מישהו יודע מאיפה קונים מחטים? והאם חייב להשתמש בשני סוגי מחטים לזריקה

• פותח/ת השרשור
קשה לשאוב עם מחט כחולה, החומר סמיך.
לחמם את הבקבוקון/אמפולה עם טסט , ואז לשאוב למזרק ולהזריק.

הכנת תרופות pct? חשוב להתארגן מראש , שלא יהיה נפילות
אכין אחרי הסייקל, אעשה בדיקות דם ואקנה תרופות לפי הצורך. הכל טוב

אכין אחרי הסייקל, אעשה בדיקות דם ואקנה תרופות לפי הצורך. הכל טוב
כמובן החלטה שלך, אבל מה אתה מצפה לראות בבדיקות דם?
אתה תראה lh / fsh מאוד נמוכים לכיוון האפס, אסטרדיול גבוה מאוד, טסט קוב לאפס (או מאוד גבוה אם לא יצא מהדם טסט חיצוני) וזהו בעיקרון.
בדיקות דם עושים אחרי pct לראות שאשכים שלך הגיבו טוב לתרופות ואורך הטיפול היה מתאים.

• פותח/ת השרשור
כמובן החלטה שלך, אבל מה אתה מצפה לראות בבדיקות דם?
אתה תראה lh / fsh מאוד נמוכים לכיוון האפס, אסטרדיול גבוה מאוד, טסט קוב לאפס (או מאוד גבוה אם לא יצא מהדם טסט חיצוני) וזהו בעיקרון.
בדיקות דם עושים אחרי pct לראות שאשכים שלך הגיבו טוב לתרופות ואורך הטיפול היה מתאים.
איזה תרופות בדרכ לוקחים אחרי סייקל כזה?
פרווריון ארמידקס ...?

ההכי חשוב זה כלומיד .. אפשר ללכת על בטוח ולשלב אותו עם טמוקסיפן
נדבר על פרוטוקולים אחריי שתשיג

פרווריון ארמידקס ...?
פרווירון אסור לחלוטין בpct, ארימידקס אפשר לשלב אם יש תופעות לוואי של עודף אסטרדיול. כמו שמר שים ציין - כלומיד או טמוקסיפן , מינימום של מינימום 30 כדורים מסוג אחד, עדיף יותר כמובן

• פותח/ת השרשור
פרווירון אסור לחלוטין בpct, ארימידקס אפשר לשלב אם יש תופעות לוואי של עודף אסטרדיול. כמו שמר שים ציין - כלומיד או טמוקסיפן , מינימום של מינימום 30 כדורים מסוג אחד, עדיף יותר כמובן
מה מומלץ יןתר
כלומיד או טמוקסיפן

אם לא תעשה פיסיטי תגיד ביי ביי לכל המסה שתצבור, מעכשיו אני אומר לך בלי פיסיטי אתה סתם הולך להתאמץ במכון הכל יעלם אחרי זה

חחחחחחחחח מה? מישהו אמר שלא יהיה פיסיטי?
לא, אבל מישהו אמר שאין לו חומרים עדיין לפיסיטי, אין לך מרשם להשיג את התרופות האלו,ואין לך שמץ איך עושים פיסיטי גם מבחינת חומרים וגם מבחינת תזונה, תשיג פיסיטי מלא ותלמד עד סוף הסייקל איך לעשות אותו נכון

אני מזמין ציוד רפואי מאמא שלי דרך הבית חולים שלה .
אני מזריק עם הירוקה לישבן אחרי חימום טוב של השמן וכחולה לירך.

מושך עם ירוקה 21g, מחטא עם אלכוהול ומזריק עם הכחולה 23g. זהו
יונתן לפי השאלות שלך נראה שאתה בחור עם חוסר ידע מובהק בדברים הבסיסיים. מציע לך להעשיר את הידע לפני שאתה מתחיל.
זה שארגנת טסט זה לא סיבה למסיבה יש לי חומרים בבית כמו זבל.. צריך לדעת לעשות הכל פיקס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית