הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחמד טיבי נשאל אם הם יפילו את ממשלת גנץ אם תצא למבצע צבעי בעזה

מצב
השרשור נעול
מאוד פשוט, הרי לך סדר הפעולות:
1. מקימים ממשלת כחול לבן + העבודה בתמיכת ישראל ביתנו והמשותפת מבחוץ.
2. ביבי מסולק עם אישתו ובנו יאיר מבלפור.
3. מחוקקים חוק האוסר על ח"כ לכהן כראש ממשלה תחת כתב אישום.
4. ביבי מחוץ למשחק הפוליטי לפחות ל-4 שנים הקרובות (מי שזוכר כמה זמן משפט אולמרט נמשך)
5. הוא לא יחזור בגיל 80+ לזירה הפוליטית.
6. שתהיה פה ממשלת ליכוד מצידי, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
מאוד פשוט, הרי לך סדר הפעולות:
1. מקימים ממשלת כחול לבן + העבודה בתמיכת ישראל ביתנו והמשותפת מבחוץ.
2. ביבי מסולק עם אישתו ובנו יאיר מבלפור.
3. מחוקקים חוק האוסר על ח"כ לכהן כראש ממשלה תחת כתב אישום.
4. ביבי מחוץ למשחק הפוליטי לפחות ל-4 שנים הקרובות (מי שזוכר כמה זמן משפט אולמרט נמשך)
5. הוא לא יחזור בגיל 80+ לזירה הפוליטית.
6. שתהיה פה ממשלת ליכוד מצידי, בהצלחה.

קודם כל, שאפו שאתה יודע לספור על 6
דבר שני, לחוקק חוק שחל באופן רקטרואקטיבי אחרי בחירות על מועמד שקיבל כמעט חצי מהקולות - מהלך שאפילו ארדואן לא היה עושה, אז האירוניה מתה?
ובמקרה וזה נעשה, ביבי לא מחוץ למשחק הפוליטי, אלא יוצאים לבחירות סבב ד' בו הימין יקבל 65 מנדטים עם הרבה מאד זעם של ניסיון הפיכה, עם הרב החדש מבטלים את החוק -> ביבי שוב ראש ממשלה.

לא משנה מה תעשו - גמרתם את הסוס חברים.
הEnd-game שלכם מורכב מ2 אופציות שכל אחת יותר הרסנתי עבורכם מהשנייה.
1) ממשלה עם תומכי טרור מובהקים אחרי שהבטחתם אינספור פעמים שזה רק ספין של ביבי שלא יקרה? ביבי ראש ממשלה
2) חוק ארדואני של פסילת מועמד אחרי בחירות? ביבי ראש ממשלה

קודם כל, שאפו שאתה יודע לספור על 6
הגענו לרמה האישית, כל הכבוד.
דבר שני, לחוקק חוק שחל באופן רקטרואקטיבי אחרי בחירות על מועמד שקיבל כמעט חצי מהקולות - big no no
נכון. לא יפה. גם אם לא היה מקבל כמעט חצי מהקולות.
ובמקרה וזה נעשה, ביבי לא מחוץ למשחק הפוליטי, אלא יוצאים לבחירות סבב ד' בו הימין יקבל 65 מנדטים עם הרבה מאד זעם של ניסיון הפיכה, עם הרב החדש מבטלים את החוק -> ביבי שוב ראש ממשלה.
נכון
ממשלה עם תומכי טרור? ביבי ראש ממשלה
אם תהיה ממשלה תמורת דברים אזרחיים למשותפת, והממשלה תחזיק איכשהו 4 שנים, אז דווקא ביבי הוא זה ש"גמר את הסוס"...

• פותח/ת השרשור
אם תהיה ממשלה תמורת דברים אזרחיים למשותפת, והממשלה תחזיק איכשהו 4 שנים, אז דווקא ביבי הוא זה ש"גמר את הסוס"...
אם ואם ואם ואם ואם ואם ואם ואם ואם אז דווקא נתניהו יקבל 70 מנדטים על כך שכחול לבן הפרו הבטחת בחירות, הקימו ממשלה עם תומכי טרור וה5-10 מנדטים הימנים של כחול לבן יתאדו לכם וגמרתם את הסוס גם פה.

אם ואם ואם ואם ואם ואם ואם ואם ואם אז דווקא נתניהו יקבל 70 מנדטים על כך שכחול לבן הפרו הבטחת בחירות, הקימו ממשלה עם תומכי טרור וה5-10 מנדטים הימנים של כחול לבן יתאדו לכם וגמרתם את הסוס גם פה.

אחרי 4 שנים? נתניהו כבר יפרוש...

• פותח/ת השרשור
אחרי 4 שנים? נתניהו כבר יפרוש...

לא אפריע לך להמשיך להפליג בדימיון למחוזות עולם מקביל בו כל מני אם ואם ואם ואם ואם מתיישרים לך למצב תאורטי שיוביל לתוצאה תאורטית שאתה מקווה שתטיב איתך
בזבוז זמן

• פותח/ת השרשור
אתה כועס עליי?
הפוך, אתה עושה לי שירות מצוין, כל מצביע כחול לבן תמים שקורא את הפוסט הזה עם התגובות שלך והתשובות שלי יכול להתפקח ולחזור לימין, לכן אני מודה לך מאד

בתור אחד שחושב שביבי הרבה יותר מתאים מגנץ וחברים
אם זה היה הפוך אתה חושב שביבי לא היה עושה כזה חוק כדי לפסול את גנץ וחברים?
המצב כבר היה הפוך כשביבי היה באופוזיציה בזמן שאולמרט היה בשלטון ועלתה הצעת חוק כזאת. מה אתה חושב שביבי הצביע?

המצב כבר היה הפוך כשביבי היה באופוזיציה בזמן שאולמרט היה בשלטון ועלתה הצעת חוק כזאת. מה אתה חושב שביבי הצביע?
אני שואל אותו כי אני חושב שביבי היה עושה אותו דבר
והמקרה עם אולמרט היה שונה מאוד

• פותח/ת השרשור

שוב פעם טעות
אז זה לא היה אחרי בחירות שהעם אמר את דברו, וכפי שעמית סגל פירסם זה היה כשהעם נתן לאולמרט באיזור ה5% תמיכה/התאמה לראשות הממשלה כאשר פירסמו נגדו את כתבי האישום על שוחד (אתה יודע, כזה מצחין עם דולרים ומעטפות ולא כתבה באתר וואלה)

כאן מדובר בחוק רטרואקטיבי מיד לאחר הבחירות שכמעט חצי מהמדינה הצביע עבור מנהיג מסוים.

מה היה שונה בידיוק?
הממשלה הייתה מתפרקת לו עם ובלי ביבי
שוב פעם טעות
אז זה לא היה אחרי בחירות שהעם אמר את דברו, וכפי שעמית סגל פירסם זה היה כשהעם נתן לאולמרט באיזור ה5% תמיכה/התאמה לראשות הממשלה כאשר פירסמו נגדו את כתבי האישום על שוחד (אתה יודע, כזה מצחין עם דולרים ומעטפות ולא כתבה באתר וואלה)

כאן מדובר בחוק רטרואקטיבי מיד לאחר הבחירות שכמעט חצי מהמדינה הצביע עבור מנהיג מסוים.
מחכה שתענה לי לשאלה אם המקרה היה הפוך האם ביבי היה עושה את החוק הזה נגד גנץ?

שוב פעם טעות
אז זה לא היה אחרי בחירות שהעם אמר את דברו, וכפי שעמית סגל פירסם זה היה כשהעם נתן לאולמרט באיזור ה5% תמיכה/התאמה לראשות הממשלה.

ואיך זה קשור?
החוק למניעת ראש ממשלה לכהן תחת כתב אישום לא היה תחרות פופולריות.
זה לא היה חוק אך ורק נגד אולמרט,כמו שהפעם זה לא אך ורק נגד ביבי. זה יהיה נגדו, אבל גם ייגן עלינו בעתיד.
ובכל מקרה, רוב העם הצביע נגד ביבי בכל שלושת הבחירות האחרונות, אחרת ביבי כבר היה מרכיב ממשלה, ככה שרוב העם לא מעוניין בו
הממשלה הייתה מתפרקת לו עם ובלי ביבי
לא רלוונטי במיוחד, חוק זה חוק

• פותח/ת השרשור
מחכה שתענה לי לשאלה אם המקרה היה הפוך האם ביבי היה עושה את החוק הזה נגד גנץ?
אחרי דיון שלם עם ה"חמוץ" אני סיימתי לנהל שיחות סרק עם מצבים היפוטתים, יאללה לחזור למציאות חביבי

אחרי דיון שלם עם ה"חמוץ" אני סיימתי לנהל שיחות סרק עם מצבים היפוטתים, יאללה לחזור למציאות חביבי
בסדר הבנתי אתה מגיע מ"רק ביבי" טמבל בדיוק כמה חברייך מ"רק לא ביבי" במיוחד שאני מציין שאני מעדיף את ביבי מאשר את גנץ

מקווה שאולי תחשוב למה זה בסדר לביבי לעשות חוקים נגד מי שמתמודד נגדו אבל שעושים אותו דבר עליו זה כבר big no no

חוץ מזה מסכים איתך סיכוי טוב שהוא יהיה ראש ממשלה (וטוב שכך)
ובכל מקרה, רוב העם הצביע נגד ביבי בכל שלושת הבחירות האחרונות, אחרת ביבי כבר היה מרכיב ממשלה, ככה שרוב העם לא מעוניין בו
בחירות ראשונות אם הוא לא היה שותה קולות לבנט היה לו 61 מנדטים אז אתה טועה (בטח הוא אוכל את הראש על זה)
ורוב העם עדיין מעדיף אותו על גנץ
פשוט שונאים חרדים

• פותח/ת השרשור
במיוחד שאני מציין שאני מעדיף את ביבי מאשר את גנץ
אתה חושב שמגיע לך פרס?

מקווה שאולי תחשוב למה זה בסדר לביבי לעשות חוקים נגד מי שמתמודד נגדו
כמו? איזה חוק הוא חוקק נגד מי שמתמודד נגדו? אם אתה מדבר על אולמרט הסברתי את זה למעלה תנסה לקרוא שוב בריכוז ולאט אתה בטוח שתבין

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית