הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ לגבי סייקל 12 שבועות - בעיקר בנושא pst

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
לאחר ששללתי שימוש ב gh מסיבות כספיות.
החלטתי לרוץ עם סייקל רגיל.
מטרה - חיטוב/מסה נקייה
די חדש בסייקלים (לדעתי)
גיל 37

12 שבועות
1-12 טסט פרופ 100 מג יום כן יום לא
1-6 טרן קצר 100 מג יום כן יום לא
7-12 וינסטרול 50 מג ביום כדורים

-שאלה בכללי - איך הסייקל סבבה (לשנות-לשפר) ?
-לגבי פי סי טי :
1) יש כלומיד ויש טמקסיפן
באיזה פרוטוקול כדאי לקחת אותם ?
2) לא הצלחתי להשיג פרגניל וכו'
- לוותר או להפוך את העולם וכן להשיג?

• פותח/ת השרשור
סייקל 2 בעשור האחרון
בגילאי 18-25 עשיתי איזה בערך 7-8 סייקלים

עשית 7-8 סייקלים והתחלת בגיל 18?? איך הציר ההורמונלי שלך? עשית בדיקות? אני רואה שאתה עדיין עושה סייקלים ולא על TRT.

• פותח/ת השרשור
עשית 7-8 סייקלים והתחלת בגיל 18?? איך הציר ההורמונלי שלך? עשית בדיקות? אני רואה שאתה עדיין עושה סייקלים ולא על TRT.
בן 37 עשיתי הפסקה של 10 שנים
יש ילדים תודה לה'.
עשיתי סייקלים קטנים וקצרים בעיקר 6-8 שבועות טסט פרופ/וינסטרול/ דיבול... תמיד כלומיד בסוף
אבל זה היסטוריה מבחינתי.

אבל במחילה ממך זה לא נושא השאלה איך אני חיי
נושא הפוסט זה איך הסייקל ואיך לעשות פיסיטי נכון

בן 37 עשיתי הפסקה של 10 שנים
יש ילדים תודה לה'.
עשיתי סייקלים קטנים וקצרים בעיקר 6-8 שבועות טסט פרופ/וינסטרול/ דיבול... תמיד כלומיד בסוף
אבל זה היסטוריה מבחינתי.

אבל במחילה ממך זה לא נושא השאלה איך אני חיי
נושא הפוסט זה איך הסייקל ואיך לעשות פיסיטי נכון
עדיין הבריאות שלך זה לא בדיחה נכון? צריך לשאול את השאלות האלה... יש לך ניסיון עם טרן?
סייקל נראה בסדר גמור, לגבי PCT
הפורטוקול הוא כלומיד 100 לשבועיים הראשונים ואז 50 לעוד שבועיים
נולבה 40 שבועיים ראשונים ואז 20 לעוד שבועיים.
אני אישית הייתי נותן ביום הראשון בלבד כלומיד 300 ונולבה 120, שוב רק ליום הראשון בכדי להגיע לרוויה בדם כמה שיותר מהר.
לגבי פרגניל אתה מתכנן עוד ילדים? הייתי כולל אותו רק לשמור על הגודל של האשכים והאופציה להביא ילדים.

• פותח/ת השרשור
פצצה
תודה
טרן ניסיתי בגיל 22נראה לי (בריטיש דראגון זה היה)
6 שבועות עם דיאנבול - מיתן רוסי
לא זוכר מממש איך היה - נראה לי היה טוב

אישית אני בעד קצרים. הייתי מעדיף להכניס במקום טסט פרופ, אנטט כי אתה הולך על 12 שבועות במקום הפרופ. טרן קצר, וויני אחריו.

Pct
נולבה כלומיד. פרגניל אין בשוק יש אוביטרול.

לדעתי מבחינת סייקל
פרופ סבבה לדעתי 10 שבועות אפילו יספיק אפשרי 12
טרן תכניס 8 שבועות נניח מ שבוע 4 עד 12 עדיף
Pct לדעתי כלומיד וטמוקסי
@Pharmacist האלוף יכול להמליץ על מינון וזמן
פרגניל תקח לדעתי כל השבועות ותקח עוד שבוע אקסטרה 500 יחידות לשבוע

• פותח/ת השרשור
אישית אני בעד קצרים. הייתי מעדיף להכניס במקום טסט פרופ, אנטט כי אתה הולך על 12 שבועות במקום הפרופ. טרן קצר, וויני אחריו.

Pct
נולבה כלומיד. פרגניל אין בשוק יש אוביטרול.

נכון פרגניל אין
יש אוביטרל אבל לא הצלחתי להשיג עדין.
חייב ? ממולץ ? אפשר בלי ?
יש תחליף ?
אשמח לקבל תשובות מנסיון אישי כמובן

נכון פרגניל אין
יש אוביטרל אבל לא הצלחתי להשיג עדין.
חייב ? ממולץ ? אפשר בלי ?
יש תחליף ?
כדי במיוחד שאתה על טרן וסייקל כזה ארוך.
אם אפשר? הכל אפשרי המטרה להתאושש מהר ב-pct. אוביטרול לא כ"כ בעיה להשיג, לכל דילר שמכבד את עצמו צריך להיות גישה.

• פותח/ת השרשור
כדי במיוחד שאתה על טרן וסייקל כזה ארוך.
אם אפשר? הכל אפשרי המטרה להתאושש מהר ב-pct. אוביטרול לא כ"כ בעיה להשיג, לכל דילר שמכבד את עצמו צריך להיות גישה.
תודה
אנסה להשיג אותו.
מה המינון המומלץ , מתי להתחיל ומתי לסיים.?
מזריקים לשריר או לבטן?

בחירה בפרופ זה מעולה, אבל טרן זה די כבד במיוחד 350 בשבוע. בדרך כלל לוקחים פי 2.5-3 של טסט מטרן בשבוע. הייתי ממליץ מסטרון קצר במקום טרן ווויני - 150-200 כל יומיים. אם בא לך אורלי בנוסף אז אנאבר יהיה בחירה יותר טובה מוינסטרול, פחות נזק למפרקים.

אני אישית אוהב pct של 6 שבועות עם קלומיד, כדור ביום במשך חודש ועוד שבועיים של חצי כדור ביום. עם פרוטוקול כזה אפשר גם להריץ טמוקסיפן, רק הוא בעל יותר תופעות לוואי. יתרון של שיטה כזאת שהיא ברוב מקרים מחזירה לפעילות את הציר וגורמת לטסט טבעי להיות יותר גבוה לכמה חודשים הבאים.

אם מערכת הורמנלית שלך תקינה ואין צורך לעשות ילדים בסייקל, אז אין צורך מהותי להוסיף פרגניל. זה כן יכול לעזור להתאוששות יותר מהירה של אשכים בpct , אבל גם בלי זה עובד יופי.בכל מקרה 500 יחידות פרגניל שבועי מחולק ל2 מנות החל משבוע 7 בסייקל , יעשה את העבודה. להזריק אפשר לכל מקום, שריר או מתחת לעור.

תודה
אנסה להשיג אותו.
מה המינון המומלץ , מתי להתחיל ומתי לסיים.?
מזריקים לשריר או לבטן?
תוך שרירי או לבטן זה מגיע במזרק מיוחד לשימוש חד פעמי, תצטרך ויאל סטרלי , תזריק לויאל את כל המינון ותוסיף מים בקראוסטטים כדי לשמר אותו למהלך כל הסייקל. 500 יח

של איזה חברה החומרים טסט וטרן?

• פותח/ת השרשור
תוך שרירי או לבטן זה מגיע במזרק מיוחד לשימוש חד פעמי, תצטרך ויאל סטרלי , תזריק לויאל את כל המינון ותוסיף מים בקראוסטטים כדי לשמר אותו למהלך כל הסייקל. 500 יח

של איזה חברה החומרים טסט וטרן?
בחירה בפרופ זה מעולה, אבל טרן זה די כבד במיוחד 350 בשבוע. בדרך כלל לוקחים פי 2.5-3 של טסט מטרן בשבוע. הייתי ממליץ מסטרון קצר במקום טרן ווויני - 150-200 כל יומיים. אם בא לך אורלי בנוסף אז אנאבר יהיה בחירה יותר טובה מוינסטרול, פחות נזק למפרקים.

אני אישית אוהב pct של 6 שבועות עם קלומיד, כדור ביום במשך חודש ועוד שבועיים של חצי כדור ביום. עם פרוטוקול כזה אפשר גם להריץ טמוקסיפן, רק הוא בעל יותר תופעות לוואי. יתרון של שיטה כזאת שהיא ברוב מקרים מחזירה לפעילות את הציר וגורמת לטסט טבעי להיות יותר גבוה לכמה חודשים הבאים.

אם מערכת הורמנלית שלך תקינה ואין צורך לעשות ילדים בסייקל, אז אין צורך מהותי להוסיף פרגניל. זה כן יכול לעזור להתאוששות יותר מהירה של אשכים בpct , אבל גם בלי זה עובד יופי.בכל מקרה 500 יחידות פרגניל שבועי מחולק ל2 מנות החל משבוע 7 בסייקל , יעשה את העבודה. להזריק אפשר לכל מקום, שריר או מתחת לעור.
תודה

קבצים מצורפים

• 15831574376324125043189292246384.jpg
    15831574376324125043189292246384.jpg
    KB 164.6 · צפיות: 52
הטרן נראה לי יותר מידי מבושל כהה מידי בניגוד לאצטט בספק לגבי החברה הזו חבר השתמש באותו ברנד ולא היו תוצאות.

המגנום במידה וזה הדבר האמיתי אחלה טסט.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200302-160520_Messenger.jpg
    Screenshot_20200302-160520_Messenger.jpg
    KB 81.4 · צפיות: 44
  • פותח/ת השרשור
הטרן נראה לי יותר מידי מבושל כהה מידי בניגוד לאצטט בספק לגבי החברה הזו חבר השתמש באותו ברנד ולא היו תוצאות.

המגנום במידה וזה הדבר האמיתי אחלה טסט.
ניסיתי את הטסט של החברה הזאת לפני חודשיים - טיל בליסטי!
ניסיתי וינסטרול של החברה של הטרן גם היה טיל .
לגבי הטרן הזה נגלה בסוף החודש

נערך לאחרונה:
ניסיתי את הטסט של מה נוח לפני חודשיים - טיל בליסטי!
ניסיתי וינסטרול של החברה של הטרן גם היה טיל .
לגבי הטרן הזה נגלה בסוף החודש
אצטט בזריקה ה-2 כבר אתה אמור להרגיש עצבים, תחושת חנק בגרון וכו. בכל מקרה בהצלחה גבר

• פותח/ת השרשור
אצטט בזריקה ה-2 כבר אתה אמור להרגיש עצבים, תחושת חנק בגרון וכו. בכל מקרה בהצלחה גבר
אקח לתשומת ליבי.
לא מאמין שזה פייק- הכרות אישית עם המוכר מעל 15 שנה
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית