הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יעוץ לגבי סייקל 12 שבועות - בעיקר בנושא pst

• פותח/ת השרשור WII
  • פורסם בתאריך

WII

משתמש קבוע
1,986
1,301
נק' מוניטין:
2,375
1,986
1,301
לאחר ששללתי שימוש ב gh מסיבות כספיות.
החלטתי לרוץ עם סייקל רגיל.
מטרה - חיטוב/מסה נקייה
די חדש בסייקלים (לדעתי)
גיל 37

12 שבועות
1-12 טסט פרופ 100 מג יום כן יום לא
1-6 טרן קצר 100 מג יום כן יום לא
7-12 וינסטרול 50 מג ביום כדורים

-שאלה בכללי - איך הסייקל סבבה (לשנות-לשפר) ?
-לגבי פי סי טי :
1) יש כלומיד ויש טמקסיפן
באיזה פרוטוקול כדאי לקחת אותם ?
2) לא הצלחתי להשיג פרגניל וכו'
- לוותר או להפוך את העולם וכן להשיג?

• פותח/ת השרשור
אין לי הכרות איתם , תעדכן גבר.
מקווה שיהיה טוב
בכללי אעדכן בסוף החודש מתחיל ....
מתחיל לחשוב על זה ומתרגש.
חייב לציין שאחרי שעשיתי את הסייקל האחרון (9שבועות טסט ווינסטרול- אחרי הפסקה של עשור)
בהחלט אפשר לציין שסקייל זה כמו דלקה של קוק/אמדי- במינון נומך מאוד (נמוך כדי לא להשפיע על כלל תפקודי החיים אבל מספיק טוב כדי להרגיש היי) , יציב ארוך ללא ירידות - למשך תקופה ארוכה, חודשים - וללא דאון משתק ומורגש....
לא פלא שאנשים מתמכרים

מקווה שיהיה טוב
בכללי אעדכן בסוף החודש מתחיל ....
מתחיל לחשוב על זה ומתרגש.
חייב לציין שאחרי שעשיתי את הסייקל האחרון (9שבועות טסט ווינסטרול- אחרי הפסקה של עשור)
בהחלט אפשר לציין שסקייל זה כמו דלקה של קוק/אמדי- במינון נומך מאוד (נמוך כדי לא להשפיע על כלל תפקודי החיים אבל מספיק טוב כדי להרגיש היי) , יציב ארוך ללא ירידות - למשך תקופה ארוכה, חודשים - וללא דאון משתק ומורגש....
לא פלא שאנשים מתמכרים
ברור עם חומרים מקבלים היי מטורף , במיוחד טרן אתה חושב שאתה על קוק לא מפחד מכלום ורב עם העולם ועירנות עם כוח שלא נפסק. טרן טסט וויני סייקל קלאסי!. מחכה להתחיל גם רק עם מסטרון, טרן לקראת הסוף, אישית לא מצליח לעבור עם הטרן הקצר 150 מ"ג 200 חזק לי.

אם מישהו היה אומר לי לבחור בין שלום עולמי לטרן נטול תופעות לוואי הייתי הולך על הטרן.
אני פחדן מידי לגעת בזה.

אם מישהו היה אומר לי לבחור בין שלום עולמי לטרן נטול תופעות לוואי הייתי הולך על הטרן.
אני פחדן מידי לגעת בזה.
טרן זה אחלה , רק העצבים באסה.
וויד על בסיס קבוע עוזר המון לשלוט בזה, המערכת העיצבית גם מתאוששת מהר כך שלמחרת אתה לא מרוסק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית