מחפש אנשים עם מכון בבית לקראת הסגר הקורונה

ירושלים והסביבה מישהו?

תשלום סמלי שיקבע מראש ואווירה טובה מובטחים!

מצטרף לשאלה :/
מישהו באיזור מרכז/רמת גן/שיכון דן(עדיפות)?
בתשלום ^_^ (בן 17 )

כולה חודש
תעשו סטריט למה מי מת
לי יש חדכ ביתי קטן שמספיק לצרכים האישיים שלי (דאמבלים שמגיעים מ4-30, מוט קטן, קטלבל) וזה בהחלט מספיק לחודש, אבל אין צורך להתחרפו ולנסוע בכל הארץ כי נסגר החדכ, לא נחרב עליכם עולמכם תירגעו

חושב שראוי לציין. התקהלות של מעל 10 איש נאסרה. יש מצב שאימונים אישיים או בקבוצות מצומצמות יתאפשרו. וכל סטודיו יענה על הצורך הזה, אולי אפילו בוקס קרוספיט. שווה את הבדיקה אם אין לכם אלטרנטיבה

לעונג לי, אתה תמיד מוזמן אלי.
אני בבית שמש.
רק תשלח לי הודעה פרטית לפני.

אכן, גם אתה מוזמן.
ההזמנה פתוחה גם לנשים? 🤯

סתם.
האמת שממש חשבתי שאני נשברת וחוזרת לחדכ"ש, ובדיוק בנקודה הזו הוא(הם) נסגר(ו). האם זה סימן? 😳

חושב שראוי לציין. התקהלות של מעל 10 איש נאסרה.
חחחח.. נכנסתי עכשיו להורים, מיהרו לומר לי שיש לי מזל שאחותי בדיוק יצאה, כי אסורה התקהלות של למעלה מעשרה 🤣🤦‍♂️

אני גר בראשון אבל להתחשב בזה שכול בן אדם שני שואל אותי את זה קחו בחשבון שכנראה לא יהיה לי מקום לשבץ אותכם
אבל עדיין זה בסדר אם אתה רוצים לנסות

אומייגאד אפשר? באלי ._____.
אם כי לא בטוחה שיהיה אפשרי ליסוע בתחבץ עד ראשון חחחח
יש מישו בחולון?
אומר באמת חח 5 שבועות זה המינימום

קשוח לי.
מאודמאוד.
☠️

זה מה שיש לי להציע + ספת משקולות במחסן חחח
upload_2020-3-14_23-56-46.png

בבקשה תנסו לא להתאמן אצל אנשים אחרים/חד"כים פתוחים/מכונים מאולתרים.
זה פשוט ידפוק את כל הכוונה של סגירת חדרי הכושר, אתם עלולים להידבק ולהדביק את היקרים לכם, וכל זה יגרום להמשך המחלה בארץ, והחמרה של המצב.
באמת בא לכם לאבד עבודה בגלל שלא יכלתם לשמור על עצמם בבית?

בבקשה תנסו לא להתאמן אצל אנשים אחרים/חד"כים פתוחים/מכונים מאולתרים.
זה פשוט ידפוק את כל הכוונה של סגירת חדרי הכושר, אתם עלולים להידבק ולהדביק את היקרים לכם, וכל זה יגרום להמשך המחלה בארץ, והחמרה של המצב.
באמת בא לכם לאבד עבודה בגלל שלא יכלתם לשמור על עצמם בבית?
בדיוק, ולא רק עבודה.
נסו בתקופה הקרובה להסתדר ללא יציאה לחדר כושר, סרטים או מסעדות.

התייחסו לזה כמו אל חופשה קצרה מהאימונים, והשתדלו לא להיות במגע עם קשישים או עם אנשים שמצבם הרפואי רעוע.
רוצים לבקר את הדודה המבוגרת לכבוד החג?
אנא, חכו עד החג הבא. הרבה יותר עדיף לדחות את המפגש איתה בכמה חודשים מאשר לבקר אותה בבית החולים כאשר היא מונשמת או חלילה, אינה בחיים יותר.

בדיוק, ולא רק עבודה.
נסו בתקופה הקרובה להסתדר ללא יציאה לחדר כושר, סרטים או מסעדות.

התייחסו לזה כמו אל חופשה קצרה מהאימונים, והשתדלו לא להיות במגע עם קשישים או עם אנשים שמצבם הרפואי רעוע.
רוצים לבקר את הדודה המבוגרת לכבוד החג?
אנא, חכו עד החג הבא. הרבה יותר עדיף לדחות את המפגש איתה בכמה חודשים מאשר לבקר אותה בבית החולים כאשר היא מונשמת או חלילה, אינה בחיים יותר.
חחח...
תחרות הבאה אני מקווה לנצח את כולכם, הנופשים למינהם 🤣

חחח...
תחרות הבאה אני מקווה לנצח את כולכם, הנופשים למינהם 🤣
גם אתה צריך לנפוש אם אין לך ציוד בבית, אחרת אתה מסכן את עצמך ואחרים.
בכל מקרה מארגני התחרויות צריכים להיות ממש שמוקים כדי לא לאפשר לאנשים זמן לבנות את עצמם אחרי המצב, לפחות 3 חודשים מאז פתיחת המכונים

גם אתה צריך לנפוש אם אין לך ציוד בבית, אחרת אתה מסכן את עצמך ואחרים.
בכל מקרה מארגני התחרויות צריכים להיות ממש שמוקים כדי לא לאפשר לאנשים זמן לבנות את עצמם אחרי המצב, לפחות 3 חודשים מאז פתיחת המכונים
ברור שהם יאפשרו זמן.
אבל אני די אשמח אם הם יהיו שמוקים 🤣
😭

טוב נו, לפחות אני מתנחם בכך שאוכל להתמודד מולך בכבוד בתחרות שכיבות סמיכה...
Any place at any time 😵‍💫🥊

יש לכם בבית שמש מכון בשם טופ טריינר, הוא יהיה פתוח כל יום מהבוקר עד שעה 9 בערב, לא יהיו מעל ל10 מתאמנים כולל מאמן. אתם יכולים להתקשר ולקבוע טלפונית למרות שאני לא מאמין שהם יקבלו עוד אנשים.

עצה שלי, שבו בבית. לא התאמנתי חצי שנה, וזה רק גרם לי להתגעגע יותר, אז לא להתאמן כמה שבועות זה לא כזה נורא סתם מגזימים.

אני עוד מעט הולך לקנות קצת ציוד הבייתה, זמן טוב להתאוששות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית