סרטון יש תקווה לגמדים! דדליפט 600 פאונד על 166

הכל בזכות העידוד המסיבי של הבחורה וההוראות המועילות : PULL PULL
אה באמת?

שמישהו יסביר לי מה טוב בזה חוץ מזה שאתה מקצר טווח תנועה ומרים יותר משקל?

זה טוב בגלל שיש אנשים שהצורה משיכה הזאת יותר מתאימה למבנה גוף שלהם, עדיין רוב הדדליפטים הכבדים הם קלאסיים.
בקשר לקיצור טווחים זה לא משנה, המטרה להרים את המשקל מהרצפה לא להרים אותו בטווח התנועה הכי גדול.

כן, אבל זו סוג של "רמאות", מה גם שמבחינת אימפקט על "עלייה במסת השריר" הדבר יכול להשפיע.

• פותח/ת השרשור
אה באמת?

אל תצא חומוס. היא נותנת לו cues במהלך התרגיל. לא רק pull אלא גם up and back בשלב מסוים ואחרי זה גם down. ככה עובדים מאמנים. זה מילים מוסכמות בין המתאמן למאמן שנועדו להזכיר לך במהלך התרגיל בעזרת מילה אחת הסבר שלם או דגש שהמאמן נתן לך במהלך האימון. ספציפית הקול הזה שייך כנראה לאישתו ששברה בעצמה שיאי דדליפט קנדים, ככה שלא הייתי ממהר להכניס אותה לקופסה של המעודדת/צלמת חסרת הידע.

אה באמת?

captain_obvious.jpg

ניסית פעם לעשות סומו דדליפט וראית שהרמת יותר משקל? זה שזה מקצר טווח תנועה לא הופך את התרגיל ליותר קל מקונבציונלי
אני סוגר בקושי 175-180 ק"ג בסומו דדליפט
ובדדליפט רגיל ראית שיש לי 210

לא ניסיתי כי אני לא רואה טעם בזה, אני רק אומר שמבחינה קינזיולוגית, טווח התנועה קצר יותר = אתה תרים יותר משקל. אולי התנועה לא מוכרת לך/בעיות גימושת/סטאפ אפ לא נכון/טוב ולכן אתה מרים פחות משקל.

לא מסכים איתך.. נכון שזה מקצר טווח תנועה, אבל כמעט ולא מרימים בגלל זה יותר משקל ולראייה כל השיאים שנמשכים בקלאסי..

משה הסומו לפעמים טוב תלוי במבנה גוף וגמישות.. הרבה יותר קל להגיע ללורדוזה טבעית בגב בסומו מאשר בקלאסי(לאנשים עם חוסר גמישות כמוני לדוגמא) שהגב יותר נוטה לההתעגל, וגם בסומו הגב שלך במנח יותר זקוף ואתה יכול יותר להסתמך על הרגליים, אם יש לך גב חלש לדוגמא..

ניסית פעם לעשות סומו דדליפט וראית שהרמת יותר משקל? זה שזה מקצר טווח תנועה לא הופך את התרגיל ליותר קל מקונבציונלי
אני סוגר בקושי 175-180 ק"ג בסומו דדליפט
ובדדליפט רגיל ראית שיש לי 210

אני מסכים שרגיל יותר טוב לרוב האנשים
אבל תספור כמה פעמים הרמת רגיל וכמה סומו ותבין לבד שאתה לא יכול להסיק מזה כלום
אם תתאמן 3-4 חודשים פעמיים בשבוע סומו תראה שאתה יכול להשתפר בו המון

זה נכון, יש לי פחד בלתי מוסבר מדדליפט. זה התרגיל הכי בזיוני שלי, עם המשקל שאני עובד איתו עכשיו אני אמור לעשות 10 חזרות בלי להתאמץ.

אז תתחיל להעמיס יותר
אל תפחד מגב קצת עגול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית