הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חרדה

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
כמו שאתם יודעים אני תחת תפריט קפדני
ואני מודה שאני בחרדה/עצביים/התקפים
בדאגה לילדים בפרט ולאמא שלי(מחלימת סרטן)
תחושת הרעב עולה,כאילו לא מספיק לי האוכל
העייפות מכריעה אותי,אין לי חשק כל כך לכלום.
מה הייתם עושים?
אגב,טיפול בציפרלקס יפגע לי בהתקדמות?
תודה

ממליץ בחום להפסיק עם הPW ועם קפאין בכלל. זה מגביר חרדה בצורה די מובהקת. תנסה ותגיד לי איך אתה מרגיש. כמובן שיש דאון בהתחלה אבל מתרגלים. אני הייתי צורך המון קפאין ועכשיו גג 3-4 כוסות קפה בשבוע בעיקר בסופ״ש בשביל הכיף והטעם.
מחזק, מנסיון.

היה לי גם משהו דומה אפילו התפנתי למיון בגלל חרדה ובמיוחד לאחר שאמא שלי נפטרה
הייתי בסרטים רעים ואף פעם לא יחסתי בעיות לב שהיו לה כלפי עד שזה תפס אותי בסייקל לאחר אימון הרגשתי משהו באזור הלב לא סטנדרטי חשבתי שאני הולך למות ואם כל הקפאין וכל הממריצים שרק תרמו לזה התפנתי למיון בקיצור כלום ושום דבר איך שהרופא אמר "הדבר היחיד שכואב לך זה הנפש שלך והלב "שנשבר" מי אוסף התקריות שנאגרו בך" שוחררתי הבית הבנתי שהכל בסדר (אגב סיימתי את הסייקל בהצלחה) בדיוק נפלתי על יום מנוחה מהאימונים וגם ביקשתי ימי מחלה לנוח מהעבודה, אני רוצה לציין שחומרים ממריצים יכןלים לעודד דיכאון אני לא ספץ בנוגדי דיכאון אבל קסנקס היה עוזר לי בשעת הצורך ואסויל למרות שהוא יותר משרה שינה מאשר נוגד דיכאון. אני השקתי מסקנה ש צריך לדעת לשלוט בעצמך ובמיוחד ברגשות כאלה, תמיד לדבר עם חברים ולרוב הכל זה תקופה אל תתן לזה להפיל אותך למטה,עוד חרדה אכלתי בסייקל שוב פעם כאב לי באזור הלב החזה ממש כאבים הזוים למהלך הסייקל ןהרגשה לא ואוו עשיתי בדיקות דם ואקג בסייקל והכל היה בסדר ותקין והצלחתי להירגע והכל חלף.

ממליץ בחום להפסיק לגמרי עם הקפאין, אם אתה צריך להתאמן פחות ״חזק״ - אז תעשה שבוע קצת יותר קל. יכול להיות שדילואד יעזור.

לחץ וחרדה הרבה יותר הרסניים לאימון מאשר לקחת שבוע קליל יחסית להתרגל לחיים ללא/מעט קפאין. יעזור לך לישון יותר טוב בנוסף.

• פותח/ת השרשור
@MasterSplitter
מאוכזב מעצמי אבל גם לא נלחם בעצמי
אני מבין שאני בלופ שכזה
הורדתי הילוך ביומיים האלה עם אימוני הכח
על התפריט אני שומר לא חורג
אני מקווה לחזור לתלם לקראת סופש

יומיים קשים מאוד עבורי,הכל מתנקז יחד,העבודה הילדים הדאגה לאמא שלי.
יש את הכח והרצון בגוף אבל המוח יצא להפסקה.
שוחחתי עם הרופא המליצה טרם השימוש בתרופה,לנסות רסקיו 5 טיפות על הלשון..
מישו התנסה?
אני הייתי שנה וחצי על ציפרלקס, חייב לומר שעזר לי מאוד, עזר לי באימונים כי הייתה לי יותר מוטיבציה.
היום אני מרגיש שאין לי צורך בציפרלקס, אבל עדיין משתמש פה ושם בקסנקס לפי הצורך, לא רואה שום בושה או בעיה עם זה

• פותח/ת השרשור
@kotzer
מינון?
לא הפריע לך באימון? נתן לך ״דאון״ שכזה?

ואם בא לך לענות איך יצאת מהתקופה הקשה שפקדה אותך?

10 מ"ג

לא הפריע לך באימון? נתן לך ״דאון״ שכזה?
ההפך, באתי לאימון עם יותר מוטיבציה.

ואם בא לך לענות איך יצאת מהתקופה הקשה שפקדה אותך?
אני עדיין באותה תקופה קשה, אבל למדתי עם הזמן להתמודד עם הרגשות שלי, לדעת מתי לקבל את ההרגשה הרעה כדי להצליח להשתחרר ממנה בצורה מבוקרת, ואיך להתמודד בכללי.
אחרי שלמדתי את כל אלה, התחלתי להרגיש שאני כבר מקבל פחות ממה שאני צריך מהתרופה ויותר מעצמי, ותופעות הלוואי התגברו על היתרונות, אז הפסקתי לקחת (מן הסתם עם גמילה מבוקרת)

• פותח/ת השרשור
@kotzer
היה קשה לצאת מהתלות של התרופה?
התקופה הקשה היתה מלווה בחרדה?
התקפי רעב? או שלא בא לאכול בכלל?
קושי בשינה?

היה קשה לצאת מהתלות של התרופה?
ממש לא, עשיתי תקופת גמילה כמו שהרופא אמר לי לעשות, ולא נתקלתי בשום בעיה או קושי

התקופה הקשה היתה מלווה בחרדה?
המון, זו הייתה התלונה העיקרית שלי

התקפי רעב? או שלא בא לאכול בכלל?
בגלל החרדה לא הצלחתי לאכול כמעט, כל מה שקרה זה שהתאבון שלי חזר.
אני רק אציין שלא עליתי במשקל בכלל, רק עליתי חזרה למשקל שאיבדתי לפני התרופה

קושי בשינה?
היה לי קושי בשינה לפני, במהלך הטיפול זה חזר לנורמה יחסית

• פותח/ת השרשור
כל מה שאני חווה,כל הסימפטומים!
בהחלט חיכיתי לגושפנקה הזו
אתקדם עם זה עם הרופאה שלי
*כוס קפה עלולה להתנגש עם התרופה

• פותח/ת השרשור
זה שבוע שאני רוצה למחוק
התאמנתי רק יומיים
לא אכלתי בכלל מסודר: לא בזמן,כמות מועטה...
בקיצור
בדוק דפקתי את הדיאטה
יום ראשון אשקל ולפי זה אדע אם כדי לרוץ לפסי הרכבת

ממש לא, עשיתי תקופת גמילה כמו שהרופא אמר לי לעשות, ולא נתקלתי בשום בעיה או קושי

המון, זו הייתה התלונה העיקרית שלי

בגלל החרדה לא הצלחתי לאכול כמעט, כל מה שקרה זה שהתאבון שלי חזר.
אני רק אציין שלא עליתי במשקל בכלל, רק עליתי חזרה למשקל שאיבדתי לפני התרופה

היה לי קושי בשינה לפני, במהלך הטיפול זה חזר לנורמה יחסית

אפשר לשאול מה גרם לתקופה הקשה?

זה שבוע שאני רוצה למחוק
התאמנתי רק יומיים
בקיצור
בדוק דפקתי את הדיאטה
דיאטה או אורח חיים לא דופקים בשבוע, גם חודש לא יהיה סוף העולם, פשוט תנסה מכאן להתמיד כמה שיותר
אפשר לשאול מה גרם לתקופה הקשה?
אלה נושאים אישיים שאני מעדיף לא להיכנס אליהם

• פותח/ת השרשור
דיאטה או אורח חיים לא דופקים בשבוע, גם חודש לא יהיה סוף העולם, פשוט תנסה מכאן להתמיד כמה שיותר
בהחלט.
זה הולך להיות המצב המוןןן זמן
נערך בהתאם,כמו שאני מעריך ומכבד את שאר דיירי הבית(ילדדוס) הם גם יצטרכו לתת לי את הזמן שלי.
כנל להכנת המזון
רכשתי טיפות רסקיו(10 טיפות ישר על הלשון)
נחמד,מרגיע,קצת פלצבו

בהחלט.
נערך בהתאם,כמו שאני מעריך ומכבד את שאר דיירי הבית(ילדדוס) הם גם יצטרכו לתת לי את הזמן שלי.
כנל להכנת המזון
נחמד,מרגיע,קצת פלצבו
אני משתמש ישירות בקסנקס 😆

זה שבוע שאני רוצה למחוק
התאמנתי רק יומיים
בקיצור
בדוק דפקתי את הדיאטה

לא "דפקת" את הדיאטה, אל תקצין.
כמות הפעמים שחרגתי... ועוד רק שבוע אחד? כמה שבועות יש לך בחיים, אה? כמה שנים? אז שבוע אחד לא הצלחת כמו שרצית, big fucking deal.
אני אומר לך מניסיון, לאמלל את עצמך על טעויות במקום פשוט לנסות ללמוד מהם וליישם יגרום לסבל ויותר מזה, אתה כנראה גם תתרחק אף יותר מהמטרה.
מה שלי באמת "דפק" דיאטה זה המנטליות שאתה מציין כרגע.
יום אחרי יום שהייתי בפלוס קלורי מאודדד גבוה. נכנסתי למעגל מתמשך של לאכול המון> לשנוא את עצמי>להתנחם באוכל.
למה אתה יכול להחזיר את הגלגל לאחור שאתה מתבכיין על זה? לא, אתה לא. אף אחד לא. תשמע לי, תלמד מזה ותבין כמה הרבה יותר כיף לאהוב את עצמך מאשר לברוח לאכול וליהנות מרגע של חוסר מחשבות. ותאמין לי, אני יודע מהי ההנאה שלא לחשוב.
אני סובל מאוברטינקינג כבר המון זמן. כמה חמור? לא משנה מה אעשה, האופציה השנייה יותר טובה.
אני רק רוצה להתנחם בהנאות גשמיות כדי לא לסבול את עצמי. אני בורח מהמציאות.
מה אפשר לעשות בנידון? להתמודד! נפלת? תקום! "אני נכשלתי את דרכי להצלחה" אמר אדם חכם. ככה זה בכל תחום בחיים.
ותן לי לספר לך שאני כבר 4 ימים מאוד מסור לתהליך.

לגביי הקפאין והשינה.
אני לא רוצה לזרוק דברים לאוויר כדי להטעות אבל אני אספר לך קצת על מה אני חושב שקפאין גרם לי.

אני סבלתי תקופה ארוכה מאוד מלחץ ובצדק. המשפחה אימללה אותי. כל כך הרבה שריטות נפשיות, כל כך הרבה לחץ...
התחלתי לשתות קפה גם בשביל פשוט לברוח. היה תחושה כזאת של לרגע של תענוג. אפילו הפעם הראשונה שלא שמרתי כשרות הייתה הייתי ששתיתי כוס קפה לאחר בשר כי אבא שלי זרק לי הערה. אני כמובן הייתי מבדיל בקלות בין עם קפאין לבלי קפאין מאותה חברה כמו כלום, זה נתן תחושה שאין להסביר. שתיתי 4 ו5 כוסות ביום בעוד שאני בנאדם שתה שחור מעורר אותו.
במשך שנתיים שלמות לא העברתי לילה אחד רצוף של שינה מלאה.( חוץ מהפעמיים היחידות שההורים שלי לא ישנו בבית ואז ישנתי כמו תינוק).
זה גרם לי לחשוב שיש קשר ללחץ שעמדתי בו. מה גם שהייתי קם 1-3 כל לילה בשביל להשתין.(קפאין הבנתי זה משתן בנוסף)
מה המוסר של הסיפור? אני כבר חודשים שישן כמו תינוק בלילה עקב הורדת קפאין לגמרי מהתפריט. האם זה קשור? אני ברצינות לא יודע. עשיתי 1+1 ויצא לי שינה רגועה. וגם אני פחות הייתי נלחץ מכל פעם ש"דפקתי" דיאטה.

בקיצור, תן לזה ניסיון.
תתחיל להוריד בקפאין בהדרגה עד ל0 צריכה או שהיא-לא קפה, קפאין או פרה וורקאוט.
אם תראה שזה עוזר למצבך לפחות לב מואץ ומחשבות רעות ושינה טובה יותר, כנראה שיש קשר.

בהחלט.
כנל להכנת המזון
נחמד,מרגיע,קצת פלצבו

רסקיו נותנים לכלבים וחתולים שהם בסטרס... (זה סתם מים עם קצת אלכוהול והרבה שקר בפרסום). 😆
בני אדם לוקחים קלונקס או ואבן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית