הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מינוני קלן וכו'

hypertrophy

משתמש פעיל
480
1
נק' מוניטין:
858
480
1
אוקיי-אני מתחיל בקרוב סייקל קלן ראשון ויש לי שאלה [יש לי להשיג כדורים 40 מק"ג]
אם אני עובד בפרימידה של

יום 1-4: 40 מק"ג
יום 4-8: 80 מק"ג
יום 8-14: 120 מק"ג

השאלות-
יש לי אפשרות להשאר במינון שיא של 80 מק"ג במקום להעלות ל120 במידה ותפעות הלוואי לא יהיו נסבלות?

אם אני נשאר על מינון של 80 מק"ג עד סוף הסייקל-תהיה לי אפשרות להאריך את הסייקל מעבר לשבועיים?

האם אפקט המרץ ושריפת השומן יפגעו אם לא אגדיל את המינון?

האם אין בעיה עם צריכת קפה גדולה תוך כדי הסייקל?[5 כוסות ביום]

נערך לאחרונה:
ככל שאתה לוקח יותר חומר, מחזור החיים של החומר יותר ממושך = "יותר שריפת שומן".
אתה מודע לזה שזה חרטא ואולי יתן לך פושט של 5-10% בתוצאה ולא יעורר פלאים כמו DNP לדוגמה.
בכל מקרה אם אתה מעל 100 ק"ג הייתי הולך על מינון של 120 מק"ג אם אתה פחות מכך לא הייתי עובר את ה 100 מק"ג.
5 כוסות קפה זו לא כמות גדולה של קפאין, במיוחד אם זה נס קפה או קפה שחור.
קלן יביא לך מרץ בהתחלה, אבל עם הזמן אתה תרגיש איך דרסו אותה 5 משאיות כשאתה קם בבוקר, במיוחד אם אתה אוכל דל פחמימה, אני לא סובל את החומר לדעתי אפדרין פי כמה וכמה יותר טוב מהחרא הזה.

אני חושב שאם קטוטיפן באמת עובד כמו שטוענים, זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי מבחינתך לשלב אותו יחד עם השימוש בקלן, ככה תוכל גם להאריך את זמן השימוש בקלן וגם להנות משימוש במינונים נמוכים יותר, מכיוון שהקטוטיפן מעצים את ההשפעה של הקלן, אני עדיין לא ניסיתי לשלב קטוטיפן עם קלן, זה יקרה בעתיד הלא רחוק..

מה לקחת חיטובים שעברו ?
אני בעד לעשות חיטוב בלי כלום לפחות עד לאיזור ה 15% או אם בא לך אז E+C
ובאחוזים נמוכים לשלב שורפים

לדעתי יש לך חודשיים בלי שורפים

הקטע הוא לא לשרוף שומן, לדוגמה עם אפדרין אירובי של שעה יכול לעבור כמו רבע שעה ללא.

ככל שאתה לוקח יותר חומר, מחזור החיים של החומר יותר ממושך = "יותר שריפת שומן".
אתה מודע לזה שזה חרטא ואולי יתן לך פושט של 5-10% בתוצאה ולא יעורר פלאים כמו DNP לדוגמה.
בכל מקרה אם אתה מעל 100 ק"ג הייתי הולך על מינון של 120 מק"ג אם אתה פחות מכך לא הייתי עובר את ה 100 מק"ג.
5 כוסות קפה זו לא כמות גדולה של קפאין, במיוחד אם זה נס קפה או קפה שחור.
קלן יביא לך מרץ בהתחלה, אבל עם הזמן אתה תרגיש איך דרסו אותה 5 משאיות כשאתה קם בבוקר, במיוחד אם אתה אוכל דל פחמימה, אני לא סובל את החומר לדעתי אפדרין פי כמה וכמה יותר טוב מהחרא הזה.

אז מה אתה אומר משה?! שהקלן לא כזה יעיל ובתכלס הוא חרא?!

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזה לא שורף שומן מעצמו..אני לא טירון [למרות שיש פה כמה שיגידו שלפי ההרמות שלי אני כן 😃]
אני מודע לכך שהתרומה היא יחסית קטנה [אבל עדיין תרומה]
בנוסף קלן הוא אנטי קטאבולי כך שאוכל להעלות את הגרעון שלי בלי לפחד מפגיעה רצינית במאסת השריר וזה השיקול היותר חזק פה
השאלה בקשר למינון היא אחרת- אם אני לא ממשיך להגדיל את המינון כל יומיים [עד לגבול ה100] אלא עוצר ב80 האם ההשפעה תשאר כמו שהיא או שתפחת?

חיטוב קודם לקחתי אפדרין אנגלי [ATOM] היה נחמד לא משהו מיוחד
מתחילת החיטוב ירדתי 5 ק"ג [20 יום בחיטוב] ואני רוצה לרדת עוד 5 לפחות [אני מניח שמפה כבר אמור להתחיל הקושי בירידה]
אז אני מושך עוד שבועיים בערך נקי ואז רוצה לשלב את הקלן כדי לרדת קצת מתחת ל12%

שאלה קטנה שעלתה אתמול בערב חבר שלי קנה כדורים שחרוט עליהם S\X ואני אמור לקנות מאותו בחור שמכר לו-מומלץ?

SX זה קלן של סיירוקס זה בסדר.
לא חושב שיהיה כזה הבדל משמעותי בין 100 ל 80 מק"ג.
יותם הכל חרטא, מה שיעשה לך את החיטוב זה תזונה, מה שמסביב יכול לעזור במעט (5-10%)

• פותח/ת השרשור
SX זה קלן של סיירוקס זה בסדר.
לא חושב שיהיה כזה הבדל משמעותי בין 100 ל 80 מק"ג.
יותם הכל חרטא, מה שיעשה לך את החיטוב זה תזונה, מה שמסביב יכול לעזור במעט (5-10%)
אוקיי סבבה תודה רבה

יותם-מצטרף למשה אבל יש שלב שה-10% תוספת עזרה באים במקום..הכל עניין של לדעת מתי ואיך לתסף את עצמך

• פותח/ת השרשור
אני אחשב על קלן של סירוקס 120 מקג' חוץ מרעידות כלום..עובד מצויין:bananaparty:
וואלה?טוב לדעת..רעידות זה הסייד אפקט שהכי פחות מפריע לי אז טוב לדעת שעם סיירוקס אין כלום חוץ מזה

אנמאמין שזה לא החיטוב הראשון שלך שאתה עושה נכון אחי?
איזה הבדלים אתה רואה בחיטוב אם ובחיטוב ללא?
אהה ועוד שאלה- אתה עושה אירובי גם כשאתה על המינונים הגדולים של הכדור?

אם אתה צריך לעשות ארובי אתה עושה בכל מינון..ההבדל בלי ואן הוא אם אתה שומר על תזונה וארובי אז הקלן יזרז את התהליך..וכן זה חיטוב לא ראשון שלי..

מזה אם צריך? אפשר פשוט לעשות אירובי לא משנה מה המינונים? אפשר גם לעשות אימון משקולות?
אתה מרגיש הבדל בחיטוב אם קלן וחיטוב בלי קלן? אם כן מה ההבדלים?
חחח תודה על כול התשובות אחי 😃

• פותח/ת השרשור
מזה אם צריך? אפשר פשוט לעשות אירובי לא משנה מה המינונים? אפשר גם לעשות אימון משקולות?
אתה מרגיש הבדל בחיטוב אם קלן וחיטוב בלי קלן? אם כן מה ההבדלים?
חחח תודה על כול התשובות אחי 😃
אתה אמור לעשות אירובי בכל אופן [אלא אם כן בא לך להיות במינוס קלורי שואתי בתפריט]
אין הבדל בחיטוב עם חומרים או בלי חומרים-ההבדל הוא בזריזות התהליך ובקלילות שבו
נניח ואתה על X- קלוריות בתפריט והירידה שלך תהיה 1ק"ג בשבוע אז עם קלן לדוגמא הירידה תהיה 1.5 ק"ג[נניח] בשבוע ויהיה לך יותר מרץ ביום יום
בסופו של דבר חומרים לא ישפיעו על המראה שלך אלא על המהירות שבה תשיג את המראה הזה

קאפיש?

אתה אמור לעשות אירובי בכל אופן [אלא אם כן בא לך להיות במינוס קלורי שואתי בתפריט]
אין הבדל בחיטוב עם חומרים או בלי חומרים-ההבדל הוא בזריזות התהליך ובקלילות שבו
נניח ואתה על X- קלוריות בתפריט והירידה שלך תהיה 1ק"ג בשבוע אז עם קלן לדוגמא הירידה תהיה 1.5 ק"ג[נניח] בשבוע ויהיה לך יותר מרץ ביום יום
בסופו של דבר חומרים לא ישפיעו על המראה שלך אלא על המהירות שבה תשיג את המראה הזה

קאפיש?

יש חומרים כמו יהומבין שאיתם תשיג חיטוב שתתקשה מאוד להגיע אליו טבעי
כיוון שהוא עוזר להוציא מהתאים שומן עיקש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית