הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כתבות בלעדיות ל-LBS אלון גבאי ומאור זרדז

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
תודה לכולם על הפרגון ולכל אחד ממכם ששאל שאלות ענייניות.

אחלה של ראיון אייל, מאור הזה הוא חתיכת שור לא מאמין שהוא בגילי, מאוד מקווה בעוד כמה שנים לראות אותו על הבמה של האולימפיה ( אפרופו אולימפיה, כנראה טס לאולימפיה של השנה, אנסה להשיג לך את המספר של קאי 🤣🤣)

דרך אגב מאיפה לך כל הקשרים האלו עם אלון גבאי מאור זרדז וכל הבוהמה?

• פותח/ת השרשור
אחלה של ראיון אייל, מאור הזה הוא חתיכת שור לא מאמין שהוא בגילי, מאוד מקווה בעוד כמה שנים לראות אותו על הבמה של האולימפיה ( אפרופו אולימפיה, כנראה טס לאולימפיה של השנה, אנסה להשיג לך את המספר של קאי 🤣🤣)

דרך אגב מאיפה לך כל הקשרים האלו עם אלון גבאי מאור זרדז וכל הבוהמה?

לא אגלה לך סודות, אתה עלול לגנוב לי את הפרנסה.😉

שמח שחזרת אלינו, והפעם נטול שטויות.☝️

לא אגלה לך סודות, אתה עלול לגנוב לי את הפרנסה.😉

שמח שחזרת אלינו, והפעם נטול שטויות.☝️
חחחח זה הילדים פה בפורום שמסבכים אותי ושואלים אותי שאלות על דברים לא חוקיים, ומרצון לעזור לאותו ברנש כנראה עברתי גם על כמה מחוקי הפורום בטעות, לא יחזור על עצמו.

• פותח/ת השרשור
חחחח זה הילדים פה בפורום שמסבכים אותי ושואלים אותי שאלות על דברים לא חוקיים, ומרצון לעזור לאותו ברנש כנראה עברתי גם על כמה מחוקי הפורום בטעות, לא יחזור על עצמו.

שלח אותם אלי אעזור להם.

האגדה, קאי גרין.
פעם אהבתי אותו, עד שנחשפתי ל... טוב אתה כבר יודע על מה אני מדבר, תמיד חשבתי שסתם מגזימים עם הדברים שהוא עשה אבל כשראיתי את זה הבנתי משהו אחד- הוא בחיים לא יעמוד ויחזיק את הגביע של האולימפיה, נוראי מה שהוא עשה.

תודה רבה אייל, מאד אוהב את הקונספט הזה שפיתחת בפורום, תמיד כיף לי לראות שיש אחד חדש!

אחלה כתבה 👏

פעם אהבתי אותו, עד שנחשפתי ל... טוב אתה כבר יודע על מה אני מדבר, תמיד חשבתי שסתם מגזימים עם הדברים שהוא עשה אבל כשראיתי את זה הבנתי משהו אחד- הוא בחיים לא יעמוד ויחזיק את הגביע של האולימפיה, נוראי מה שהוא עשה.

לאלה שלא מתמצאים, מה הוא עשה?

זה קשור לאשכולית, לאיבר המין שלו וביצוע אקט שמשלב את שניהם
לאלה שלא מתמצאים, מה הוא עשה?
חוץ מהאשכולית הוא גם עשה מופעי חשפנות שבהם הוא מתפשט ונותן לזכרים למצוץ לו את הארטיק, אני לרוע מזלי ראיתי את הסרטון שהופץ באינטרנט, לא חוויה נעימה כל כך.

קצת עצוב שתכלית החיים שלו זה באדיבילדינג
אחלה עבודה בכל מקרה אייל

למה עצוב? חוץ מי זה שהוא איש משפחה למופת כמו שמוצג בראיון, הוא עושה מה שהוא אוהב..
כמו שהוא אמר
תיקח ממנו באדיבילדינג ואין לו כלים
עוד אחד שניהלע בזה יותר מדי
זה עצוב

• פותח/ת השרשור
כמו שהוא אמר
תיקח ממנו באדיבילדינג ואין לו כלים
עוד אחד שניהלע בזה יותר מדי
זה עצוב

תסתכלו על עצמכם ותפסיקו לשפוט אנשים אחרים.

אתם לא יותר טובים ממנו.

תסתכלו על עצמכם ותפסיקו לשפוט אנשים אחרים.

אתם לא יותר טובים ממנו.
איפה רשמתי משו כזה שהסקת שאני חושב שאני יותר טוב ממנו?
והסתכלתי על עצמי, פאוורליפטינג זה לא תכלית החיים שלי

• פותח/ת השרשור
איפה רשמתי משו כזה שהסקת שאני חושב שאני יותר טוב ממנו?
והסתכלתי על עצמי, פאוורליפטינג זה לא תכלית החיים שלי

לא רשמת, דיברתי בגדול.

בכל אופן, דעתי האישית שאם אתה לא מצאת בזה תכלית, ובן אדם אחר מוצא סימן שאתם שונים בתפיסה שלכם ועליך לכבד זאת ואף לפרגן!!

Back
למעלה תחתית