הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בהתחלת סייקל

mrskinnyguy3

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
היי אני רוצה להתחיל סקייל אבל לא יודע של מה מחפש את החומר הכי בטוח שצריך לקחת רק ממנו ולא עוד משהו כנגד או לאזן- בן 26 גובה 189 משקל 80 מתאמן שנה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נא לכתוב כותרת עניינית פעם הבאה, ואסור בשום אופן לשאול איפה אפשר להשיג.

בכל מקרה אני מבטיח לך שאתה בכלל לא בכיוון הנכון, יש פה כל כך הרבה פגמים בהחלטה שלך וברצונות שלך מההחלטה הזאת, שאני אפילו לא יודע איפה להתחיל.

תתחיל מאימונים ותזונה ראויים, עוד כמה שנים תתחיל לחשוב על סייקל

אני מאמין שיש לך עוד הרבה שנים בהן אתה יכול להתקדם כטבעי.

למה אתה מחפש להשתמש בחומרים?
נתקעת אולי בתכנית? הפיזיק לא מצליח להשתפר? מרגיש שאתה בא כל יום למכון, נותן 100% ממך עד הטיפה האחרונה, מקפיד בטירוף על התזונה ועדיין לא רואה תוצאות? אתה מאשים את הגנטיקה שלך אולי? ממלמל לעצמך בזעם "במשפחה שלי כולם שחיפים זאת הסיבה" תוך כדי שתיית שייק החלבון של אחרי אימון?

אז זהו, שלא.
זאת לא בעייה בגנטיקה, אלא בעייה במיינדסט.

אם אתה מרגיש שמיצית את יכולת ההתקדמות שלך בתור טבעי אחרי שנה של אימונים כדאי לך לבדוק את התזונה או את האימונים שלך. כנראה ששם הבעיה.

עם כוונה טהורה לחלוטין אני אגיד לך, סטרואידים זאת לא תרופת פלא, ושימוש בחומרים עם תזונה קלוקלת ותכנית אימונים גרועה פשוט לא שווה את הכסף.

ממליץ שתקרא הרבה על התחום, על שיטות אימון, על תזונה נכונה ועל שימוש נבון בחומרים.
אם תעשה את כל זה ותחווה את השיפור על בשרך כטבעי במשך מס' השנים הקרובות - תחזור אלינו, לחבר'ה כאן בפורום "סטרואידים ותרופות" יש הרבה מידע איכותי לספק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית