ייעוץ רטלין

• פותח/ת השרשור DUBINA
  • פורסם בתאריך

DUBINA

משתמש מתחיל
224
0
נק' מוניטין:
0
224
0
שאלה קצת לא קשורה אבל אני ישמח עם תעזרו
יש לי מבחן בגרות עוד מעט ואני רוצה להיות מרוכז מאוד במבחן
ריטלין יעזור ?
כמה מג לקחת ?
כמות מקסימלית מותרת ?
תודה 😈😈

אני חושב שלקחת ריטלין בתיכון זה כמו לקחת סטרואידים לשכיבות שמיכה...אלא אם כן אתה באמת סובל מהפרעות קשב וזה סיפור אחר שגם אותו אתה צריך לפתור עם רופא. לא כל מי שיש לו הפרעה צריך להיות מטופל בתרופה הזו.
אתה לא רוצה לפתח תלות, בנאדם שלא יודע להביא את עצמו לתפקד לבחינת בגרות אחכ בלימודים גבוהים, יתחיל לבלוע כדורים מכל הבא ליד. הפתרון הכי טוב זה לעבוד על עצמך, תאמין לי שראיתי אנשים בתואר בולעים ריטלין וכדורי קפאין...הם די מתחרפנים. מצד שני יש את האנשים שמתמודדים עם הקושי ומביאים את עצמם לתפקד כמו שצריך.
תחשוב על זה ככה, אם יש רופאים, מהנדסים ועורכי דין שמצליחים ללמוד בלי ריטלין, אתה חושב שלבחינת בגרות אתה לא יכול בלי?

תנסה להיות עם בעיות קשב וריכוז+היפר אקטיביות ולהצליח לעשות מבחן של 4 שעות בלי ריטלין.
ומה הקשר שיש רופאים מהנדסים ועורכי דין?מישהו אמר שיש להם בעיות קשב וריכוז?
אני לא מבין מאיפה הפלצת את השטויות האלו...

אחי אם תשים לב, ציינתי שבמידה וקיימת בעיה כזו אז זה סיפור אחר וגם אז אני חוזר על זה שרופא צריך לאבחן ולטפל. אני מכיר תופעה שסטודנטים שלא סובלים מתסמונת כזו לוקחים ריטלין. עכשיו כשסטודנט עושה את זה בצורה אחראית ומודעת (עד כמה שניתן) אפשר אולי להבין, למרות שיש כאלה שגם לא מודעים לגבולות. כשתלמיד תיכון שסובל מעצלניטיס לוקח ריטלין בלי לדעת מינונים ותופעות לוואי, זו בעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית