הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קלן אחרי שבועיים!

Eliran B

משתמש מתחיל
41
4
נק' מוניטין:
4
41
4
היי חברים שאלה לי למבינים פה..
לוקח קלן שבועיים..רוצה למשוך איתו לעוד שבוע שבועיים.
האם אני חיב קטוטיפן? או שזה אפשרי להמשיך גם בלי
לקחתי בהתחלה כמה ימים 40 מקרוגרם ואז עברתי ל80 נשארתי על 80 עד עכשיו.
שוקל 77.
קלן של וורטקס
מציין שלקחתי בעבר כבר כמה פעמים למשך שבועיים, וגם לקחתי בעבר לתקופות של חודש אבל עם קטוטיפן, כרגע אין לי להשיג קטוטיפן, האם אפשר להמשיך ללא קטוטיפן? אני יודע שהנושא של קטוטיפן שנוי במחלוקת..
האם יש אנשים שמשכו קלן מעל שבועיים ללא קטוטיפן פה בפורום?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא צריך תמשיך בכיף.
מעולה!! כי גם הרגשתי שסתם הקטוטיפן מחזיר לי תופעות לוואי להתחלה בפעמים הקודמות..
כמה זמן אפשר למשוך?
אפשר בלי , ואפשר להרגע שבועיים ולעשות עוד שבועיים וככה בלופ ..
האמת שדי קליל לי לא מרגיש צורך להרגע ממשהו‍♂️
כמה זמן אפשר למשוך?

מעולה!! כי גם הרגשתי שסתם הקטוטיפן מחזיר לי תופעות לוואי להתחלה בפעמים הקודמות..
כמה זמן אפשר למשוך?

האמת שדי קליל לי לא מרגיש צורך להרגע ממשהו‍♂️
כמה זמן אפשר למשוך?
עד 6 שבועות בכיף, אחר כך הפסקה. קוטוטפין מיותר. מדבר איתך בחור שלקח שנים ברציפות קלן תהיה רגוע 😆

• פותח/ת השרשור
עד 6 שבועות בכיף, אחר כך הפסקה. קוטוטפין מיותר. מדבר איתך בחור שלקח שנים ברציפות קלן תהיה רגוע 😆
תאמת תמיד שלקחתי קטוטיפן הרגשתי נטו תופעות לווי חוזרות להתחלה
יאלה אני אמשוך בכיף
תודה רבה!!

תאמת תמיד שלקחתי קטוטיפן הרגשתי נטו תופעות לווי חוזרות להתחלה
יאלה אני אמשוך בכיף
תודה רבה!!
כי זה מנוע מהקלן להגיע לרוויה בשרירים, אבל זה חרטא, עובד יפה גם בלי. תפדל.

לא יודע אומרים שזה משתק תאי בטא משהו כזה בגלל זה עדיף הפסקה
עזוב אותך הייתי שותה קלן ואוכל סוכריות גומי וקם חטוב. עם הזמן ההשפעה יורדת, אבל ממש לא אחרי שבועיים. אם כבר להכניס אז עדיף לאחר חודש, ואז תמשוך גם 8-9 שבועות. מרוב ששתיתי קלן היום אני לא צריך, אני מתחטב בלי ואני לא צוחק.

עזוב אותך הייתי שותה קלן ואוכל סוכריות גומי וקם חטוב. עם הזמן ההשפעה יורדת, אבל ממש לא אחרי שבועיים. אם כבר להכניס אז עדיף לאחר חודש, ואז תמשוך גם 8-9 שבועות. מרוב ששתיתי קלן היום אני לא צריך, אני מתחטב בלי ואני לא צוחק.
אז אפשר לעשות נגיד 4 שבועות רצוף בלי קטוטפין

אני מפחד יותר שזה ישתק את הרצפטירים או משהו כזה
לא משתק , נקלן פשוט מגיע לרוויה בשרירים מהר יותר ללא קוטוטפין. והתופעות לוואי פוחתות, לאחר מכן הוא ממשיך לעבוד ברקע, בקיצור מצינו בהצלחה גבר

אני מפחד יותר שזה ישתק את הרצפטירים או משהו כזה
התרופה "משתקת" רצפטורים בטא 1 מהכדור הראשון , זה התפקיד שלה.
בעיקרון היא אמורה לפעול רק על רצפטורים בריאות וכך לפתוח סימפונות ולהקל על נשימה בחולה אסטמה וכו
אבל התרופה לא כל כך סלקטיבית ומפעילה עוד שלל דברים אחרים בגוף. לכך רואים בעיות במערכת קרדיו ווסקולרית, רעד וכו'
כי גם הרגשתי שסתם הקטוטיפן מחזיר לי תופעות לוואי להתחלה בפעמים הקודמות.
כי הוא פשוט הגביר את השפעה של קלן, לכן תופעות לוואי חזרו (שריפת שומן זה גם תופעת לוואי של קלן)

התרופה "משתקת" רצפטורים בטא 1 מהכדור הראשון , זה התפקיד שלה.
בעיקרון היא אמורה לפעול רק על רצפטורים בריאות וכך לפתוח סימפונות ולהקל על נשימה בחולה אסטמה וכו
אבל התרופה לא כל כך סלקטיבית ומפעילה עוד שלל דברים אחרים בגוף. לכך רואים בעיות במערכת קרדיו ווסקולרית, רעד וכו'

כי הוא פשוט הגביר את השפעה של קלן, לכן תופעות לוואי חזרו (שריפת שומן זה גם תופעת לוואי של קלן)
לא הבנתי אז קטוטפין כדאי או לא חחח ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית