הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם LGD עובר דרך יחסי מין

Pharmacist

משתמש קבוע
1,043
1,383
נק' מוניטין:
2,464
1,043
1,383
נתקלתי היום בכתבה -

מדובר על ספורטאית בצוות אולימפי של קנדה בחתירה, כוכב עולה שלהם. היא הביאה המון זכיות בשנים אחרונות עד שהפתיעו אותה מwada עם בדיקת פתע ומצאו ליגנדרול בשתן. קיצר פסלו אותה מהשתתפות מכל התחרויות וזה היה אמור לגמור לה את הקריירה, ואז להפתעה מזכים אותה מכל האשמות בגלל שהיא קיבלה את החומר בטעות. פה מגיע הקטע הגדול , הדרך בו היא קיבלה את החומר - לטענתה הבן זוג שלה משתמש בסארמס והעביר לה קצת דרך ״נוזלים״ ביחסי מין. 🤦‍♂️🤦‍♂️
אני הייתי בטוח שצוחקים עליי, אבל זה אמיתי. אם זה המצב אז אתם לא רוצים לדעת איך @שים נראה בחיים האמתיים שהחברה שלו בתמונת פרופיל הפכה להיות כזאת ענקית מה״נוזלים״ שלו 😆

אבל ברצינות אני חושב שאפשר לשכוח מספורט ״טבעי״ בכל הענפים. כי אותם סארמס שהם מאוד עוצמתיים ויוצאים מהדם ב99.8% אחרי 3-4 ימים ותמיד אפשר להגיד שזה החבר שלך שיפצר אותך. הבדיקות של wada הופכות פשוט ללא רלוונטיות בצורה הזאת
מה דעתכם

שמע אם זה נכון.... יש כמה וכמה בחורות שאמור להיות להם תוצאות חיוביות לגבי סארמס בזכותי
מעניין אם מעבר לתוצאות החיוביות יש גם את האפקט עצמו של הסארמס

או שזה סתם חרטא ברטא כדי לנקות לה את השם כי היא לא היחידה שהשתמשה שם בחומרים ולא רצו שזה יתפוצץ
גם יכול להיות שדחפו סארמס לאיזה pre workout עוצמתי כלשהו שהיא לקחה, מצד שני זה קנדה, המדינה בה וויד זה חוקי מאז ומעולם גם לפני שהיה שם לגליזציה, אז לך תדע

זה הקריירה שלה, זה בעייתי, מצד שני, יכול להיות שהבנזוג שלה עשה בשכל פה ולקח את האשמה

אם היא הייתה רוסיה היו עושים מזה בלאגן עד היום. זה הכל פוליטיקה כולם לוקחים והממשלות מסתירות בכל הכח
במיוחד התירוץ של הסקס. אם היתה רווקה היו אומרים שיתוש העביר בעקיצה או מים שקנתה בסופר...
שימו לב האנשים שם מאוד חכמים ופשוט מתעלמים לגמרי ולא שואלים שאלות אפילו שהתירותים לשימוש הם מעבר לילדותיים זה נשמע בדיחה אם לא היה רציני..
"לא שוטר לא שתיתי חבר שלי פירק אותי בשירותים ושתה אולי עברו כמה אחוזים"
תדמיינו בנאדם אומר את זה לשופט אם לא צוחקים לו בפנים ומעיפים לתא..

שמע אם זה נכון.... יש כמה וכמה בחורות שאמור להיות להם תוצאות חיוביות לגבי סארמס בזכותי
מעניין אם מעבר לתוצאות החיוביות יש גם את האפקט עצמו של הסארמס

או שזה סתם חרטא ברטא כדי לנקות לה את השם כי היא לא היחידה שהשתמשה שם בחומרים ולא רצו שזה יתפוצץ
גם יכול להיות שדחפו סארמס לאיזה pre workout עוצמתי כלשהו שהיא לקחה, מצד שני זה קנדה, המדינה בה וויד זה חוקי מאז ומעולם גם לפני שהיה שם לגליזציה, אז לך תדע

זה הקריירה שלה, זה בעייתי, מצד שני, יכול להיות שהבנזוג שלה עשה בשכל פה ולקח את האשמה

אחרי הסקס תמיד תמליץ להם ללכת לעשות סקאווט ודדליפט כדיי לבדוק את התאוריה

זה מה שאני חושב, מצאו תירוץ דפוק. תחשוב בהגיון , כמה כבר לומר אתה תעבור בזרע שלך לבחורה, מה אתה סוס 🤣
אולי הבנזוג שלה על קרדרין ומלא חומרים כי הוא בילדר רציני שלוקח מלא סארמים גרם וחצי טסט והורמון גדילה והוא אוכל מלא חלבון או שהגוף שלו דוחה את זה בזרע יכול להיות כל מיני הסברים אבל כן חחחחחחחחח יש סוסים בתחום אח
אחרי הסקס תמיד תמליץ להם ללכת לעשות סקאווט ודדליפט כדיי לבדוק את התאוריה
זה מגלים דווקא בסבב השני או השלישי כי צריך לתת לה מנוחה לפעמים ואז או הו סקוואט ודדליפט זה תותים ליד מה שקורה
זה ידוע חצי מהבנות שמתחרות בקרוספיט התחרותי על gh וכאלה לא מפתיע בכלל
על זה שברמות אולימפיות יש כל מיני על חומרים זה לא מפתיע

העובדה שחומרים עוברים ביחסי אישות, פה זה כבר מעלה סימן שאלה
אבל הוא נריץ רגע תרחיש חברה

הבנזוג שלה שתה lgd מנוזל אוס נישק אותה והעביר לה כמה פירורים שהוא לא בלע מהנוזל בנשיקה והנה לך 'הדבקה' אז סתם הלכנו רחוק

תעלומה נפתרה חזרה לשגרה

אסור להפריע לחומרים בספורט עילית 😉
אחרת יהיה לנו משעמם ולא יראו את התחרויות האלה ..

הדבר שאפשר להבין מזה שSarms זה לא סקארם , תרכובות שעובדות ✌️ ונמצאות גם בליגות העילית 🏋️😅

מודולטורים ונהנים 🤘🏋️😅

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית