הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כתבות בלעדיות ל-LBS אלון גבאי ומאור זרדז

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אני חושב שלפני שאתה מגיב תדע איך להגיב ותכבד את האדם שממולך, כשאמרתי קנאה התכוונתי לגלובאלי ולא ספציפית אליך.

לא מעניין אותי אם הוא על חומרים שיזריק מצידי 14 שבועות טרן אצטט ויצא מהסייקל ללא pct, בשבילי אלון הוא מודל לחיקוי והוא בורך באסטטיקה של אחד למיליון.

אז כל הדיבורים סביב החומרים לא מעניין בכלל.

נשמה טובה אני מאמין בדיוק כמוך שהוא לא טבעי !!!
אבל אני בניגוד עליך זורם עם הקטע שהוא מכחיש - מה אכפת לי ! ואתה מנגד מתעצבן עליו ואני לא מבין מדוע ?

כי אנשים מאמינים שהוא טבעי ומוציא כסף באבקות ותוספים שלא שווים כלום.
שומעים ממנו שזה עובד והוא התוצאה.
ומפתחים צפיות גדולות ורואים תוצאות טבעיות בניגוד אליו.
וזה גלגל בלתי נגמר של דור שלם שחושב שאפשר להגיע לזה ולא מצליח למתאכזב ומוותר, או מוציא אלפי שקלים על שטיות שלא עוזרות לו בכלל .
חוץ מזה כל מתאמן לא טבעי שמגיע לרמה מסיומת, צריך להבין שאין איפה לשקר.
אתה לא יכול להגיע ל 100 קילו עם 10 אחוז שומן, וגובה 175 טבעי, ואם אתה מפרסם את זה שאתה טבעי אתה מבז את כל התחום של פיתוח גוף.

די כבר לבלב את השכל עם הקנאה הזאת שלכם, אני לא מקנאה בו אני מעריך אותו על הרמה המרשימה ויכולת שלו להיות מחוטב כל השנה והעלות במשקלי הגוף באופן מרשים.
אני מעריך את התמדה ואת המוטיבציה שהוא מעורר באנשים,
מצד שאני אני מרגיש בוז כלפייו שהוא צריך לשקר על שימוש בחומרים כי הוא חושב שזה מוריד מעצמו.
ואם אתם מאמינים שהוא טבעי אז הוא יודע למכור קר באסלקה יותר מידי טוב וכל הכבוד לו.
תפוצצו את הבועות שמסביב לראש שלך שגורמות לכם לא לקבל חמצן למוח.
אתה לגמרי מתווכח עם עצמך ועוד בלהיטות.
מה שאייל מנסה להסביר לך זה שזה פשוט לא מעניין אותו אם אלון משתמש או לא. הסיבה לכך אינה שאת אייל לא מעניינים חומרים או שהוא חושב שאלון טבעי. הסיבה היא שחומר או לא, הפיזיק של אלון הוא לא פחות ממדהים.
אני כבר לא יכול לספור את כמות המוזרקים שאני רואה כמעט מדי יום, בעלי פיזיק שאינו רחוק ממתאמן של "חצי שנה במכון" ומשקלים מגוכחים. כך שאם אתה חושב ש"סטרואידים כבר עושים את העבודה" אתה פשוט ממוקם הרחק מהמציאות.
לגבי השקר והבוז לשקר אני חייב להוסיף שעל אף שאני לא מזלזל בערכים ובמוסר האמירה שלך מאוד נאיבית. מדובר בעסקים ובשאלות שמוטב לא ישאלו אם העניין הוא חקר האמת :
"I DID NOT HAVE SEXUAL RELATIONS WITH THAT WOMAN..."

כי אנשים מאמינים שהוא טבעי ומוציא כסף באבקות ותוספים שלא שווים כלום.
שומעים ממנו שזה עובד והוא התוצאה.
ומפתחים צפיות גדולות ורואים תוצאות טבעיות בניגוד אליו.
כל הבילדרים של אולימפיה מפרסמים תוספי תזונה וטוענים במפורש שהם הגיעו לאן שהגיעו בזכות התוספים שהם מפרסמים בגלל זה זה פרסומת.... גם בר רפאלי מפרסמת את פוקס ומה לעשות לא כל מכוערת שלובשת פוקס נראת טוב - אז מה עכשיו צריך לשנוא את בר ? הלו זה תעשייה של כסף !
וזה גלגל בלתי נגמר של דור שלם שחושב שאפשר להגיע לזה ולא מצליח למתאכזב ומוותר, או מוציא אלפי שקלים על שטיות שלא עוזרות לו בכלל .
1- אתה לא יכול להכליל ולקבוע למה אנשים מאמינים או למה לא
2- אם הם מאמינים בעייה שלהם
3- אם כך אתה מדבר אז כל תעשיית הפרסומות בכל התחומים , כל מערכת הפוליטיקה ובכלל רוב האנושות צריכה להיות מושמדת !
חוץ מזה כל מתאמן לא טבעי שמגיע לרמה מסיומת, צריך להבין שאין איפה לשקר.
אתה לא יכול להגיע ל 100 קילו עם 10 אחוז שומן, וגובה 175 טבעי, ואם אתה מפרסם את זה שאתה טבעי אתה מבז את כל התחום של פיתוח גוף.
1-אף אחד לא חייב לדווח לך או לי או למישהו אחר מה הוא עושה בדלתיים סגורות
2-הוא לא נראה כזה מפלצת כמו שאתה מתאר ואתה לא יכול להוכיח כלום עד שאין לך הוכחה אמיתית ולהגיד שהוא נראה כמו אחד שכן זה לא מספיק

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אהלן מאור, ותודה שהצטרפת אלי לראיון זה - תספר לנו מעט על עצמך.
- אהלן, אני כיום בן 30, נולדתי באילת שם התגוררתי עד גיל 4. בגיל 4 עברתי להתנחלות בשם אדורה אשר נמצאת על הר חברון. גרתי שם כמה שנים וכשהייתי בכיתה ג' אני ומשפחתי חזרנו חזרה לאילת.

כשהשתחררתי מהצבא הכרתי את אישתי קארין, לאחר שנה של היכרות בגיל 22 עברנו לבת ים, ומאז אנחנו כאן.

@nlr666 שואל: איך אתה מסתדר כמתחרה ואיש משפחה?
- לא פשוט בכלל. בוא נגיד ככה, מבחינתי זה דבר שהולך ביחד .. שום תחרות לא שווה אם אין לך משפחה.

@Daniel Barack שואל: האם אתה יכול לפרט את ההתקדמות שלך מאז התחרות הראשונה ועד לאחרונה. הכוונה לנתונים כמו משקל, אחוזי שומן והיקפים.
-התחרות הראשונה הייתה בגיל 16, שזו הייתה שנה לאחר שהתחלתי להתאמן – לא ידעתי מזה אוכל באותה תקופה ולא הייתה מדידת אחוזי שומן. כשעשינו דיאטה, לא היה אף אחד כמו היום שידריך וילווה אותך ויותר מזה, גם אינטרנט לא היה. אז רוב המידע נלקט מאנשים שהתחרו באותה התקופה.
דאז הרמה הייתה מאוד נמוכה, וגם הידע היה בהתאם – באותה התקופה כל מתחרה היה שומר את "הסודות" לעצמו. הדיאטה שלי הייתה בנויה מקורנפלקס וכל מני שטויות, לא ידעתי מה זה פחמימה ומה זה חלבון.
בזמנו שקלתי כ-70 ק״ג על הבמה בגיל 16, ואחוז השומן היה אני מעריך באזור ה11-12%.

בשנה האחרונה כשהתחרתי, זה היה בשנה שעברה בטמפה פרו, עליתי במשקל של 113 קילו על הבמה עם כ 3.5% שומן.

maor tampa2.jpg
maor tampa.jpg
maor tampa3.jpg

היקפים באוף סיזן:
כאשר אני עומד על 9-10% שומן, היקף רגל הוא 82 ס”מ, והיקף זרוע 53 ס”מ.

אשתך, קארין, היא מיס פיטנס לשעבר. האם היא מתכוונת להתחרות שוב?
- היא לא מיס פיטנס, היא מרת ישראל – והיא בעוד כ-6 שבועות תתחרה בספרד באליפות אירופה, בקטגורית Women Physique.

karin.jpg

ידוע שבארץ מאוד קשה להתפרנס מפיתוח גוף, אם בכלל. אני יודע שמאור מאמן אישי ברשת גו-אקטיב. מה הוא עושה עוד למחייתו?
- אז ככה, יש לנו עסק שנקרא: MZK FITNESS – שזה בעצם מה שאנחנו עוסקים כיום, מסביב לשעון. אינני עוד מאמן אישי ברשת גו-אקטיב.

אני מוכר את הידע שרכשתי בכל שנות האימונים שלי, ובכל הדיאטות אותם בצעתי במהלך הקריירה שלי וכו'.
אני ואישתי קארין עובדים כיועצים, מוכרים תוספי מזון וביגוד שאנחנו מייבאים. אישתי קארין היא חלק בלתי נפרד מההצלחה שלי, ושלנו.

maor and karin.jpg
האם חשבת לנסות את מזלך בקריירה בחו"ל? ואולי אף לעבור לשם עם כל משפחתך?
- בוא אהיה כנה וראליסטי, אם הייתה לי הצעה מספיק טובה הייתי עוזב – אך המצב לא פשוט כלל.
יש לי פה 2 בנות קטנות, בנות שנה וחצי ו-4 וחצי, ועסק שמצליח – אז יש לי הרבה מה להפסיד ואני מעדיף להשאר בארץ.

maor family.jpg

@THE BEAR שואל: איך התפריט שלך נראה בתקופת מסה, ובתקופת החיטוב שלך?
בתקופת המסה, אני מכניס כ-1200 גרם פחמימה ביום, 400 גרם חלבון, וכ-50 גרם שומן. אוכל נקי, ללא שומן.

בחיטוב, פחות או יותר באיזור ה-400 גרם פחמימה ו-400 גרם חלבון כאשר השומן נשאר זהה. חשוב לציין שלא כל אחד יכול לחיות על
כמות כזו גדולה של פחמימה בחיטוב, מהסיבה הפשוטה שהמשקל שלי גבוה. די בכך שאני שורף המון קלוריות במהלך היום, שלא תנסו את זה בבית. (אומר מאור, וצוחק).

מה התוכניות שלך לעתיד הקרוב, רחוק מבחינה תחרותית?
- כרגע אני שבועיים בדיאטה, ונשארו לי עוד 14 שבועות עד לשיקגו פרו בחודש יולי.

image.jpg

@hanan שואל: האם אתה משלב תרגילים מורכבים בתוכנית שלך? האם אתה ממליץ על תוכניות כמו SS וטקסס מתוד לבודי-בילדרים?
וכמו כן, מה אתה חושב על ענף הבילדינג בישראל?

- תכנית האימונים שלי מורכבת לא על פי שיטות אימון שמפורסמות כיום ברשתות, שלמעשה אני רואה בזה סתם טרנדים חדשניים - ושמות מפוצצים לתכניות שהיו בעבר. אני כבר לא מתעמק בתכניות הישנות האלו, מעבר לכך, בקושי מכיר את שלל השמות שאתה מתאר לי פה. אני פשוט מסתכל על הגוף ונותן דגשים לאזורים שצריכים פחות או יותר דגש.

תכנית אימונים מותאמת ומורכבת לכל אדם ואדם, לכל אדם והגנטיקה שלו. אתה צריך להתאים כל תכנית לגוף המתאמן.

@EliC שואל: מה אתה חושב על רמת פיתוח הגוף בארץ?
בשנים האחרונות רמת הפיתוח הגוף בארץ עלתה משמעותית, ויש יותר מודעות בארץ. אנשים יותר אוהבים את התחום ואני רואה את זה גם לא רק באנשים שמתחרים אלה גם באנשים שרוצים להראות טוב. לכן, אני רואה עליה משמעותית ברמה של פיתוח הגוף בארץ וזה מתחיל להיות פופולארי יותר.

איך אתה מסתדר עם דחפים לאכול דברים "שאסור"?
- את האמת, כשהתחלתי להתאמן בגיל 15-16 בשנים הראשונות שלי היה לי מאוד קשה עם ההתמודדות הזו.

היום כשאני מסתכל על זה, זה לא מעניין אותי בכלל, התרגלתי – היום אני נצמד לתפריט ועם זה אני הולך, אוכל מבחינתי זה
משהו שאני מכניס לגוף בכדי שזה יקדם אותי, הכמויות משתנות בהתאם ואפילו שאני רעב אני לא חושב על זה.

עשיתי כל כך הרבה דיאטות בחיים שלי- שמבחינתי זו שיגרה. תעיר אותי באמצע הלילה, תפתיע אותי ותגיד לי מאור, צריך לעשות דיאטה! זה לא יפחיד אותי. אני לא צריך ארוחת צ'יט לפני. כמו כן גם בכל השנה אני אוכל נקי וטוב וללא צ'יטים כי זה לא מדבר אלי.

אני יוצא עם הבנות שלי, מאכיל אותם בפיצות, גלידות שוקולדים וכל טוב וזה לא מפריע לי. בראש שלי יש לי את המטרות שלי.

קורה לך לפעמים שאין לך כח או רצון ללכת לאימון? מה עושה במקרה כזה?
- קורה, וקורה הרבה – זה הקטע שיש לך משפחה וילדים ואתה הולך בכח עם כל העייפות ולא משנה מה - ודופק אימון סוף הדרך.

@shoshoavi שואל: כמה בשר אתה צריך לעלות בשביל להגיע לליגה של הגדולים?
- אני כבר בליגה של הגדולים, אני התחרתי עם מהחבר'ה של האולימפיה.
מי שהתחרה איתי איתי בטמפה, לדוגמא Evan Centopani, כאשר שוחחתי איתו על הבמה, הוא עמד על 117 ק״ג. אני עליתי על 113 קילו, אך
לדעתי להתברג עם הגדולים ולהיות טוב על הבמה אני צריך לעלות עוד כ-5 ק”ג להערכתי.

evan-centopani-6-hd.jpg

האם לדעתך השיפוט בטמפה היה הוגן כלפיך? המון אנשים היו מאוד מאוכזבים מהמקום בו דורגתה מהסיבה הפשוטה שאנשים חשבו שמגיע לך הרבה, ויותר.
- קודם כל, זה מאוד כיף לשמוע את זה - כי בד"כ אתה שומע רק את הרע. בכל אופן לדעתי השיפוט היה הוגן מאוד, הרמה הייתה מאוד מאוד גבוהה .
בשנה האחרונה קרעתי את עצמי ואני מקווה שבתחרות הבאה ביולי בשיקגו פרו, יהיה יותר טוב.

maor tampa4.jpg

האם אתה חושב שהרמה של הבילדינג בארץ תעלה, וניתן יהיה להתפרנס ממנה?
- זה קשה לי להאמין, כי גם בארה"ב קשה להתפרנס מזה – אלה אם כן אתה בטופ של הטופ.

@Moshe שואל: האם תרצה שהילדים שלך ימשיכו במסורת פיתוח הגוף כמו אתה ואישתך? (במילים אחרות, במידה וירצו גם לבחור בלהתחרות בפיתוח גוף ואולי אפילו להפוך זאת למקצוע, האם תמנע זאת מהם בדרך כזו או אחרת?)
- לא, שיעשו מה שהם אוהבים - אני מאחוריהם בכל דבר באשר הוא, העיקר שיהיה להם טוב.

האם יש לך אמון באחד מהאיגודי פיתוח הגוף בישראל? אם כן איזה ומדוע בחרת דווקא בו?
- אני מאמין רק ב-IFBB האיגוד הכי מוכר בעולם. בפשטות, בן אדם שרוצה להגיע לטופ צריך ללכת עם האיגוד הכי מוכר והכי מקצועי.

האם אתה מאמין שתוכל לעשות ״היסטוריה״ מלהשאר בישראל ולצאת פה ושם לתחרויות באירופה/אמריקה?
- באירופה הייתי, המטרה שלי היא להגיע לאולימפיה – יכול להיות שזה יקרה ואני לוקח בחשבון שיכול להיות שזה גם לא יקרה.
נכון להיום אני יורה לכיוון הזה של האולימפיה ואם אני עושה את זה ומנסה את זה, אז כנראה שאני מאמין בזה.

@the Raccoon שואל: האם אתה לא מרגיש לפעמים סוג של בועה ואף ריקנות, בזה שאתה חי סביב דבר אחד ויחיד שחוצץ מהתעסקות בכל דבר אחר?
- האמת הרבה פעמים עובר לי בראש, מה שעובר לי בראש זה איך אנשים אחרים חיים – וכשאני מסתכל על כל אחד, ואולי אייל, זה ישמע לך חולני – על כל אחד שלא עוסק בפיתוח גוף באופן תחרותי אני חושב שיש בזה ריקונות, לא משנה כמה כסף יש לך.

מבחינתי, פיתוח גוף זה הדבר היחיד שממלא לי את החיים, ואם לקחת ממני את זה, רוקנת אותי. כסף מבחינתי זה לא אושר אלה רק אמצעי לקדם אותי בפיתוח הגוף מה שיביא לי את האושר.

אם הייתה לי הצעה למליון דולר בבנק, ואתה הופך אותי אדם רגיל, אין לי תכלית בחיים – ממש ככה, לא איכפת לי מהכסף זה לא מעניין אותי – לקחת לי את החיים.

@moo שואל: מה דעתו על דרופ-סטים סופר-סטים ואיך אתה משלב אותם בתוכנית של מתאמן שמטרתו אסטטיקה (לא מתאמן כוח) חיטוב/מאסה ?
- בנוגע לדרופ-סטים הכל תלוי ברמת המתאמן, משתנה מאדם לאדם – ובאיזה תקופה הוא נמצא. אני בעד דרופ-סטים, רק צריך לעשות זאת בחכמה מהסיבה הפשוטה שאפשר בקלות להגיע לאימון יתר.

סופר-סטים? ממש לא! נגד, אתה עובד על סיבולת לב ריאה – ואתה לא באמת נותן מהשריר שלך 100%. אתה מתעסק לרוץ בין שריר לשריר ומה שקורה בעיקר זה עליה של הדופק לעומת דרופ-סט שאתה סוחט אותו עד הסוף.

גרעון ועודף קלורי במאסה\חיטוב, על כמה אתה ממליץ?
אייל, אני מעדיף לא להכנס לזה, זה משתנה מאדם לאדם - זו שאלה כללית מדי.

אירובי בחיטוב\מאסה, מה אתה ממליץ?
במאסה מומלץ לעשות אירובי, כ-3 פעמים בשבוע למשך כ25 דק'.

בחיטוב, הכל תלוי במצב, והוא משתנה מאדם לאדם, אין חוקים לזה.

מאור, אנחנו מתקדמים לסופו של הראיון, רציתי לשאול אותך איפה אתה רואה את עצמך בעוד כ-10 שנים מהיום?
- קשה לי מאוד להגיד (צוחק), בוא נדבר על בעוד כ-5 שנים אני רואה את עצמי בעזרת השם מתחרה באולימפיה, ומבחינה עסקית שיהיה לי עוד כמה סניפים שלי בארץ וזה משהו שאני עובד עליו מאוד קשה.

מאור, תן לי ולשאר הגולשים מידע ופרטים אודות העסק שלכם: MZK Fitness.
- אנחנו מתמחים בייעוץ תזונתי, בעיקר אנחנו עובדים עם אנשים שרוצים להראות קצת יותר טוב מהאדם הממוצע, אנשים שרוצים לקבל מראה אחר – ולא משהו שתקבל מתזונאי של קופת חולים.
אנחנו עובדים עם כל סוגי האוכלוסיה, לא משנה אם אתה חטוב, שרירי, שמן או רזה – אנחנו פה בשביל לעזור לך להשיג את המטרות שאתה רוצה.

את העסק MZK FITNESS פתחתי לפני כ-3 שנים, עד השנה האחרונה עשינו שינוי והחלטנו להחשף יותר לציבור, דרך אמצעי שיווק ברשת כגון הפייסבוק וכדומה.

אפשר לעקוב אחרינו בפייסבוק בכתובתנו:

https://www.facebook.com/pages/Mzk-Fitness-%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%98%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%A8-%D7%96%D7%A8%D7%93%D7%96/562324850460232?ref=ts&fref=ts

כל מה שעליכם לעשות הוא להכנס, ללחוץ לנו Like ולהנות מעדכונים שוטפים.

אנחנו פותחים עכשיו סניף ראשון בבת ים: ברחוב הלפר 19, שם יהיה המשרד הראשי שלנו – משם אנחנו נעביר את הייעוצים שאנחנו מעבירים, ובחנות יהיה את גם את המשרד, ותוספי מזון שימכרו שם במחירים הוגנים.

כמו כן יש שם ביגוד שאנחנו מוכרים עם הלוגו שלנו, טייצים גופיות וכל מני דברים מעניינים, יפתח בשבוע עד השבועיים הקרובים, אנחנו נפרסם בעמוד הפייסבוק שלנו את הפתיחה ונעדכן אתכם.

עכשיו, כל מי שרוצה מידע לגבי הייעוצים, יכול להשאיר הודעה פרטית בדף הפייסבוק שלנו – ואנחנו נחזור אליו בהקדם.

maor ad.jpg

בתום הראיון הודתי למאור על כך שהסכים להתראיין והשקיע מזמנו לא מעט דק' יקרות אל שעות הערב המאוחרות בשיחת טלפון נפלאה, אני רוצה להודות לך מאור על כך שהיית סובלני. מאוד נהנתי לראיין אותך ואני מאחל לך ולאישתך המון בהצלחה בהמשך הדרך ונמשיך לעדכן ולהתעדכן.

תעשו המון רעש למאור זרדז!

maor.jpg

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין ריאיון שחתימתך מתאימה לו יותר מזה
שכווייח

בכל אופן, אני לא חושב שהוא ענה בצורה שבה ציפיתי ממנו לשאלה של @the Raccoon

הוא לא התייחס לשאלה במישרין . בעקיפין יוצא שפשוט הדבר היחיד שמעניין אותו בקיום הזה זה פיתוח גוף

יופי של ראיון, כן ירבו ותודה רבה ל- Eyal על הארגון.

על רוב השאלות הוא לא ענה, חבל שהוא לא ענה לגבי התרגילים המורכבים

• פותח/ת השרשור
יופי של ראיון, כן ירבו ותודה רבה ל- Eyal על הארגון.

תודה רבה.

לא לשכוח ללחוץ לייק לכתבה, זה נותן לי נכונות ורצון להמשיך לעשות כתבות ובכך לדעת שאהבתם וזה מעניין אתכם.

אחלה ראיון.תודה.

שאלה.. מהי הסיבה שהוא אוכל קצת שומן? (50גרם) .אין איזושהי דרישה מינימאלית לשומן ? - מנסה להבין , אולי התפריט שלי צריך שיפוצון.
תודה.

• פותח/ת השרשור
אחלה ראיון.תודה.

שאלה.. מהי הסיבה שהוא אוכל קצת שומן? (50גרם) .אין איזושהי דרישה מינימאלית לשומן ? - מנסה להבין , אולי התפריט שלי צריך שיפוצון.
תודה.

זה הכל לפי השיקולים שלו, הוא שומר על תזונה דלת שומן והתפריט שלו מורכב משומנים איכותיים בלבד (ומעט). משתנה מאדם לאדם כפי שהוא ציין בכתבה.

רעיון נחמד מאד, תודה אייל. מקווים לראות אותו באולמפיה!

אייל תודה על הראיון ושהיה גם דגש על השאלה שלי
תמשיך לתרום לפורום 👏

רק עכשיו יצא לי לקרוא את כל הראיון

כל הכבוד על הרמה והיוזמה

השאלות של חברי הפורום ממש ענייניות ותורמות

אני מאוד שמחתי לדעת שהוא מכוון לאולימפיה ואני מאוד מקווה שגם יגיע

👏

Back
למעלה תחתית