הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

myprotein טעם שוקולד לבן

itamard

משתמש מתחיל
239
26
נק' מוניטין:
29
239
26
מישהו טעם ויכול לומר איך הטעם?
ואם אפשר גם טעמים מומלצים אשמח

ניסיתי איזה 10 טעמים שלהם , הכי טובים
1. נטורל בננה
2. וניל
3. קרם עוגיות
גם הקרם תות שלהם סבבה ומלא אוהבים אבל אני אישית לא התחברתי מרגיש מתוק מידי , ניסיתי את הטעם לאטה שלהם וגם די אהבתי אבל לא ממליץ לקחת אותו כטעם שתתבסס רק עליו , לדעתי תזמין כמה כמה שקים של איזה 3 טעמים ועוד כמה דוגמיות רגילות של טעמים שהיית מעוניין לנסות והזמנה הבאה תדע מה אתה יותר אוהב ככה אני עשיתי ועכשיו אני עם כמה טעמים קבוע (פחות אוהב להיות עם טעם אחד ולהיות איתו תקופה מעדיף לגוון כל יום ) את הטעמים עם השוקולד לא ניסיתי אז לא יכול להמליץ לך עליהם , בטוח שהם גם טובים תכלס שוקולד זה הכי בטוח אבל אני לא מתחבר כבר לשוקולד אז הלכתי על טעמים בלי .

ניסיתי את הטעם לאטה שלהם וגם די אהבתי אבל לא
זה הולך להיות ה5 קילו הבא שלי.. ממש אהבתי,מזכיר מאוד אייס קפה
וואלה ממליץ לך לא להתקרב לשוקלד לבן של מייפרוטאין כי זה בהחלט לא שוקולד לבן. יטצר בכיוון של מים מתוקים
כנל לגבי בננה רגיל(לא נטורל).. טעם לוואי איום ונורא של סוכר

• פותח/ת השרשור
האמת הכי מעדיף שוקולד כי מה כבר יכול להיות גרוע, אבל יש שם מלא טעמים של שילוב עם שוקולד כך שיש התלבטות.😆
לגבי הטעמים של אייס קפה, זה בלי קפאין??

הוא נקרא קפה לאטה, עירבבתי עם חלב ומים ביחד ולי באופן אישי היה טעים מאוד כמו אייס קפה מהמכונות ברד.

לא יודע מה הערכים שלו,זה היה רק דוגמית

טעם זה דבר סובייקטיבי
כל פעם שאני מזמין מדרים נוטרישן שק 5 קילו אני מקבל חבילת סמפלים
ככה שכבר 3 חבילות סמפלים של הטעמים הרגילים עברו אצלי. וחברים טובים גם טעמו.
המסקנות הם שכל אחד אוהב משהו אחר.

אבל שוקולד לבן של מיי פרוטאין גרוע במיוחד. אני מזהיר. כאילו זה לא שוקולד לבן. מרגיש כמו שילוב של קרם עוגיות ווניל, שהוא לא מספיק ספציפי על שום טעם. כמו שאמרו - מים מתוקים. זה אחלה תיאור. זה לא שזה רע ונוראי. זה פשוט טעם משעמם בלי ספציפיות. שוקולד לבן זה לא.

הטעם הכי אהוב עלי זה נטורל שוקולד עם חלב. ספציפית נטורל וספציפית עם חלב. זה אחד לאחד שוקו. שים לב שהגרסה המקבילה של שוקולד נטורל זה טעם אחר לגמרי. אז מה שאני אומר מאוד ספציפי לשוקולד נטורל.

גם קרמל מלוח עם חלב יוצר משקה מאוד טעים.

לאטה עם חלב זה ממש אייס קפה, עם מים זה פחות טוב אבל עדיין זורם

בסופו של יום על בסיס מים לא מצאתי שום טעם שהוא באמת טעים. עם מים אני מדרג אותם לפי מחליק טוב, או לא מחליק טוב. כי טעים זה לא ממש. זה לא רע. אבל אתה לא נהנה מזה מי יודע מה. עם חלב אפשר להנות.

על בסיס מים, הכי מחליק בשבילי זה קרם עוגיות. שק 5 קילו כבר חוסל. ואני מביא עוד אחד.

הזמנתי פעם אחרונה מהדורה מוגבלת של אגוזי לוז. פשוט מדהים, אחת האבקות הטעימות ביותר ששתיתי, ושתיתי המון טעמים של המון חברות.
ממליץ בחום אם עדיין קיים הטעם הזה.
הטעם מאוד מזכיר נוטלה עם נגיעות וניל ודגש חזק על אגוזי לוז.
באסה, בדיוק בדקתי וזה כבר לא מופיע באתר. מקווה שזה יחזור כטעם קבוע.

האמת הכי מעדיף שוקולד כי מה כבר יכול להיות גרוע
האמת שגם לשוקולד שלהם יש טעם לוואי חזק מאוד של סוכר. היה לי שק של חמישה קילו, היה סביר אבל מתתי שהוא כבר יגמר.
היה לי גם שוקולד קוקוס והייתי מערבב אותו עם המוקה שלהם בשביל להיות מסוגל לשתות.
באמת? ממי שמעת?
פשוט כנס לאתר ותראה. יש להם את המבצע הזה כבר איזה חודש.

תקנה בלי טעם+טעם שבאלך ותעשה חצי חצי או 2שליש בלי טעם ושליש טעם

כל הטעמים מתוקים מידי (אלא אם אתה מתכנן לשים חצי ליטר חלב)

השמועה אומרת שלמי ששותה במים זה דוחה (הבלי טעם) לא ניסיתי אז לא יודע לגבי זה

זה הרגיש כמו "ציור" של שוקולד לבד, אבל בלי ה-"צבע".
אני לא יודע איך להסביר את זה - אבל זה כאילו משכנע אותך שזה הולך להיות בטעם שוקולד לבן, ואז חסר שם ה-"פאנץ'".

הטעם בפני עצמו לא להיט, אבל הוא הלך לי נהדר עם תותים.
אני חושב שעבור רוב השימושים שלו: אבקה בטעם וניל תעשה עבודה מוצלחת יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית