הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון / האם אפשר להגיע לתוצאות יפות מחומרים

CycleTelephohe

מושעה
3,535
1,249
נק' מוניטין:
2,305
3,535
1,249
מיינדסט
כאשר חדרי הכושר סגורים ואין לך ציוד כבד משלך?

ידוע לי שתזונה זה הכל אבל גיורי אינטנסיבי לשריר חסר שם...

מה דעתכם לגבי סייקל בלי ציוד *כבד* אבל עם תזונה מבוקרת, קצת באסה לא?

אם אתה כרגע לא בסייקל אין טעם להתחיל ב5 שבועות הקרובים. מסכן מי שבשבוע 4-8 של הסייקל
גם להיות בpct בלי מכון קשוח

אני בשבוע השביעי והחל ממחר מובטל ואני לא מתכוון לוותר גם אם זה אומר לסוע כל יום כמה שעות כדי להתאמן אצל חברים או חדרי כושר קטנים שישארו פתוחים.
עושים כל מה שאפשר כדי להמשיך להתקדם

וואלה אני כבר שבוע וחצי סייקל ובלי עבודה עד שישתנה המצב, מבואס לגמרי. לא יודע מה הטעם להמשיך סייקל

לא טוב להיות בתקופה הזו בסייקל המערכת החיסונית חלשה, בנוסף חלילה ונדבקים הטסט רק יחזק את הנגיף. פעם 1 שאני שמח שאני ב pct

חברים אפשר להעמיס על הגוף וליצור התקדמות גם בלי חדר כושר.

לכל האלה מבינינו שמתייסרים מהמחשבה שלא יהיה להם חתירות כבדות או בנץ' פרס - כמה חזרות אתם מצליחים עם מתח ביד אחת? עליות כוח ביד אחת? שכיבות סמיכה בעמידת ידיים? שכיבות סמיכה ביד אחת או מקבילים בטבעות?
ישנן הרבה אופציות להחלפת התרגילים הקלאסיים, וחלקן גם מאתגרות במיוחד. אמנם לא מכון הכושר האהוב, אך בהחלט משהו שיכול להיות ברירת מחדל טובה לחודש הקרוב.
גם השרירים הקטנים יותר לא מוזנחים.
גומיות התנגדות בכמה גרושים יעשו את העבודה היטב.

לדעתי בהחלט ניתן לשמר את המצב הקיים בתקופה הזאת, גם אם זה אומר שנצטרך להניח את הסקוואטים בצד לתקופה (חלום בלהות מבחינתי).

חברים אפשר להעמיס על הגוף וליצור התקדמות גם בלי חדר כושר.

לכל האלה מבינינו שמתייסרים מהמחשבה שלא יהיה להם חתירות כבדות או בנץ' פרס - כמה חזרות אתם מצליחים עם מתח ביד אחת? עליות כוח ביד אחת? שכיבות סמיכה בעמידת ידיים? שכיבות סמיכה ביד אחת או מקבילים בטבעות?
ישנן הרבה אופציות להחלפת התרגילים הקלאסיים, וחלקן גם מאתגרות במיוחד. אמנם לא מכון הכושר האהוב, אך בהחלט משהו שיכול להיות ברירת מחדל טובה לחודש הקרוב.
גם השרירים הקטנים יותר לא מוזנחים.
גומיות התנגדות בכמה גרושים יעשו את העבודה היטב.

לדעתי בהחלט ניתן לשמר את המצב הקיים בתקופה הזאת, גם אם זה אומר שנצטרך להניח את הסקוואטים בצד לתקופה (חלום בלהות מבחינתי).
סקוואטים משקל גוף או לאלתר משקל מינימאלי עם נפח גבוהה

אני בשבוע השביעי והחל ממחר מובטל ואני לא מתכוון לוותר גם אם זה אומר לסוע כל יום כמה שעות כדי להתאמן אצל חברים או חדרי כושר קטנים שישארו פתוחים.
עושים כל מה שאפשר כדי להמשיך להתקדם
כל הרעיון בסגירת חדרי הכושר הוא מניעת מגע מיותר בין אנשים בסביבה קטנה. ללכת להתאמן אצל חברים או במקום שכן פתוח פשוט מבטל את כל הדבר הזה.
אם בא לכם שהמצב לא יחמיר, אני ממש ממליץ לכם להגדיל ראש באיך לצמצם מגע, ולא ההיפך. אני גר באיטליה וזה בידיוק מה שקרה פה

• פותח/ת השרשור
לא טוב להיות בתקופה הזו בסייקל המערכת החיסונית חלשה, בנוסף חלילה ונדבקים הטסט רק יחזק את הנגיף. פעם 1 שאני שמח שאני ב pct
התחלתי pct של הhcg עוד כמה ימים גם נולבה..
וואלה באסה שאין חדר כושר לpcr

התחלתי pct של הhcg עוד כמה ימים גם נולבה..
וואלה באסה שאין חדר כושר לpcr
עדיף להישמר עד שהמצב הזה יעלם. אם יש לך ציוד בסיסי בבית אתה יכול להתאמן, יש לי מוטות, משקל, ספא ללחיצת חזה, אפשר לעשות משהו. מזל שאני לא בסייקל הייתי מתחרפן. בקיצור כולם הולכים להשחיף

• פותח/ת השרשור
עדיף להישמר עד שהמצב הזה יעלם. אם יש לך ציוד בסיסי בבית אתה יכול להתאמן, יש לי מוטות, משקל, ספא ללחיצת חזה, אפשר לעשות משהו. מזל שאני לא בסייקל הייתי מתחרפן. בקיצור כולם הולכים להשחיף
יש לי מוט מתח ואני שוקל 100 אז זה נגיעה יפה לגב

אבל מה שהכי מפחיד אותי זה רגליים וחזה למרות שהרבה זמן לא עשיתי שכיבות שמיכה אמיתיות אלא רק תפקדתי מתחת למוט

אין לי בבית ציוד כבד כמו מוטות משקל ספה ללחיצה אז קצת מתחרפן, חושב לאלתר משהו כבד על הגב ולעשות שכיבות שמיכה אבל הקטע עם הרגליים דד וסקוואט מה יהיה איתם?

מה נחזור לרוץ?

יש לי מוט מתח ואני שוקל 100 אז זה נגיעה יפה לגב

אבל מה שהכי מפחיד אותי זה רגליים וחזה למרות שהרבה זמן לא עשיתי שכיבות שמיכה אמיתיות אלא רק תפקדתי מתחת למוט

אין לי בבית ציוד כבד כמו מוטות משקל ספה ללחיצה אז קצת מתחרפן, חושב לאלתר משהו כבד על הגב ולעשות שכיבות שמיכה אבל הקטע עם הרגליים דד וסקוואט מה יהיה איתם?

מה נחזור לרוץ?
עם מוט אפשר סקוואט, לא במשקל כבד, אבל אפשרי רק לא הכי נוח. לאנג'ים, סטיף לג.

גב מתח, בנט עובר, דד ליפט, מסור.

חזה
אפשר לאלתר בעיקר עם יש לך דאמבלים מתברגים. ידיים כתפיים הכי קל.

• פותח/ת השרשור
עם מוט אפשר סקוואט, לא במשקל כבד, אבל אפשרי רק לא הכי נוח. לאנג'ים, סטיף לג.

גב מתח, בנט עובר, דד ליפט, מסור.

חזה
אפשר לאלתר בעיקר עם יש לך דאמבלים מתברגים. ידיים כתפיים הכי קל.
אתה סתם מגרה אותי, אין לי בבית מוט וצלחות, חלום שלי, מדמיין את עצמי מנסה לשים שולחנות על הגב ולהמציא את הגלגל מחדש
89736660_2786663218098026_6444596039646183424_n.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית