נק' מוניטין:
230
- 892
- 164
לא, זה לא הגיוני איזה יום עצובאומר באמת חח 5 שבועות זה המינימום
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, זה לא הגיוני איזה יום עצובאומר באמת חח 5 שבועות זה המינימום
אני גר בראשון אבל להתחשב בזה שכול בן אדם שני שואל אותי את זה קחו בחשבון שכנראה לא יהיה לי מקום לשבץ אותכם
אבל עדיין זה בסדר אם אתה רוצים לנסות
דבר איתי בפרטיאהלן בובה גם אני מראשון. פנויה?
ההזמנה פתוחה גם לנשים? 🤯לעונג לי, אתה תמיד מוזמן אלי.
אני בבית שמש.
רק תשלח לי הודעה פרטית לפני.
אכן, גם אתה מוזמן.
חחחח.. נכנסתי עכשיו להורים, מיהרו לומר לי שיש לי מזל שאחותי בדיוק יצאה, כי אסורה התקהלות של למעלה מעשרה 🤣🤦♂️חושב שראוי לציין. התקהלות של מעל 10 איש נאסרה.
אני גר בראשון אבל להתחשב בזה שכול בן אדם שני שואל אותי את זה קחו בחשבון שכנראה לא יהיה לי מקום לשבץ אותכם
אבל עדיין זה בסדר אם אתה רוצים לנסות
אומר באמת חח 5 שבועות זה המינימום
בדיוק, ולא רק עבודה.בבקשה תנסו לא להתאמן אצל אנשים אחרים/חד"כים פתוחים/מכונים מאולתרים.
זה פשוט ידפוק את כל הכוונה של סגירת חדרי הכושר, אתם עלולים להידבק ולהדביק את היקרים לכם, וכל זה יגרום להמשך המחלה בארץ, והחמרה של המצב.
באמת בא לכם לאבד עבודה בגלל שלא יכלתם לשמור על עצמם בבית?
חחח...בדיוק, ולא רק עבודה.
נסו בתקופה הקרובה להסתדר ללא יציאה לחדר כושר, סרטים או מסעדות.
התייחסו לזה כמו אל חופשה קצרה מהאימונים, והשתדלו לא להיות במגע עם קשישים או עם אנשים שמצבם הרפואי רעוע.
רוצים לבקר את הדודה המבוגרת לכבוד החג?
אנא, חכו עד החג הבא. הרבה יותר עדיף לדחות את המפגש איתה בכמה חודשים מאשר לבקר אותה בבית החולים כאשר היא מונשמת או חלילה, אינה בחיים יותר.
גם אתה צריך לנפוש אם אין לך ציוד בבית, אחרת אתה מסכן את עצמך ואחרים.חחח...
תחרות הבאה אני מקווה לנצח את כולכם, הנופשים למינהם 🤣
😭חחח...
תחרות הבאה אני מקווה לנצח את כולכם, הנופשים למינהם 🤣
ברור שהם יאפשרו זמן.גם אתה צריך לנפוש אם אין לך ציוד בבית, אחרת אתה מסכן את עצמך ואחרים.
בכל מקרה מארגני התחרויות צריכים להיות ממש שמוקים כדי לא לאפשר לאנשים זמן לבנות את עצמם אחרי המצב, לפחות 3 חודשים מאז פתיחת המכונים
Any place at any time 😵💫🥊😭
טוב נו, לפחות אני מתנחם בכך שאוכל להתמודד מולך בכבוד בתחרות שכיבות סמיכה...