הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בלעדי ל - LBS , סרטונים אליפות הדרום הפתוחה לשנת 2010

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
הקרדיט על הצילומים ועל המצלמה מגיעים לשני אנשים שונים שביקשו להישאר עלומי שם. אני מודה להם על שהסכימו לסבול אותי כדי לאפשר את קיום הצילומים.תודה לאנטון וסטס על שאפשרו את הצילומים, ולמשה.

נוער, חלק 1:

נוער, חלק 2:

הופעת אורח של של תמר קולומיץ:

עד 80:

עד 90:

מעל 90:

אורחים:

אלוף האלופים:

האשם:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ואי שמעו הסרטון של ה עד 80 קילו הרג אותי זה הדבר הכי מצחיק בעולם. המתמודד הכי שמאלי כאלו הוא נחת מהירח ולא מבין מה רוצים ממנו, הרג אותיי

• פותח/ת השרשור
אגב, אחלה פרגון, אנשים.

LBS מביאים לכם צילומים בלעדיים, והתגובה היחידה שהאשכול מקבל עד כה היא של אדם שכנראה חושב שמדובר במופע סלפסטיק.

אולי הייתי צריך לכתוב שמזריקים כאן משהו ....

אגב, אחלה פרגון, אנשים.

LBS מביאים לכם צילומים בלעדיים, והתגובה היחידה שהאשכול מקבל עד כה היא של אדם שכנראה חושב שמדובר במופע סלפסטיק.

אולי הייתי צריך לכתוב שמזריקים כאן משהו ....

קח בחשבון שלא נכנסים כמעט לתת פורום הזה....
אני (ואני די מתענין) הבחנתי באשכול רק עכשיו.

הרג אותי מצחוק איך המנחה אמר לאנטון לא ללכת רחוק כי הוא הולך לזכות מקום ראשון , שני ושלישי..
המנחה הזה תותח...

ארגון ממש יפה של התחרות, חבל שלא היו הרבה משתתפים, בטוח שבאוגוסט יהיו הרבה יותר אנישם על הבמה.

נ.ב
חמוד הקטע עם האורחים, אבל מה הם קיבלו שם בסוף - כדורים להרזיה?

נערך לאחרונה:

הרג אותי מצחוק איך המנחה אמר לאנטון לא ללכת רחוק כי הוא הולך לזכות מקום ראשון , שני ושלישי..
המנחה הזה תותח...

ארגון ממש יפה של התחרות, חבל שלא היו הרבה משתתפים, בטוח שבאוגוסט יהיו הרבה יותר אנישם על הבמה.

נ.ב

מתי אתה עולה על הבמה ?

תודה גבר על ההשקעה.
נ.ב הסרטון הראשון נמחק כי הוא היה מעל 10 דק.

---------- התגובה התווספה ב 07:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 06:55 ----------

ואוו אני מופתע כל פעם מחדש לגבי המתמודד מספר 7 עד 80 ק''ג. לבחור יש מסה בת זונה!!! חטוב יותר משני המתמודדים האחרים,אבל הפוזינג...באמת עצוב. לא בא להעליב או משהו כי להפך הוא נראה שם הכי טוב בקטגורייה שלו. מעצבן אותי פשוט וגםאם מישהו יודע למה הוא לא למד פוזינג נורמלי?

תותח אחשלי ויש מצב אתה מעלה תקטגוריית נוער שוב? או שהבעיה אצלי?

יוסי אני צריך שתגיע ליד 50, כדי שאוכל לומר שאתה היוסי יד 50 של הפורום

מתמודד מס' 7 בקטגוריה שלו היה הכי חטוב ולדעתי גם הכי טוב.

הוא שכן שלי והוא גם מתאמן איתי באותו חדר כושר,הוא בחור חזק(אפילו בחיטוב הוא הרים משקלים יפים),אבל באמת שהפוזינג שלו היה לא משהו ונראה לי שרק בגלל זה הוא לקח מקום2.

הקטגורית נוער לא עובד בגלל שהוא מעל 10 דקות...
אבל תודה רבה למי שצילם 😃
באלוף האלופים יש קטע שזהמתחיל מהתחלה אני חושב...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

המנחה הזה תותח...

נ.ב

די מצער לראות התעלמות מופגנת כלפי מאמצים מכל סוג שהוא שהאתר עושה למען חבריו, ובחינם!! כנראה שהמאמץ הזה יקבל יחס אך ורק כלפי צילומים הכוללים גושי שרירים מתאמנים.

המנחה היה משב רוח מרענן ביחס למנחים מטעם איגודים משתי סיבות רציניות. האחת, היה לו חוש הומור אמיתי. הוא לא צחק על עדות, מגזרים, מין וכל מיני שטויות. סיבה שנייה: הוא היה רציני מספיק כדי להנחות אירוע מבלי להפוך אותו לשוק בשר.

לצערי ציוד הצילום לא שלי, כך שנאלצתי לקצץ חלק מהתחרות לפני שהעלתי את הסרטונים אל הרשת. מה שמזכיר לי, קטגוריית הנוער תעלה בקרוב שוב, אחרי שאמצא עוד כמה שניות לקצץ ממנה.

תודה בלאק, סחטיין על ההשקעה.

תודה רבה על כל ההשקעה,
באמת מצער שהבחור מקטגוריה של "עד 80 קילו" לא יודע פוזינג, האמת והוא יכול היה להביא ביצוע איכותי

לצערי קטגורית הנוער לא עובדת- דווקא נורא עניין אותי לראות אם הרמה הישתפרה.

הנוער לא עובד איזה באסה,תעשו טובה אני מת לראות מה התחולל שמה.

אוליי יש אפשרות לחלק את הסירטון של הנוער ל2 סירטונים של 6 דקות?

Back
למעלה תחתית