הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתכנן סייקל עתידי

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
Test-nebido זה טסט עם זמן מחצית חיים של 20 יום undecanoate

W1 1200EQ 250Test-nebido
W2 900EQ 375test-nebido
W3-16 600EQ 125Test-nebido
W17 125 Test-nebido
W18-23 125 Test entath

סה"כ 10500 Eq ע"פ 16 שבועות
2500 test nebido
Test entath 750

שבוע ראשון דיבול
שבוע 2-4 או 5 טיבול ואנאבר

pasted image 0.png

זה הגרפים של האסתרים כאשר העליון זה eq והתחתון זה טסט כאשר הרעיון הוא כל עוד אי אפשר לצאת לpct כי יש ערכים של eq להמשיך עם טסט וכמובן טסט בכמויות מזעריות שלא צריך לדאוג לגינו וארומטיזציה וגם שיהיה אפשר לשים הרבה eq שייתפס בלי שהטסט יפריע לו

בסייקל זה כמעט ואין ארומיטיזציה והמטרה שיהיה כמה שיותר EQ ומינימום טסט כדי שיהיה אסטרוגן במערכת אבל לא יותר מדי שצריך AI בהגזמה וגם אין צורך להתעסק בפרוקלטין אלא אם כן אקח טרן קצר במינונים נמוכים במהלך הסייקל כדי לשפר כח

בכל מקרה מתכנן לטפטף hcg במהלך הסייקל כי הוא ארוך.. וכמובן לקחת סארמס במהלך הסייקל כדי להינות קצת יותר..

אחזיק קברגולין בהישג יד למקרה ש..

ואתארגן על נולבה וכלומיד לpct חוץ מhcg

קראתי שיש אפשרות לעשות אוסטה 4 שבועות במהלך הpct כדי לעזור לגוף לחזור לעצמו בסוף סייקל וכמובן קרדרין שלא יהיה צבירת שומנים בסוף יחד עם mk677 ואולי קצת פפטידים של החלמה

בשלבים ראשונים של ההרכבה שלו אבל זה התכנון

סייקל של לגדול עם מינימום תופעות לוואי אלא אם כן אדחוף לשם קצת טרן פרט לכל הקטע עם השיתוק של הציר, מתכוון מהבחינה של משחקי הורמונים יותר מדי..

זה בנייה ראשונית שלו, מה אתם חושבים, מה כדאי לשנות ותחסכו תגובות של לחנך אותי וכו וכו.. לא מתחיל אותו אלא אם כן הבדיקות דם מרשות..
סייקל קודם שעשיתי וסיימתי להזריק, כרגע עם סארמים בלבד ממש קרוב לתחילת pct זה טסט דקה וסארמים
זה תכנון ראשוני וייתכנו שינויים בהמשך, חוו אל דעתכם, חשבתי על טרן בהתחלה ובגלל שזה ארוך מאוד הסייקל אולי גם, מצד שני זה שוב להתעסק עם דקה דיק ופרולקטין כמו שהיה עם הדקה
ייעוץ - סייקל שני איך הוא ?

עברתי על איזה אשכול ומרגיש כאילו אפשר בכיף לקחת איזה 1000 EQ כל שבוע, האם באמת אפשר כ"כ הרבה בולד?

מתכנן להשיג eq500. לml כדי שלא יהיה יותר מדי נפח של זריקות
שכחתי להוסיף שיהיה זריקה אחת גג 2 כל שבת או תחילת שבוע גג 2 זריקות במידה ויש יותר מדי נפח באופן קבוע, ולכן נבחרו החומרים שלעיל, לקראת הסוף החלפתי לtest entath כדי שלא ייתקע יותר מדי במערכת ויהיה אפשר לצאת לpct כמה זמן עוד טסט בהתאם למתי שאפשר pct מתי שeq יוצא ממערכת, האם אפשר לקחת עוד eq? כמה eq הגוף יכול להתמודד איתו?

• פותח/ת השרשור
מי יקרא את כל זה ?
🤩 עזוב שיהיה לך בהצלחה
תקרא הכל עד לתמונה, והרעיון בסייקל זה מינימום עד אפס משחקים בAI ופרולקטין
ככה שיהיה מסה בלי סיידס ומשחקי הורמונים
חומרים: eq מלא מלא, וטסט במינון מזערי, ועוד סארמס ויש מחשבה אולי לשלב קצת טרן שם

אני צוחק 😛 אני באמצע הקריאה כבר
לא כדאי לבנות על אוסטרין לPCT, עדיף להכניס אותו בשבועות שלפני הPCT עם הטסט אנטט שלך . לקראת הסוף

• פותח/ת השרשור
אני צוחק 😛 אני באמצע הקריאה כבר
לא כדאי לבנות על אוסטרין לPCT, עדיף להכניס אותו בשבועות שלפני הPCT עם הטסט אנטט שלך . לקראת הסוף
עם איך שאני מכיר את עצמי הוא כנראה יככב לכל אורך הסייקל חחחחח
השאלה אם סארמס ל26-27 שבועות זה אפקטיבי או שכדאי לעשות 8 שבועות שבוע בלי 8 שבועות שבוע בלי
או 11 שבועות שבועיים בלי ואז שוב 11 שבועות

• פותח/ת השרשור
Eq במינון כזה ולתקופה כ"כ ארוכה זה אלטילריה לספירת דם מסוכן.הייתי הולך על מסטרון אנטט ובלי מינון כזה אם אתה נכנס לסייקל כזה תהיה במעקב קבוע.
קראתי קצת שכדאי לתרום דם כמו שאתה קורא לזה הקזות בסייקל שכזה כדי למנוע את התאקלים לפני שהם מגיעים, לכן חושב על eq וכמה שפחות טסט כדי שהגוף יעבוד עם זה בצורה מיטבית

וזה סייקל בסיסי של eq
16 שבועות... שאתה מסיים אז אתה גדול אם אכלת כמו שצריך, מסה איכותית, לגבי מעקב אתה מתכוון hgb hct ldl hdl ואם יש משהו חריג בrgb hct hgb אז הקזות ומה לגבי פרופיל ליפידי, איך משפרים שם עמדות? תזונה תומכת וזהו?

האם וויד או שמן ריק סימפסון יכול לעזור שם?

קראתי קצת שכדאי לתרום דם כמו שאתה קורא לזה הקזות בסייקל שכזה כדי למנוע את התאקלים לפני שהם מגיעים, לכן חושב על eq וכמה שפחות טסט כדי שהגוף יעבוד עם זה בצורה מיטבית

וזה סייקל בסיסי של eq
16 שבועות... שאתה מסיים אז אתה גדול אם אכלת כמו שצריך, מסה איכותית, לגבי מעקב אתה מתכוון hgb hct ldl hdl ואם יש משהו חריג בrgb hct hgb אז הקזות ומה לגבי פרופיל ליפידי, איך משפרים שם עמדות? תזונה תומכת וזהו?

האם וויד או שמן ריק סימפסון יכול לעזור שם?
הבעיה של ep היא בעיקר ב-hct וזה האסטר הכי ארוך. עפתם על הקזות דם זה לא כזה להיט, בוא אני אחרי 3 הקזות דם, שולחים אותך אחרי שאתה רואה המטלוג , לבית חולים קובעים לך תור, ואתה ניגש להוציא 400cc, זה עוזר להוריד אבל מה קורה אחרי ההקזה? גזע המוח מייצר מחדש, אתה מתסף בזריקות והופה בומבה הכל עולה חזרה ואל תשכח את האסטר שימשיך לדאוג לזה.

הייתי חוסך לעצמי את זה והולך על טרן סייקל 10 שבועות תהיה יותר איכותי,נקי, ומטורף.

הקזות דם בבית וכו שלא תעז לחשוב על זה אפילו

עברתי בין השורות, מה שהכי נראה לי לא מתאים זה הבחירה בנבידו. האסתר הזה ממש ממש לא מתאים לתחום שלנו, רק אם אתה עושה סייקל של שנה שנתיים ופוחד ממחטים יש אולי הגיון להשתמש בו. לוקח לו המון זמן לעלות כ חודשיים וגם המון זמן לרדת, הpct שלך לא יהיה מוצלח, בשבועות אחרונים אתה עובר לאננטט שהוא יורד מלא זמן, מה ההגיון? בתור אחד שלוקח ומזריק המון דברים בשביל מה לחסוך זריקה?
אל תמציא גלגל, תרביץ 1-19 אנטט ו20-24 פרופ וב25 תצא לpct.

• פותח/ת השרשור
עברתי בין השורות, מה שהכי נראה לי לא מתאים זה הבחירה בנבידו. האסתר הזה ממש ממש לא מתאים לתחום שלנו, רק אם אתה עושה סייקל של שנה שנתיים ופוחד ממחטים יש אולי הגיון להשתמש בו. לוקח לו המון זמן לעלות כ חודשיים וגם המון זמן לרדת, הpct שלך לא יהיה מוצלח, בשבועות אחרונים אתה עובר לאננטט שהוא יורד מלא זמן, מה ההגיון? בתור אחד שלוקח ומזריק המון דברים בשביל מה לחסוך זריקה?
רציתי ניבידו כדי לדחוף הכל בזריקה בודדת כל תחילת שבוע ושלום על ישראל, באנטט זה כמו לעשות 62.5 כל זריקה (פעמיים בשבוע) אם רוצים לשמור על 125 לשבוע כדי לתת לeq כמה שיותר מרחב תמרון ושלא יהיה ארומטיסציה מטסט..

מצד שני במינונים כאלה אפשר לעשות בכיף מחטי אינסולין את הטסט

לגבי בולד עדיף לו 16 שב' של 1000? מה דעתך בעליל על בולדנון , עדיף אולי כבר תופעות לוואי של דקה או טרן ,או בכלל רק טסט אם הוא לא מסתדר איתן..

• פותח/ת השרשור
לגבי בולד עדיף לו 16 שב' של 1000? מה דעתך בעליל על בולדנון , עדיף אולי כבר תופעות לוואי של דקה או טרן ,או בכלל רק טסט אם הוא לא מסתדר איתן..
עשיתי דקה וטסט, דקה העלה אותי יפה במסה, קצת באסה לאבד הרבה מהצורה שבועיים אחרי ושצריך מלאנתלפים טסט כדי להתגבר על הדקה דיק ואז לא רק פרוקלטין בעיה אצלך אלא גם אסטרוגן..

הבנתי שeq זה מסה איכותית

עשיתי דקה וטסט, דקה העלה אותי יפה במסה, קצת באסה לאבד הרבה מהצורה שבועיים אחרי ושצריך מלאנתלפים טסט כדי להתגבר על הדקה דיק ואז לא רק פרוקלטין בעיה אצלך אלא גם אסטרוגן..

הבנתי שeq זה מסה איכותית
בולדנון לא כזה ואוו מנסיון צריך להריץ אותו המון זמן יחסית כדי לראות תוצאות אם זה סולו עם טסט
אם תקח כאן או דקה בשילוב זה יכול להיות סנרגי לדעתי השאלה אם זה שווה את זה
אתה יכול להתקדם רק עם טסט

הבנתי שeq זה מסה איכותית
בולד לא נותן כזה הרבה זה חומר מאוד חלש ומלווה בתופעות לוואי. יש לי לא מעט חברים שהתכוננו עליו לתחרות בכלל לא הרגישו אותו ברקע , שהכניסו טרן היית תגובה חזקה. במקומך הייתי הולך על טרן טסט 2 כדורי פרווירון ליום.
@Navira ספר לו על הבחור הרוסי עם הבלוד

אני גם לא יודע למה דווקא בולדנון, אולי סתם בא לו לחדש. בכלליות בולדנון זה כמו טסט עדין איך שאני רואה את זה. וגם כל העניין של המטוקריט שעולה מהר בסייקלים ארוכים של בולד.
אישית הייתי שם טסט ומוסיף נגזרת dht בזריקה או אורלית

• פותח/ת השרשור
אני לא רוצה 'להרגיש' אני רוצה משהו שייתן תוצאות בכמה שפחות סיידס, מנסיון..

Eq יכול להגדיל אותך יפה, חומר חלש אבל אפשר לקחת הרבה ממנו ואז זה מתקזז, הרעיון בכלום טסט זה המינימום הנדרש ושכל השאר שהeq יוכל לפעול

חושב אולי מתוך ה24 שבועות לתת 8 שבועות ראשונות טרן או דקה קצר, לסיחה ננדרלון ואז קיבלתי את כל האפקט... והרעיון שמריצים אותו להרבה זמן זה טוב כביכול כי זה הרבה זמן להיות במסה... לא מחפש את האו ולהרגיש, מחפש את התוצאות, את בלהרגיש והכח תכלס הסארמס יכולים לסגור את המשבצת...

לשלב טרן קצר ל8-10 או דקה קצר ננדרלון מתוך ה16-20 שבועות יכול להוות פתרון...
נשים רגע את הhct בצד..

Eq וטסט במינון מזערי זה סייקל בלי לדאוג ל פרוקלטין ו אסטרוגן שזה נשמע חלום אחרי שעשיתי טבילת אש בדקה וטסט והבנתי מה זה אומר משחקים עם הורמונים, שמה זה יחסית הרגשה יציבה במהלך הסייקל... והסרמס או טיבול בהתחלה או אנאבר ונגיעות של פרווירון סוגרים את הפינה של להרגיש..

מפחיד אותי לדחוף שם גם טרן או ננדרלון כי אז צריך להעלות את הטסט וזה להתעסק שוב בארומיטיזציה פרוקלטין וחברים נוספים

לקחת הרבה ממנו ואז זה מתקזז,
זה לא כל כך מתקזז לדעתי. זה כמו להשוות שוט וודקה וכוס בירה, אותה כמות אלכוהול אבל בירה מנפחת לך את הכיבה ומביאה מלא קלוריות על הדרך.

אתה רוצה סייקל ארוך - תשים 500 טסט ו400 מסטרון וזהו. תראה מסה איכותית ובלי הרבה תופעות לוואי, גם לא תראה המרה ולא נוזלים מיותרים

.

אתה רוצה סייקל ארוך - תשים 500 טסט ו400 מסטרון וזהו. תראה מסה איכותית ובלי הרבה תופעות לוואי, גם לא תראה המרה ולא נוזלים מיותרים
זה לא הכמות זה האיכות. כמו שאמרתי טסט מסטרון תריץ בכיף. טרן ואחר כך בלוד שוב אלטילריה למה להסתכן? אני רוצה לראות אתכם הולכים לעשות הקזת דם ככה בכיף , סיוט.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200302-114316_Video Player.jpg
    Screenshot_20200302-114316_Video Player.jpg
    KB 70.3 · צפיות: 67
  • Screenshot_20200226-234332_Gallery.jpg
    Screenshot_20200226-234332_Gallery.jpg
    KB 66.1 · צפיות: 66
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית