הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה בנוגע למוט קרוספיט של פאוור ספורט, והאם הוא מתאים לבנצ', דדליפט וסקוואט

• פותח/ת השרשור boos
  • פורסם בתאריך

boos

משתמש פעיל
515
113
נק' מוניטין:
139
515
113
היי, אני מתאמן בבית בגלל שיקולים שלא מעניינים.

ואני מחפש מוט שייתן לי מענה לבנצ', דדליפט וסקוואט, ולאחרונה נתקלתי במוט הזה:
מוט אולימפי מקצועי - פאוור ספורט

ורציתי לשאול איך הוא אם מישהו מכיר.
אם יש לכם מוט אחר להציע, אשמח לדעת.

תודה מראש
🙌

אני מכיר אוהיו באר, אוהיו פאוורבאר ואוהיו דדליפט באר, איזה מהם יש לך? אם זה לא פאוורבאר, זה לא מוט ״פאוורליפטינג״, אם יש לזה זוג טבעות סימון כל צד, זה מוט קרוספיט / הנפות שככל הנראה יתגלגל יותר מדי ויפריע (לטעמי).
הוא מוט טוב ל WL, לא ל PL.
אבל התרגלתי אליו, אז אני ממש אוהב אותו.
חוץ מזה, אני מעולם לא הבדלתי בין מוטות ברמה מקצועית, אני לא מרגיש כזה הבדל בין מוט מקצועי מאוד לא מוט פחות מקצועי, זה כמו יין.

כמובן שאם אתה רגיל לX אתה לא תרגיש צורך במשהו יותר טוב... נתחיל מזה שמוט סיני חרא ב400 שח אפשר להסכים בבירור שהוא גרוע, מחליק מהידיים ומתעקם יחסית מהר.
אם נעלה רמה למעלה, למוט קרוספיט / WL, זה לא שהם לא טובים באופן כללי, אבל הם גמישים יותר, מה שמאוד מפריע בסקוואט ובנץ׳ כבד (במיוחד עם יש לך באמפרים) ומעבר לזה, הקולרים מחליקים בקלות והמשקל מסתובב ומשפיע על תנועת המוט.

אתה יכול לראות באופן חד משמעי חברה ששופפים כבד מאוד (נגיד 300) עם מוט פח ובאמפרים, הם כמעט רועדים בירידה ובעליה...

יש לי בעבודה מכון סביר לגמרי שאני משתמש בו בעיקר בדילואד, אבל אפילו משקלי דילואד בבנץ׳ זה מרגיש לי זוועה כי הקולרים זזים כל כך בקלות שאני מתקשה לשמור על פרק כף יד מקובע.

מנגד, אני אישית לא מבדיל יותר מדי בין רוג פאוורבאר (עולה כאן 400$) לאליקו פאוורבאר (עולה כאן 2000$). אני אפילו מעדיף את הרוג כי יש לו חספוס מאוד אגרסיבי וזה מרגיש טוב. בדדליפט כמובן אם מושכים עם מוט ייעודי יש גם הבדלים בגמישות המוט ובאחיזה.

להנפות אולימפיות, יותר אלסטי, סימונים שונים על המוט וכו'

מוט powerlifting יהיה עם מעט whip,
central knurl ומאוד מחוספס, גם כן יהיה עובי שונה בדרך כלל.
שוב ממליץ בחום על להזמין מחול. rogue power bar אחלה למחיר

Whip זה "מיסבים"?

Whip זה "מיסבים"?
WHIP זה מידת האלסטיות של המוט, לדוגמא אם תשים על המוט 200 קילו, כמה מ״מ הקצה של המוט יתעקם כלפי מטה. זה בעיקר משפיע לטובה בדדליפט ולרעה בסקוואט ובנץ׳.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית