הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד ביתי

• פותח/ת השרשור
הכלוב הכי זול שתמצא עולה 2100 בערך...ואם כבר תקח תקח ראק שבו יש גם מתקן למשקולות שלא סתם יהיו זרוקות על הרצפה...
דווקא ראיתי אחלה כלוב עם מקום למשקולות ב1700 שקל בערך. חשבתי אולי למצוא יותר זול, אפילו יד שנייה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
קניתי פלטות לא אוליפיות, ולא זה לא HARDCORE, אבל אני יכול לומר לך שזה עושה את העבודה, זה מרגיש בדיוק אותו משקל כמו בחדר כושר, ככה שאני לא רוצה סיבה לקנות פלטות אולימפיות שזה כשמתברגות הרבה יותר זולות.

יש לי ספה שאני יכול לכוון את הקרניים לאיזה כיוון שאני רוצה, ולאיזה גובהה שאני רוצה, כשאני מגיע לכשל בסקוואט האחים שלי עוזרים לי לעלות.

זה לא מדהים, אבל אני יכול לומר לך שהוא שורד יפה משקלים של 140 קילו, ואני מאמין שגם טיפה יותר.

אתה יכול לסיים בבערך 2500 שקל.. ספה יד שניה +150 קילו פלטות מתברגות.

אין להם זכות לעשות כזה דבר, בלי לאפשר לך לבחור אם להמשיך שמה או לא.
חתמתה איתם על חוזה...תבדוק את הכללים בחוזה.

• פותח/ת השרשור
קניתי פלטות לא אוליפיות, ולא זה לא HARDCORE, אבל אני יכול לומר לך שזה עושה את העבודה, זה מרגיש בדיוק אותו משקל כמו בחדר כושר, ככה שאני לא רוצה סיבה לקנות פלטות אולימפיות שזה כשמתברגות הרבה יותר זולות.

יש לי ספה שאני יכול לכוון את הקרניים לאיזה כיוון שאני רוצה, ולאיזה גובהה שאני רוצה, כשאני מגיע לכשל בסקוואט האחים שלי עוזרים לי לעלות.

זה לא מדהים, אבל אני יכול לומר לך שהוא שורד יפה משקלים של 140 קילו, ואני מאמין שגם טיפה יותר.

אתה יכול לסיים בבערך 2500 שקל.. ספה יד שניה +150 קילו פלטות מתברגות.
דווקא פלטות וספה דיי הסתדרתי מצאתי אחלה מחיר... הבעיה העיקרית שלי עכשיו זה כלוב...:\

אני מסתדר בלי כלוב, אם יש לך מישהו חזק שיכול להיות הספוטר שלך, לא נראה לי שיש יותר מידי בעיה.

• פותח/ת השרשור
אני מסתדר בלי כלוב, אם יש לך מישהו חזק שיכול להיות הספוטר שלך, לא נראה לי שיש יותר מידי בעיה.
אין לי אחד כזה... ואני מעדיף לעבוד עם כלוב מאשר לאלתר משהו...:\

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
כמה אתה משער להרים ??? טון ????
לא התכוונתי לזה... התכוונתי להגיד שיש לאבא שלי חבר מסגר... לא אחד בשקל מישהו שיודע לעבוד כמו שצריך,אבל אני שואל עד כמה אילתור כזה של כלוב ממסגר שלא מכיר את העבודה יחזיק מעמד?

לא התכוונתי לזה... התכוונתי להגיד שיש לאבא שלי חבר מסגר... לא אחד בשקל מישהו שיודע לעבוד כמו שצריך,אבל אני שואל עד כמה אילתור כזה של כלוב ממסגר שלא מכיר את העבודה יחזיק מעמד?

לפי דעתי יחזיק טוב ...
בניתי פעם אחד ... ואני בכלל לא מסגר ...

יש שיגידו שלא יחזיק ....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית