (שלא רואה ממטר ויאגרה או לויטרה) תרופה מאוד יקרה .

תתחיל עם 5 מג שעה לפני אימון... פאמפ יכול להיות כואב ואפילו להגביל תנועה לפעמים לדוגמא יד קדמית.
זה עוזר גם בקרדיו להזרים עוד דם בריאות, פותח את הנשימה, זה עזר לי עם אסתמה של העור.
אני אנסה זה נשמע טוב , מתגעגע לפאמפ הזה שהיד מתפוצצת , אני צריך משהו שיזרים לי את הדם , לא לקחתי אף פעם ויאגרה או סיאליס
יש מגמה חזקה בעולם הפיטנס לקחת סיאליס יומי.
הבעיה שסיאליס (שלא רואה ממטר ויאגרה או לויטרה) תרופה מאוד יקרה .
גם ככה כל הסייקלים שלנו יקרים, והתזונה, אז עוד קצת וזה עוזר ויש יתרונות למה לא

אגב לגבי המודפיניל בזמן אימון
ניסיתי את זה 3 פעמים מבוקר (כלומר הפרש זמנים של לפחות שבוע מפעם לפעם) באותה שעה (שמונה בבוקר) חצי שעה לפני אימון.
בכל שלושת הפעמים זה נכנס לפעולה בערך חצי שעה לתוך האימון ובשעה לתוך האימון השרירים התחילו להתכווץ בעיקר התאומים והforearms. ברמה שאי אפשר היה לגרד בגב עם היד בלי שיתפס או לעמוד על קצות האצבעות. מבחינת ריכוז מחוץ לחד"כ זה אחלה... חדר כושר מה הטעם? זה מכווץ שרירים ממה שראיתי על עצמי ואחרים.

• פותח/ת השרשור
אגב לגבי המודפיניל בזמן אימון
ניסיתי את זה 3 פעמים מבוקר (כלומר הפרש זמנים של לפחות שבוע מפעם לפעם) באותה שעה (שמונה בבוקר) חצי שעה לפני אימון.
בכל שלושת הפעמים זה נכנס לפעולה בערך חצי שעה לתוך האימון ובשעה לתוך האימון השרירים התחילו להתכווץ בעיקר התאומים והforearms. ברמה שאי אפשר היה לגרד בגב עם היד בלי שיתפס או לעמוד על קצות האצבעות. מבחינת ריכוז מחוץ לחד"כ זה אחלה... חדר כושר מה הטעם? זה מכווץ שרירים ממה שראיתי על עצמי ואחרים.
אני משתמש בזה והאימון הולך יותר טוב, מלא מהprים שלי עשיתי עם מודפיניל

אני גם לוקח ציטרולין מאלט

מבחינתי המודפיניל זה להיט

הבעיה זה שההשפעה שלו נשארת גם אחרי החדר כושר שכבר בא לך לזרוק את עצמך וכאלה ואז אתה עדיין 'חד'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית