הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד להמשיך לאור סגירת חדרי הכושר?

תחמן

משתמש מתחיל
168
12
נק' מוניטין:
32
168
12
אני התחלתי לפני חודש תוכנית SS והצלחתי תוך חודש לשפר את מצבי במהירות . כרגע חדרי הכושר נסגרו ורוב הסיכוים לפחות לחודש .
אני נמצא באחוז שומן יחסית גבוה (13%-12%) . האם לנסות לעלות במסת שריר במהלך החודש הזה(האם זה אפשרי בכלל?) בעזרת תרגילים סטטים או לעשות חיטוב קל של חודש ולעשות תרגילים סטטים.

נתונים :
בן 18
משקל : 83 (בפועל 80 אני לא מחשב את העלייה בנוזלים כתוצאה מעלייה הזמנית בפחמימות)
גובה : 178

12-13% זה לא אחוז שומן גבוה בכלל.
ממליץ לך לנסות להתקדם כמה שאפשר עם שכיבות סמיכה, פיסטול סקוואט מקבילים ומתח (אם ישנם).
הייתי ממליץ גם להיות על נייטרלי או קרוב לכך עד שחדר הכושר ייפתח מחדש.
אם אתה רוצה כן להמשיך להתקדם בזמן שאין חדר כושר, תדע שבהחלט אפשרי לעלות במסת השריר (ובכוח) בעזרת תרגילי משקל גוף בלבד.
ממליץ לך לנסות את התכנית שפירסמתי בנושא הזה:
בקשה לתכנית משקל גוף

• פותח/ת השרשור
12-13% זה לא אחוז שומן גבוה בכלל.
ממליץ לך לנסות להתקדם כמה שאפשר עם שכיבות סמיכה, פיסטול סקוואט מקבילים ומתח (אם ישנם).
הייתי ממליץ גם להיות על נייטרלי או קרוב לכך עד שחדר הכושר ייפתח מחדש.
אם אתה רוצה כן להמשיך להתקדם בזמן שאין חדר כושר, תדע שבהחלט אפשרי לעלות במסת השריר (ובכוח) בעזרת תרגילי משקל גוף בלבד.
ממליץ לך לנסות את התכנית שפירסמתי בנושא הזה:
בקשה לתכנית משקל גוף
לגבי האחוז שומן אני רק מתאר שזה האחוז שאני נמצא , אין לי יכולת/כלי למדידת אחוז שומן .
כמה חלבון עדיף לי לצרוך כעת?

לגבי האחוז שומן אני רק מתאר שזה האחוז שאני נמצא , אין לי יכולת/כלי למדידת אחוז שומן .
כמה חלבון עדיף לי לצרוך כעת?

כמה שיותר 😉.
ברצינות, כמו בדרך כלל. 1.6-2.2 גרם חלבון על כל ק"ג ממשקל גופך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית