B BINO12 משתמש מתחיל 44 1 נק' מוניטין: 7 0 44 1 27/2/20 #1 רוצה לקנות קריאטין ואבקת חלבון מאיפה כדאי לקנות, להזמין מחול או מהארץ? אף פעם לא קניתי, אז אשמח שתמליצו לי על אבקות וקריאטין שאפשר לקנות (אם כבר אתם ממליצים אשמח גם שתמליצו על טעמים)
רוצה לקנות קריאטין ואבקת חלבון מאיפה כדאי לקנות, להזמין מחול או מהארץ? אף פעם לא קניתי, אז אשמח שתמליצו לי על אבקות וקריאטין שאפשר לקנות (אם כבר אתם ממליצים אשמח גם שתמליצו על טעמים)
LironR משתמש קבוע 1,001 543 נק' מוניטין: 1,094 0 1,001 543 27/2/20 #2 קריאטין עדיף לך להזמין ממייפרוטאין הם ממש זולים תיקח בלי טעם אבקת חלבון אם אתה שותה עם מים אז לרוב האבקות של מייפרוטאין יהיה טעם די חלש/יימאס אחרי קילו אם אתה שותה עם חלב אז תזמין מהם ממליץ לך על הקרמל מלוח Upvote 0 Downvote
קריאטין עדיף לך להזמין ממייפרוטאין הם ממש זולים תיקח בלי טעם אבקת חלבון אם אתה שותה עם מים אז לרוב האבקות של מייפרוטאין יהיה טעם די חלש/יימאס אחרי קילו אם אתה שותה עם חלב אז תזמין מהם ממליץ לך על הקרמל מלוח
B BINO12 משתמש מתחיל 44 1 נק' מוניטין: 7 0 44 1 28/2/20 פותח/ת השרשור #3 עוד מישהו? Upvote 0 Downvote
O OR17 משתמש פעיל 306 3 נק' מוניטין: 57 0 306 3 28/2/20 #4 אוהב את דמנטייז בננה/תות/קרם עוגיות -חפש דיל טוב יש גם בארץ בהזמנה מחירים טובים(לא חושב שמותר לי להדביק פה קישור אז אני לא מצרף קישור) קראטין מונוהידארט רגיל מה שהכי משתלם לך זה הכל אותו דבר רק מותגים שונים קח מה שהכי משתלם לך לכיס Upvote 0 Downvote
אוהב את דמנטייז בננה/תות/קרם עוגיות -חפש דיל טוב יש גם בארץ בהזמנה מחירים טובים(לא חושב שמותר לי להדביק פה קישור אז אני לא מצרף קישור) קראטין מונוהידארט רגיל מה שהכי משתלם לך זה הכל אותו דבר רק מותגים שונים קח מה שהכי משתלם לך לכיס