הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע למוט קרוספיט של פאוור ספורט, והאם הוא מתאים לבנצ', דדליפט וסקוואט

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך

boos

משתמש פעיל
515
113
נק' מוניטין:
139
515
113
היי, אני מתאמן בבית בגלל שיקולים שלא מעניינים.

ואני מחפש מוט שייתן לי מענה לבנצ', דדליפט וסקוואט, ולאחרונה נתקלתי במוט הזה:
מוט אולימפי מקצועי - פאוור ספורט

ורציתי לשאול איך הוא אם מישהו מכיר.
אם יש לכם מוט אחר להציע, אשמח לדעת.

תודה מראש
🙌

דעתי האישית, אם אתה מחפש מוט איכותי ולהמון שנים כבר תלך על מוט מחו"ל

יצא לי להתאמן עם מוטות של BEAR SPARTA וכו. אישית אני מרגיש הבדל ביחס למוט של Rogue מבחינת הknurling, wip ופשוט גימור מוצר.

אם אתה בתקציב אני יכול להמליץ על Bear powerlifting bar מסל ספורט.

• פותח/ת השרשור
דעתי האישית, אם אתה מחפש מוט איכותי ולהמון שנים כבר תלך על מוט מחו"ל

יצא לי להתאמן עם מוטות של BEAR SPARTA וכו. אישית אני מרגיש הבדל ביחס למוט של Rogue מבחינת הknurling, wip ופשוט גימור מוצר.

אם אתה בתקציב אני יכול להמליץ על Bear powerlifting bar מסל ספורט.
תודה רבה על התשובה אחי.
אתה ממליץ על המוט הזה?
The Bear Gold Weightlifting Bar 20KG - מוט אולימפי | סאל ספורט | Sal Sport

או על איזה מוט?

• פותח/ת השרשור
אה אוקיי. מה בעצם המוט שאני שלחתי לאיזה שימוש הוא מיועד?
עריכה:
אוקיי מצאתי תגובה המסבירה:
''בפאוורליפטינג התרגילים שמתחרים בהם הם סקוואט בנץ' ודדליפט.
בוויטליפטינג זה סנאץ' וקלין אנד ג'רק.
יש עוד הבדלים אבל בתחומים אחרים (תוכניות האימונים וכ'ו)''
תודה רבה אחי

להנפות אולימפיות, יותר אלסטי, סימונים שונים על המוט וכו'

מוט powerlifting יהיה עם מעט whip,
central knurl ומאוד מחוספס, גם כן יהיה עובי שונה בדרך כלל.
שוב ממליץ בחום על להזמין מחול. rogue power bar אחלה למחיר

• פותח/ת השרשור
להנפות אולימפיות, יותר אלסטי, סימונים שונים על המוט וכו'

מוט powerlifting יהיה עם מעט whip,
central knurl ומאוד מחוספס, גם כן יהיה עובי שונה בדרך כלל.
שוב ממליץ בחום על להזמין מחול. rogue power bar אחלה למחיר
אפשר קישור למוט אחי? אני די מסתבך באתר שלהם
תודה רבה

Rogue 45LB Ohio Power Bar - Cerakote
יש להם גם מוטות boneyard עם פגמים קוסמטים בהנחה,

מחיר מוט נע בין 2500-3000 למוט כולל משלוח ומכס

יש גם פלדת אל חלד, וציפויים שונים לבחירה זה רק סוג אחד (אחלה יש לי 2 מוטות CERACOAT בבית)

• פותח/ת השרשור
וואי וואי יקר לי. אני מרים בינתיים משקלים די נמוכים (רק 100 קילו דדליפט, וסקוואט 65 קילו) חחח

הבחור כאן WHALE מוכר מוט של ROUGE POWERBAR. לא תמצא משהו קרוב לזה באיכות בארץ עם
מחיר קרוב לסביר. מוט קונים פעם אחת וגם אחרי 5 שנים תוכל למכור אותו במחיר לא רחוק ממה ששילמת עליו.

ומה דעתך? איך הוא ביחס לרוג? בתמונה באתר יש ״טבעות״ כפולות שזה מוט קרוספיט/הרמת משקול ות.

ומה דעתך? איך הוא ביחס לרוג? בתמונה באתר יש ״טבעות״ כפולות שזה מוט קרוספיט/הרמת משקול ות.

שמע הדעה שלי לא שווה כלום בגלל ניגוד אינטרסים, מצד אחד אני מוכר מוט מתחרה אז אם אני יגיד שביחס לrogue הוא זבל מה תהיה שווה הדעה שלי

אבל מצד שני... יש סיבה שיש לי 3 מוטות של rogue, וכלוב, ושקי חול, והלאה...

ביחס לrogue, אני לא ישווה אותו לPower bar אלא ל Ohio Bar. שאפילו ביחס אליו יש לו Knurling פסיבי.
Whip לא יצא לי לבדוק כי לא הרמתי איתו המון. אבל מאמין שיהיה כמו כל מוט רגיל. לא חושב שישקיעו מספיק בחירת פלדה ועובי שוני למוט POWER BAR

בארצנו היפה לא הרבה אנשים יודעים מזה מוט טוב, וחושבים שמה שיש בחד"כ רגיל זה פצצה. ואם זה מספיק להם סבבה, מי שרוצה יותר זה עניין אחר לגמרי

ולמיטב זכרוני יש לו סימוני powerlifting, כולל knurling במרכז המוט. אבל במקרה שאני טועה אני ישלח תמונה של המוט לפה שחבר שלי ישלח לי אותה

תודה רבה על התשובה אחי.
אתה ממליץ על המוט הזה?
The Bear Gold Weightlifting Bar 20KG - מוט אולימפי | סאל ספורט | Sal Sport

או על איזה מוט?
יש לי את המוט הזה, ואני ממש מחבב אותו.
השתמשתי גם במוט הזה, גם מוט מעולה, אותה חברה.
משום מה היה יותר נוח לי המוט הקודם, ולכן קניתי אותו.

אני לא מבין גדול במוטות, בארץ גם לא פגשתי הרבה מוטות מחו"ל.
אבל המוט שהכי אהבתי שיצא לי להשתמש בארץ הוא של אליקו, אבל המחיר שלהם ממש לא מוצדק.
מלבד The bear אני בטוח שיש עוד חברות, אבל The bear הם חברה שמאוד מספקת בעיני.

שמע הדעה שלי לא שווה כלום בגלל ניגוד אינטרסים, מצד אחד אני מוכר מוט מתחרה אז אם אני יגיד שביחס לrogue הוא זבל מה תהיה שווה הדעה שלי

אבל מצד שני... יש סיבה שיש לי 3 מוטות של rogue, וכלוב, ושקי חול, והלאה...

ביחס לrogue, אני לא ישווה אותו לPower bar אלא ל Ohio Bar. שאפילו ביחס אליו יש לו Knurling פסיבי.
Whip לא יצא לי לבדוק כי לא הרמתי איתו המון. אבל מאמין שיהיה כמו כל מוט רגיל. לא חושב שישקיעו מספיק בחירת פלדה ועובי שוני למוט POWER BAR

בארצנו היפה לא הרבה אנשים יודעים מזה מוט טוב, וחושבים שמה שיש בחד"כ רגיל זה פצצה. ואם זה מספיק להם סבבה, מי שרוצה יותר זה עניין אחר לגמרי

ולמיטב זכרוני יש לו סימוני powerlifting, כולל knurling במרכז המוט. אבל במקרה שאני טועה אני ישלח תמונה של המוט לפה שחבר שלי ישלח לי אותה

אני מכיר אוהיו באר, אוהיו פאוורבאר ואוהיו דדליפט באר, איזה מהם יש לך? אם זה לא פאוורבאר, זה לא מוט ״פאוורליפטינג״, אם יש לזה זוג טבעות סימון כל צד, זה מוט קרוספיט / הנפות שככל הנראה יתגלגל יותר מדי ויפריע (לטעמי).

יש לי את המוט הזה, ואני ממש מחבב אותו.

השתמשתי גם במוט הזה, גם מוט מעולה, אותה חברה.
משום מה היה יותר נוח לי המוט הקודם, ולכן קניתי אותו.

אני לא מבין גדול במוטות, בארץ גם לא פגשתי הרבה מוטות מחו"ל.
אבל המוט שהכי אהבתי שיצא לי להשתמש בארץ הוא של אליקו, אבל המחיר שלהם ממש לא מוצדק.
מלבד The bear אני בטוח שיש עוד חברות, אבל The bear הם חברה שמאוד מספקת בעיני.

אני מכיר אוהיו באר, אוהיו פאוורבאר ואוהיו דדליפט באר, איזה מהם יש לך? אם זה לא פאוורבאר, זה לא מוט ״פאוורליפטינג״, אם יש לזה זוג טבעות סימון כל צד, זה מוט קרוספיט / הנפות שככל הנראה יתגלגל יותר מדי ויפריע (לטעמי).

את כל השלושה יש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית