סרטון שיא עולם של כל הזמנים של ישראלי חרדי, 260 ק"ג בנץ' פרס

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
אליה פניץ מכה שוב, הפעם שיא העולם של כל הזמנים לכל קטגוריות משקל הגוף של הג'וניורס, בעודו מתחרה בקטגוריית משקל עד 140 ק"ג.

אליה פינץ בן 23, שוקל בסביבות 135 ק"ג, ומעולם לא הורם בארץ בנץ' פרס 260 ק"ג לפניו.

קצת רקע על השיא הזה:
Mikhail Algash בשנת 2011 לחץ 250 ק"ג בתחרות שמיוחסת לIPF המקומי של רוסיה. ברית המועצות וחומרים, זה רומן עתיק יומין, מה ששם את הטבעיות של הספורטאי בסימן שאלה ענק. תוסיפו לזה שבIPF העולמי בודקים פחות מ2% מהמתחרים מחוסר תקציב (קמצנות תקציבית), ובתחרויות IPF מקומיות אין אפילו בדיקה אחת בדרך כלל (כפי שניתן לראות בארץ). אבל הנה הפצצה, Mikhail Algash מת שנה אחר כך כשהתפוצץ לו הכבד. כן, מת בגיל 24 מכבד שמתפוצץ, אם זה טבעי, אני חומוס.

כמעט 14 שנים חלפו ואף ספורטאי ג'וניור (מתחת גיל 24) בתחרות מנוטרת סימום Full power לא עבר את ה250 ק"ג בנץ' פרס באף קטגוריית משקל מתחת ה140 ק"ג. ומעל ה140 ק"ג, היו שתיים שעשו 256, ו257.5 ק"ג, הלו הם אוליבארוס וטימור הגרורגי המפורסמים.

והנה אליה פינץ מנוטר הסימום שנבדק לא פעם בUSAPL שבודקים לפחות 10% מהמתחרים, שבר את השיא בן ה14 שנים ב10 ק"ג עם בנץ' פרס 260 ק"ג.

תהנו:

קישור לצפייה: https://youtu.be/eL9I_UyI4Ys

אליה פניץ מכה שוב, הפעם שיא העולם של כל הזמנים לכל קטגוריות משקל הגוף של הג'וניורס, בעודו מתחרה בקטגוריית משקל עד 140 ק"ג.

אליה פינץ בן 23, שוקל בסביבות 135 ק"ג, ומעולם לא הורם בארץ בנץ' פרס 260 ק"ג לפניו.

קצת רקע על השיא הזה:
Mikhail Algash בשנת 2011 לחץ 250 ק"ג בתחרות שמיוחסת לIPF המקומי של רוסיה. ברית המועצות וחומרים, זה רומן עתיק יומין, מה ששם את הטבעיות של הספורטאי בסימן שאלה ענק. תוסיפו לזה שבIPF העולמי בודקים פחות מ2% מהמתחרים מחוסר תקציב (קמצנות תקציבית), ובתחרויות IPF מקומיות אין אפילו בדיקה אחת בדרך כלל (כפי שניתן לראות בארץ). אבל הנה הפצצה, Mikhail Algash מת שנה אחר כך כשהתפוצץ לו הכבד. כן, מת בגיל 24 מכבד שמתפוצץ, אם זה טבעי, אני חומוס.

כמעט 14 שנים חלפו ואף ספורטאי ג'וניור (מתחת גיל 24) בתחרות מנוטרת סימום Full power לא עבר את ה250 ק"ג בנץ' פרס באף קטגוריית משקל מתחת ה140 ק"ג. ומעל ה140 ק"ג, היו שתיים שעשו 256, ו257.5 ק"ג, הלו הם אוליבארוס וטימור הגרורגי המפורסמים.

והנה אליה פינץ מנוטר הסימום שנבדק לא פעם בUSAPL שבודקים לפחות 10% מהמתחרים, שבר את השיא בן ה14 שנים ב10 ק"ג עם בנץ' פרס 260 ק"ג.

תהנו:

קישור לצפייה: https://youtu.be/eL9I_UyI4Ys

אין על אליהו

• פותח/ת השרשור
יש סיבה שהוא לא מפגיז יותר בדדליפט? אולי יש לו ידיים קצרות יחסית שזה יתרון לבנץ.אבל חסרון לדדליפט
הוא מתקרב ל300 בדדליפט.
הסיבה שהוא לא חזק במיוחד בדדליפט ובסקוואט, כי הם יגנבו מהבנץ', ויש לו מטרה להיות הכי חזק בבנץ' שהוא יכול.

הוא מתקרב ל300 בדדליפט.
הסיבה שהוא לא חזק במיוחד בדדליפט ובסקוואט, כי הם יגנבו מהבנץ', ויש לו מטרה להיות הכי חזק בבנץ' שהוא יכול.
יש לו עוד אחים/בני משפחה שמתאמנים? מעניין אותי כמה הגנטיקה פה משחקת תפקיד

• פותח/ת השרשור
יש לו עוד אחים/בני משפחה שמתאמנים? מעניין אותי כמה הגנטיקה פה משחקת תפקיד
לא, כמוני.
בהרבה משפחות חרדיות, ספורט הוא תחביב כמו מוזיקה או אומנות, או החיבה לטייל, ולא ערך כשלעצמו.
אחים שלנו מצאו תחביבים אחרים.

לא, כמוני.
בהרבה משפחות חרדיות, ספורט הוא תחביב כמו מוזיקה או אומנות, או החיבה לטייל, ולא ערך כשלעצמו.
אחים שלנו מצאו תחביבים אחרים.
אני חושב שהיוונים היו האחרונים שספורט היה יותר מתחביב לא?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהיוונים היו האחרונים שספורט היה יותר מתחביב לא?
הם בהחלט ראו בספורט פולחן דתי לפי מה שהבנתי.
אני סבור שיש אנשים שהספורט אמנם לא חשוב להם כמו שהוא היה חשוב ליוונים, אבל רואים שהוא מעבר לתחביב בהרבה מובנים. לדוגמה, לא יצאו עם בחורה שספורט לא חשוב לה, את הילדים שלהם יעודדו על גבול היכריחו להתאמן בספורט שהם אוהבים...
היה סקר שהשתתפות באולימפיאדה זה גנטי, דהיינו רוב המשתתפים היו ילדים של כאלו שהשתתפו לפניהם, אני חושב שבציבור הדתי, פחות נפוץ להוריש תחביבים מחוץ לדת.
דתיים לא יצאו עם מישהי לא דתיה, יעודדו על גבול היכריחו לשמירת הדת, שם נמצא הפוקוס, וזה אולי הסיבה שזה כך.

אני סבור שיש אנשים שהספורט אמנם לא חשוב להם כמו שהוא היה חשוב ליוונים, אבל רואים שהוא מעבר לתחביב בהרבה מובנים. לדוגמה, לא יצאו עם בחורה שספורט לא חשוב לה, את הילדים שלהם יעודדו על גבול היכריחו להתאמן בספורט שהם אוהבים...
אתה מתאר פה אירוע קיצוני מאוד

• פותח/ת השרשור
דיימ.. העולם מכיר בזה כשיא עולמי? איך זה עובד הסיפור הזה בכלל?
מדהים בכל אופן
בגלל שיש מיליון איגודים בעולם שלא מכירים בשיאים אחד של השני, יש אתר שמאחד הכל, Openpowerlifting.org.
כשנכנסנו לשם, ראינו מה היה השיא הקודם, וכמה אליה צריך להרים כדי לעבור אותו.
מה שמעניין, שאיגודים כמו USAPL וIPF, לא מכירים בשיאים ארציים כשיאי עולם, זה חייב להתרחש בתחרות עם שופטים שמוכשרים לשפוט שיאי עולם, אז השיא של אליה ירשם באיגוד USAPL בה התחרה כשיא ארצי ולא שיא עולמי.
גם השיא שנעשה לפני אליה, היה שיא ארצי ולא עולמי. בעצם מעניין אנשים יותר מה רשום בOpenpowerlifting שמאחד את כל שיאי העולם, מאשר מה שכל איגוד קובע אצלו ששיא עולם.

כדי שזה יוכר כשיא עולם באיגוד USAPL, הוא יצטרך להתחרות בחו"ל, והוא יהיה בן 24 באפריל אני חושב. הוא יצטרך למצוא תחרות מהר ולהתחרות שם, ואני לא חושב שזה מעניין אותו מספיק, כי הפלטפורמות הרלוונטיות כבר מכירות בשיא שלו.

עם כוח מטורף שכזה אני בטוח שהוא תרם המון לאחת מן היחידות המובחרות של צה"ל.
הקשר בין כוח לבין לוחמה בצהל הוא קשר רחוק מאוד, אבל אני בטוח שהוא היה יכול לתרום רבות ליחידות המובחרות ולחכות איתם בכניסה לבארי בזמן שצנחנים כובשים בחזרה את השטח...

הקשר בין כוח לבין לוחמה בצהל הוא קשר רחוק מאוד
אז ללכת הליכה בשטח קשה עם ציוד ששוקל עשרות קילו זה לא כוח? או שזה לא לוחמה בצהל? ומה לגביי סחיבת פצועים?
ובכל מקרה, מנטליות של ספורטאים זאת המנטליות שמנצחת פעם אחרי פעם אצך הלוחמים. ההבדל בין מי שהתעסקו בספורט לפני הצבא ובין מי שלא מאוד מורגש לדעתי.
בנוסף גם הרבה דברים שבקו המבצעי לא עוזרים בהכשרות וקורסים הם מוסיפים המון.
בקיצור, ספורט עוזר המון ללוחמה.

אז ללכת הליכה בשטח קשה עם ציוד ששוקל עשרות קילו זה לא כוח?
ממש ממש לא, אתה יכול ללכת עם גב זקוף אולי דקה וחצי ואז לאחר מכן הגב כבר מקבל את הצורה של התיק, שלא לדבר על השלב שאתה כבר זומבי
או שזה לא לוחמה בצהל?
זה אולי הדבר היחיד שחי"ר עושה, מעביר ציוד מנקודה A לנקודה B
ומה לגביי סחיבת פצועים?
מה לגבי ריצת מרתון? פינוי פצוע 1 על 1 יש רק בדמיון של מפקד שמעולם לא היה בקרב
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מנטליות של ספורטאים זאת המנטליות שמנצחת פעם אחרי פעם אצך הלוחמים
ספורטאי מגיע מוכן לאירוע ובשביל זה הוא בונה את המנטליות, לוחם מוצא את עצמו פתאום בתוך אירוע.
ברור שעדיף מישהו שחווה אתגרים מנטליים מאשר אדם שלא, אבל להשוות את האתגרים המנטליים של ספורטאי לאתגרים שעובר לוחם בהכשרה, זה כמו להשוות משקלים של קרוספיט למשקלים של סטרונגמן🤣🤣🤣
שלא לדבר על מלחמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית