הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך הפרוטוקול ?

eyallcohen

משתמש מתחיל
75
12
נק' מוניטין:
23
75
12
לטרוזול חצי כדור כל 3-4 ימים
פרובירון
טסט אננטט 500 - 12 שבועות

לא משהו שיהיה קשה להתאושש ממנו נכון? אני אשתמש בpct בכלומיד, נולבה, ופרגניל

לטרוזול חזק מאוד צריך נורא להזהר איתו
הייתי מציע ארומסין( מעט קשה להשגה ויקר אבל בעיניי הכי מוצלח) או ארימידקס.
מה מינון פרוווירון?

אתה לא צריך לטרוזול עד שאתה מגיע לאחריי 4 שבועות ומחכה להרגיש אם יש לך עיקצוצים בפטמות אם לא 🫤 שמור אותו בצד , זה לא תוסף לסייקל.
פרווירון 😕 שיהיה .. מה נעשה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה לא צריך לטרוזול עד שאתה מגיע לאחריי 4 שבועות ומחכה להרגיש אם יש לך עיקצוצים בפטמות אם לא 🫤 שמור אותו בצד , זה לא תוסף לסייקל.
פרווירון 😕 שיהיה .. מה נעשה
תוכל לפרט טיפה יותר למה לא פרובירון?

תרופה מונעת המרה תוך כדי הסייקל
לא הפכה, תמיד היתה .

תוכל לפרט טיפה יותר למה לא פרובירון?
לא אמרתי - לא . אמרתי - שיהיה . שטות פוגע בציר אבל כיף עם תרומה קטנה ואפשרי, אז מה נעשה מה נגיד לך לא הבחירה האידיאלית , לא תרופה שהייתי חושב להכניס בסייקל אבל אפשרית שיהיה .

כי בעצם היא תרופה עם שתי ״כובעים״
גם מונעת המרה,וגם מעלה LH וFSH
אז אפשרי להשתמש גם בסייקל וגם בpct

בסייקל זה קצת בעייה .. כי מהר מאוד היא מורידה אסטרוגן ל 0 וזה מאוד מטומטם להגיע למצב כזה באמצא סייקל כשאתה מכין את כל העיניינים והתוספים והמנטליות להיות 100% ופתאום אסטרוגן 0 הכל נתקע 😭

• פותח/ת השרשור
בסייקל זה קצת בעייה .. כי מהר מאוד היא מורידה אסטרוגן ל 0 וזה מאוד מטומטם להגיע למצב כזה באמצא סייקל כשאתה מכין את כל העיניינים והתוספים והמנטליות להיות 100% ופתאום אסטרוגן 0 הכל נתקע 😭

ואם לוקחים ממש אחת ל3-4 ימים? חצי כדור?

על מה היית ממליץ תוך כדי הסייקל כדי למנוע אסטרוגן מיותר?

ואם לוקחים ממש אחת ל3-4 ימים? חצי כדור?
4 ימים חצי כדור זה הפרוטוקול ל :
לא צריך לטרוזול עד שאתה מגיע לאחריי 4 שבועות ומחכה להרגיש אם יש לך עיקצוצים בפטמות אם לא 🫤 שמור אותו בצד
הינה חוזרים לתגובה הראשונה שלי היא עונה על הכל לא משנה כמה נחפור בזה , זה גם על למנוע "אסטרוגן מיותר" .

נערך לאחרונה:
איפה הימים שמישל היה מספר לנו טכניקות PCT ומדבר על איך שארומסין הכי טוב

היום הוא נזהר לא לדבר על סטרואידים רק מעלה דאווין של המתחרים שלו
ככה הפרוטוקול שנתנו לי וכי אני מתחיל סייקל על 12-13 אחוז שומן, כל הסייקל יהיה מסה

מה קשור אח שלי האהוב

האחוז שומן שלך פה לא רלוונטי ללמה אתה לוקח סתם אנטי אסטרוגן בלי סיבה

אם מכניסים טסט חיצוני בכמות גבוהה ולאותו אדם יש סופר המרה בגוף?
גם לאדם רזה יכולה להיות המרה?
לדוגמא 750 טסט בשבוע
מהר מאוד חלק מזה יומר לאסטרוגן
מה אז?

אכן הפרוטוקולים שישר מקבלים אצל "מאמנים עם יד 50 כמו יוסי" זה 500 טסט וישר כדור לטרוזול ל4 ימים . אולי זה לא בריא , אבל זה הולך על בטוח להצלחת המאמן ב'מראה בסוף הסייקל' .

אכן הפרוטוקולים שישר מקבלים אצל "מאמנים עם יד 50 כמו יוסי" זה 500 טסט וישר כדור לטרוזול ל4 ימים . אולי זה לא בריא , אבל זה הולך על בטוח להצלחת המאמן ב'מראה בסוף הסייקל' .

כוסאימא של יוסי המדרוב עם השייקר אופטימום שכל יום מאמן רק חזה ויד והסייקלים שלו שסתם דופקים לאנשים תמימים את הבריאות

אם יש בנוסף לטסט נגזרת dht בסייקל ואין הרבה שומן או נטיה לאסטרדיול גבוה, אז אפשר לחשוב על AI רק שרואים עליה גדולה במים ותופעות אחרות של עודף אסטרדיול. אם יש סולו טסט אז אפשר משבוע 4 (שמדובר בטסט ארוך) להתחיל עם חצי כדור פעם בשבוע וללכת לפי הרגשה (כמובן עדיף בדיקות דם).
כל מה שחוסם אסטרוגן יכול לעלות Lh,fsh, בפועל האם נשתמש בכל זה?
בדיוק, יש שינויים מאוד מינוריים בין כל החוסמים, לקהל רחב אין בינהם באמת הבדל.

לא חראם סתם לקחת AI ואז אחרי חודש

"וואי אחי למה כואב לי בעצם והבולבול לא עומד? רגע.. מה זאת אומרת אסטרוגן נמוך מדי?"

כוסאימא של יוסי המדרוב עם השייקר אופטימום שכל יום מאמן רק חזה ויד והסייקלים שלו שסתם דופקים לאנשים תמימים את הבריאות
האמת היא שאני בכלל לא כועס עליו .
לא כתבתי את מה שכתבתי מכעס .
אני דווקא מעריך אותו . יש ביקוש יש מי שמוכר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית