הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

155 בנץ'

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
בעקבות ביטול התחרות בפיטנס לנד הקדמתי את הסינגל בבנץ'. רציתי לתת 150, הוא עלה כל כך קל שהמשכתי ל155. זה PR של 12.5 קילו. ביולי בקושי הצלחתי לסגור 130 בתחרות בירושלים.
הסטאפ הנוראי הזה הזכיר לי את ימי האלתורים שלי בצבא. הייתי ממש מבסוט שהכל עדיין עלה.
תודה ענקית למאמן שלי ג'ניה שפירא שכל זה קרה בזכותו. המטרה שלי הייתה ללחוץ 150 עד סוף 2020. כנראה שהגיע הזמן להעלות את המטרה ל160:crazy:
Yaniv Goft on Instagram: “#corona won't stop me from getting my PRs. Even this horrible setup won't. Got a 155kg #bench for a 12.5kg PR. Huge thanks to my coach…”

סתם שאלה נראה שאתה סובל מאותה בעיה שאני סובל בסינגלים- צד אחד עולה בקלות בזמן שצד שני זה מאבק בכול סנטימר
יש לך פתרון לבעיה הזאת?

יפה מאוד.
בהתחלה ניסיתי להבין למה השתמשת בקופסאות, אבל כשהחזרת ראיתי למה.
טכניקה יפה מאוד ועוד עם צלחות באמפר.
סתם שאלה נראה שאתה סובל מאותה בעיה שאני סובל בסינגלים- צד אחד עולה בקלות בזמן שצד שני זה מאבק בכול סנטימר
יש לך פתרון לבעיה הזאת?
לעניות דעתי, אם הסאט אפ טוב (ובמקרה של יניב הסאט אפ היה חסר אולי לדעתי בגלל הקופסאות, וגם צלחות באמפר ממש מקשים) והריכוז בהתפרצות מהבור טובה, זה לא אמור לקרות.
אצלי בתחרות הראשונה עליתי גם טיפה עקום, אבל אני מוצא שהסאט אפ, ותרגול התפרצות זה המפתח.

אולי גם עבודה ספציפית על הנקודות החלשות עזרו, עשיתי הרבה דדסטארט, וספוטו, זה אמור לעזור לך לעבור את המקום הזה שהרבה נעצרים בו.
זה נותן לך בנצ' מאוד פשוט, או שזה עולה, או שלא, אתה לא באמת נתקע באמצע.

לא בהכרח זאת בעיה שצצה אצלי בזמן האחרון לאחר שעברתי את ה130 ומעניין אם אפשר לנטרל את זה
אני לא מאמן אבל הבנצ' מפעיל הרבה שרירים ככל שאתה מתקדם יותר לשרירים הלא ראשיים בבנצ' יותר קשה (כשל של 40 קילו זה לא כשל של 140) וכל קילו משפיע הרבה יותר צד אחד יותר חזק אז הוא יכול לדחוף יותר

יפה מאוד.

לעניות דעתי, אם הסאט אפ טוב (ובמקרה של יניב הסאט אפ היה חסר אולי לדעתי בגלל הקופסאות, וגם צלחות באמפר ממש מקשים) והריכוז בהתפרצות מהבור טובה, זה לא אמור לקרות.
אצלי בתחרות הראשונה עליתי גם טיפה עקום, אבל אני מוצא שהסאט אפ, ותרגול התפרצות זה המפתח.

אולי גם עבודה ספציפית על הנקודות החלשות עזרו, עשיתי הרבה דדסטארט, וספוטו, זה אמור לעזור לך לעבור את המקום הזה שהרבה נעצרים בו.
זהו האמת שבזמן האחרון שבאמת שמתי לב שאני פחות של שם לב לסט אפ שלי ברמה שזה דומה לבילדר בנץ
כנראה שאם כול הזמן הפנוי שנשאר אני יתחיל לעבוד על זה

• פותח/ת השרשור
יש לך פתרון לבעיה הזאת?
לא חושב שיש סיבה להתעמק בזה יותר מדי. אם זה עניין של כח זה לא רלוונטי באמת ואם זה עניין של טכניקה אז זה גם ככה אמור להיות משהו שאתה עובד עליו.
יפה מאוד.

מסכים איתך לחלוטין לגבי הסטאפ. היה לי מאד קשה להיכנס לפוזיציה בגלל שהמוט התגלגל על הקופסאות ואני רגיל להישען עליו כשאני נכנס לפוזיציה. מאד הפתיע אותי שלמרות זאת הצלחתי ללחוץ 155

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית