עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אכין אחרי הסייקל, אעשה בדיקות דם ואקנה תרופות לפי הצורך. הכל טובקשה לשאוב עם מחט כחולה, החומר סמיך.
לחמם את הבקבוקון/אמפולה עם טסט , ואז לשאוב למזרק ולהזריק.
הכנת תרופות pct? חשוב להתארגן מראש , שלא יהיה נפילות
כמובן החלטה שלך, אבל מה אתה מצפה לראות בבדיקות דם?אכין אחרי הסייקל, אעשה בדיקות דם ואקנה תרופות לפי הצורך. הכל טוב
איזה תרופות בדרכ לוקחים אחרי סייקל כזה?כמובן החלטה שלך, אבל מה אתה מצפה לראות בבדיקות דם?
אתה תראה lh / fsh מאוד נמוכים לכיוון האפס, אסטרדיול גבוה מאוד, טסט קוב לאפס (או מאוד גבוה אם לא יצא מהדם טסט חיצוני) וזהו בעיקרון.
בדיקות דם עושים אחרי pct לראות שאשכים שלך הגיבו טוב לתרופות ואורך הטיפול היה מתאים.
פרווריון ארמידקס ...?איזה תרופות בדרכ לוקחים אחרי סייקל כזה?
אבל שניהם תרופות עם מרשם.ההכי חשוב זה כלומיד .. אפשר ללכת על בטוח ולשלב אותו עם טמוקסיפן
נדבר על פרוטוקולים אחריי שתשיג
יפה יצאתי דבעאבל גם הטסטוסטרון שאתה מכניס תרופה עם מרשם 😲
פרווירון אסור לחלוטין בpct, ארימידקס אפשר לשלב אם יש תופעות לוואי של עודף אסטרדיול. כמו שמר שים ציין - כלומיד או טמוקסיפן , מינימום של מינימום 30 כדורים מסוג אחד, עדיף יותר כמובןאיזה תרופות בדרכ לוקחים אחרי סייקל כזה?
פרווריון ארמידקס ...?
מה מומלץ יןתרפרווירון אסור לחלוטין בpct, ארימידקס אפשר לשלב אם יש תופעות לוואי של עודף אסטרדיול. כמו שמר שים ציין - כלומיד או טמוקסיפן , מינימום של מינימום 30 כדורים מסוג אחד, עדיף יותר כמובן
טובנראה שאין לך שום מושג מה אתה עושה, הייתי מציע לך לעשות הרבה מחקר לפני שאתה מכניס משהו לגוף שלך.
חחחחחחחחח מה? מישהו אמר שלא יהיה פיסיטי?אם לא תעשה פיסיטי תגיד ביי ביי לכל המסה שתצבור, מעכשיו אני אומר לך בלי פיסיטי אתה סתם הולך להתאמץ במכון הכל יעלם אחרי זה
לא, אבל מישהו אמר שאין לו חומרים עדיין לפיסיטי, אין לך מרשם להשיג את התרופות האלו,ואין לך שמץ איך עושים פיסיטי גם מבחינת חומרים וגם מבחינת תזונה, תשיג פיסיטי מלא ותלמד עד סוף הסייקל איך לעשות אותו נכוןחחחחחחחחח מה? מישהו אמר שלא יהיה פיסיטי?
רק אותי מדאיג שהוא מחטא מחטים?ממילא אני מחטא אותה אחכ