עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה לוקח לבד ?היי יש לי שאלה , אני לוקח MK677 vertex כבר 5 חודשים ואני רוצה לעלות את המינון , אני לוקח כדור 1 כל 12 שעות , אני רוצה לדעת איך אני מעלה ל3 כדורים
קח את 2 הכדורים במכה אחת על קיבה ריקה בבוקר, המלצה של זה 5 ו2 אבל אתה בהחלט יכול להריץ 4-4, אני פחות בעד חודש כן ו3 שבועות לא מהסיבה הזאת שקולטן הגרלין משתתק לחלוטין ואין כמעט אפקטיביות חוץ מזה שאתה רעב ולא מסוגל לאכול, כל המחקרים לא תמיד מדוייקים מסיבת האינדיבידואל, יש אנשים ש20 מ״ג זה יותר מדי בשבילם אז אין איזשהי נקודה להצביע לגבי המינון פשוט תקשיב לגוף שלך, וקח טיפ קטן, החכמה בעולם החומרים זה לקחת קצת ולהוציא הרבה, לרוב הישראלים עושים הפוך וחושבים שרק ככה מפציצים תוצאות אבל זה ההיפך הגמור, רוב הבאדיבילדרים שאני מכיר בארץ ובעולם לא עברו את ה750 מ״ג טסטוסטרון לשבוע ואני רואה כאן פוסטים שאנשים דיברו על גרם טסט! חומרים עובדים 100% רק בגוף שנותן 200% בתזונה ו150% באימונים יותר מבנאדם טבעי וככה גם שומרים על תוצאות, מי שנשען על חומרים ועושה הפוך חוץ מתופעות לוואי מה שישאר ממנו זה כלום ושום דבר למעט פין שיהפוך לדגדגן מוגדל ואולי גם ציצי של טינייג׳רית בת 13):אז אתה אומר כמו שאני לוקח עכשיו כל 12 שעות כדור (פעמיים ביום) 4 ימים כן 4 ימים לא
מהניסיון שלך עד כמה זה משפיע ? על הרעב והתאוששות ? לא ניסיתי אף פעם mk ונשמע טוב מבחינת הרעב וכו ותוצאות מסקרן אותיקח את 2 הכדורים במכה אחת על קיבה ריקה בבוקר, המלצה של זה 5 ו2 אבל אתה בהחלט יכול להריץ 4-4, אני פחות בעד חודש כן ו3 שבועות לא מהסיבה הזאת שקולטן הגרלין משתתק לחלוטין ואין כמעט אפקטיביות חוץ מזה שאתה רעב ולא מסוגל לאכול, כל המחקרים לא תמיד מדוייקים מסיבת האינדיבידואל, יש אנשים ש20 מ״ג זה יותר מדי בשבילם אז אין איזשהי נקודה להצביע לגבי המינון פשוט תקשיב לגוף שלך, וקח טיפ קטן, החכמה בעולם החומרים זה לקחת קצת ולהוציא הרבה, לרוב הישראלים עושים הפוך וחושבים שרק ככה מפציצים תוצאות אבל זה ההיפך הגמור, רוב הבאדיבילדרים שאני מכיר בארץ ובעולם לא עברו את ה750 מ״ג טסטוסטרון לשבוע ואני רואה כאן פוסטים שאנשים דיברו על גרם טסט! חומרים עובדים 100% רק בגוף שנותן 200% בתזונה ו150% באימונים יותר מבנאדם טבעי וככה גם שומרים על תוצאות, מי שנשען על חומרים ועושה הפוך חוץ מתופעות לוואי מה שישאר ממנו זה כלום ושום דבר למעט פין שיהפוך לדגדגן מוגדל ואולי גם ציצי של טינייג׳רית בת 13):
קח את 2 הכדורים במכה אחת על קיבה ריקה בבוקר, המלצה של זה 5 ו2 אבל אתה בהחלט יכול להריץ 4-4, אני פחות בעד חודש כן ו3 שבועות לא מהסיבה הזאת שקולטן הגרלין משתתק לחלוטין ואין כמעט אפקטיביות חוץ מזה שאתה רעב ולא מסוגל לאכול, כל המחקרים לא תמיד מדוייקים מסיבת האינדיבידואל, יש אנשים ש20 מ״ג זה יותר מדי בשבילם אז אין איזשהי נקודה להצביע לגבי המינון פשוט תקשיב לגוף שלך, וקח טיפ קטן, החכמה בעולם החומרים זה לקחת קצת ולהוציא הרבה, לרוב הישראלים עושים הפוך וחושבים שרק ככה מפציצים תוצאות אבל זה ההיפך הגמור, רוב הבאדיבילדרים שאני מכיר בארץ ובעולם לא עברו את ה750 מ״ג טסטוסטרון לשבוע ואני רואה כאן פוסטים שאנשים דיברו על גרם טסט! חומרים עובדים 100% רק בגוף שנותן 200% בתזונה ו150% באימונים יותר מבנאדם טבעי וככה גם שומרים על תוצאות, מי שנשען על חומרים ועושה הפוך חוץ מתופעות לוואי מה שישאר ממנו זה כלום ושום דבר למעט פין שיהפוך לדגדגן מוגדל ואולי גם ציצי של טינייג׳רית בת 13):
אתה לוקח לבד ?
כמה עלית איתו והתקדמת ?
תודה רבה על התשובה אני לא מצפה מזה ליותר מידי, פשוט עניין הרעב יכול לעזור לי המון! לגבי שינה הרגשת שזה עזר לך בדרך כלשהי ?תודה אחי אתה צודק ותמיד טוב ללמוד עוד ועוד דברים
שמע את האמת שהתחלתי לקחת אותו הוא נתן לי רעב ברמה לא אנושית , הייתי אוכל 5 ארוחות בארוחה אחת , זה עושה לך תמיד תחושת רעב בלי תחושת שובע ברמה שאתה פשוט צריך לעצור את עצמך מלאכול , ולפני שלקחתי שקלתי 63 וממש פחות מחודש שהתחלתי לקחת הגעתי למשקל של 75 באמת במהירות , אני באמת ממליץ עליו
אבל אל תצפה לתוצאות של טסט אבל זה באמת אחלה דבר למישהו שמתחיל לקחת , זה לא מזיק ואין תופעות לוואי לא טובות , רעב , וחרמנות ולפעמים בלילה נרדם לך הידיים ואתה גם מזה , אבל חוץ מזה באמת חומר טוב ומומלץ
תודה רבה על התשובה אני לא מצפה מזה ליותר מידי, פשוט עניין הרעב יכול לעזור לי המון! לגבי שינה הרגשת שזה עזר לך בדרך כלשהי ?
שיכנעת אותי. כי אני גם עם כדורי שינה לא נרדם , ואין תיאבון בכלל לא בא לי על וויד. שווה לנסות. אני אעדכןשינה זה מסדר לך אותה , אני בן אדם עם בעיות שינה באמת חמורות וניסיתי כדורי שינה ובאמת זה חרא כדורי שינה וגם לא מזיז לי , אבל באמת זה סידר לי בטבעיות את השינה באמת הייתי בהלם מעצמי שאני ישן בלילה אפילו עייף כבר ב8-9 וגם בכייף ב6 , אבל שמע קח בחשבון שכל אחד מגיב שונה , אבל כעיקרון ב- mk לפי מה שראיתי כל מי שלקח באמת הרגיש את מה שהרגשתי אז שווה לך לנסות אחי
שיכנעת אותי. כי אני גם עם כדורי שינה לא נרדם , ואין תיאבון בכלל לא בא לי על וויד. שווה לנסות. אני אעדכן
לא מזיז לי הכדורי שינה. אני מקווה שהmk יעזור, אני אקח לפי הפרוטוקול של ה5 ימים. יחד עם זאת יהיה טסט מסטרון , אם זה פותח לי את הרעב ומסדר לי את השינה אני קונה לכל השנה חחסגור אחי תנסה ותעדכן , ותפסיק עם הכדורי שינה באמת הרגשה מסריחה כזאת של זומבי
לא מזיז לי הכדורי שינה. אני מקווה שהmk יעזור, אני אקח לפי הפרוטוקול של ה5 ימים. יחד עם זאת יהיה טסט מסטרון , אם זה פותח לי את הרעב ומסדר לי את השינה אני קונה לכל השנה חח
מהנסיון שלי עדיף תמיד לקחת הורמון גדילה בבוקר, בלילה תן לגוף שלך להפריש לבד בזמן השינה, ולגבי שינה זה אינדיבידואלי, לי זה לא נותן לישון וקרדרין דוקא כן לך תסביר את זה(:מהניסיון שלך עד כמה זה משפיע ? על הרעב והתאוששות ? לא ניסיתי אף פעם mk ונשמע טוב מבחינת הרעב וכו ותוצאות מסקרן אותי
קונה ומנסה אדע ישר אם זה ישפיע. תמונה מחרמנת 😆
לוקח בבוקר אחרי אירובי 2 כדורים למשך 5 ימים , יומים הפסקה 🙌 עד שיגמר אם זה עובד ממשיך עליו בכיף, לגבי נוזלים זה אוגר?מהנסיון שלי עדיף תמיד לקחת הורמון גדילה בבוקר, בלילה תן לגוף שלך להפריש לבד בזמן השינה, ולגבי שינה זה אינדיבידואלי, לי זה לא נותן לישון וקרדרין דוקא כן לך תסביר את זה:)
בוא נגיד ממליץ לקנות כמה שיותר מוקדם. עם ההחמרה של הקורונה כבר בכמה אתרים המחירים עלו ולך תדע עוד לאן הכל יתדרדר עם המגפה הזאת..קונה ומנסה אדע ישר אם זה ישפיע. תמונה מחרמנת 😆
לוקח בבוקר אחרי אירובי 2 כדורים למשך 5 ימים , יומים הפסקה 🙌 עד שיגמר אם זה עובד ממשיך עליו בכיף, לגבי נוזלים זה אוגר?
אני קונה של וורטקס.בוא נגיד ממליץ לקנות כמה שיותר מוקדם. עם ההחמרה של הקורונה כבר בכמה אתרים המחירים עלו ולך תדע עוד לאן הכל יתדרדר עם המגפה הזאת..
20 מ"ג מספיק לקיק של תיאבון לא ? .
כן.אני קונה של וורטקס.
20 מ"ג מספיק לקיק של תיאבון לא ? .
מחפש מזה נטו מאנץ' כמו מוויד האמת , אפילו פיק של תחושת רעב תהיה טובהכן.
רק אל תבוא עם ציפיות מוגזמות. לי זה הביא קיבולת גדולה יותר בקיבה אבל לא ברמה שאני מכניס חצי מקרר.
אם אתה קונה לכל השנה, כדאי לך להשיג אבקה ולהכין כי השיט הזה יכול להיות יקר ביותר ברמה שעדיף לך כבר לחשוב על הורמון גדילהלא מזיז לי הכדורי שינה. אני מקווה שהmk יעזור, אני אקח לפי הפרוטוקול של ה5 ימים. יחד עם זאת יהיה טסט מסטרון , אם זה פותח לי את הרעב ומסדר לי את השינה אני קונה לכל השנה חח
התחלתי אתמול, אעדכן עוד יומים. בנתיים כלוםשינה זה מסדר לך אותה , אני בן אדם עם בעיות שינה באמת חמורות וניסיתי כדורי שינה ובאמת זה חרא כדורי שינה וגם לא מזיז לי , אבל באמת זה סידר לי בטבעיות את השינה באמת הייתי בהלם מעצמי שאני ישן בלילה אפילו עייף כבר ב8-9 וגם בכייף ב6 , אבל שמע קח בחשבון שכל אחד מגיב שונה , אבל כעיקרון ב- mk לפי מה שראיתי כל מי שלקח באמת הרגיש את מה שהרגשתי אז שווה לך לנסות אחי