הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[יעוץ] קלן באחוז שומן גבוה

• פותח/ת השרשור Harel6
  • פורסם בתאריך

Harel6

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אהלן , אני שוקל כיום 112 קג עם 34% שומן
אני זוכר שלפני שנים השתמשתי בקלן לקראת סוף החיטוב והוא עזר לי מאוד , האם מומלץ לעשות סייקל 3 שבועות גם במשקלי הנוכחי?
בנוסף ממה שקראתי בעבר מומלץ להשתמש בקטוטיפן לסייקל של מעל שבועיים , וראיתי מספר תגובות בפורום שכותבים שזה שטויות וסתם עושה תופעות לוואי , אשמח לחידוד בעניין.
תודה 😃

אני רוצה לציין שקלן במצבך רק יפגע בך הרבהה יותר מאשר יועיל לך

מיותר, קלן מיועד לאחוזי שומן הנמוכים, במצב שלך תזונה תומכת ייתן תוצאות באותו מהירות, חבל לקחת קלן במצבך

קלן כן תיראה ירידה באחוז השומן 🫤 אבל אם סתם רק תסדר את התפריט תזונה אתה יכול לעבור את התוצאה של הקלן 🫤
אז למה לפגוע בבריאות / לסכן ..
תפגע כשתגיע לאחוז שומן שקשה להוריד אותו ...

אהלן , אני שוקל כיום 112 קג עם 34% שומן
אני זוכר שלפני שנים השתמשתי בקלן לקראת סוף החיטוב והוא עזר לי מאוד , האם מומלץ לעשות סייקל 3 שבועות גם במשקלי הנוכחי?
בנוסף ממה שקראתי בעבר מומלץ להשתמש בקטוטיפן לסייקל של מעל שבועיים , וראיתי מספר תגובות בפורום שכותבים שזה שטויות וסתם עושה תופעות לוואי , אשמח לחידוד בעניין.
תודה 😃
על בשרי
תפריט ואירובי במשקלים שלנו
עוזרים להורדה במשקל יותר מתרופה חיצונית

כולם פה עדינים.... חבר אתה 34% שומן... במקרה שלך רק תזונה קודם תסדר את זה (14 אחוז שומן מינימום) ואז תדבר על קלן.
חומרים זה לא קיצור דרך ובהחלט לא הדרך הבריאה.
האמת שאפילו למישהו שמנסה לרדת מתחת ל12% לא הייתי ממליץ על קלן... יכול ליצור רקמת צלקת בלב בקצב מואץ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית