הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כיצד עוברות מגפות וסיפורי קונספירציה של "זה רק שפעת" או "בגלל אנטנות 5G"

קונספירציות זה עניין כיפי. כיף להשתעשע עם מחשבות כאלה, ברמה כזאת שאנשים מתחילים להאמין לשטויות האלה בסוף
כאילו שחסרות לנו סיבות להיות עצבניים בתקופה האחרונה, תוסיף לזה גם "דופקים אותנו", הסיבה שהכי מרתיחה ישראלים

קונספירציות זה עניין כיפי. כיף להשתעשע עם מחשבות כאלה, ברמה כזאת שאנשים מתחילים להאמין לשטויות האלה בסוף
רוצה קונספירציה?

למה לדעתך נלחצים והופכים את העולם על הקורונה בזמן שיש התעלמות ושום אכיפה לגורמי מחלות ומוות גדולים בהרבה מהקורונה?

למה אין דוחות של 5,000 ש"ח למעשנים במקום ציבורי, ו 500 ש"ח למעשנים בכללי, או 35,000 ש"ח לכל מי שמוכר סיגריות?
הרי הוכח פעם אחר פעם שזה מסרטן ברמה גבוה מאוד, והסרטן גובה כל שנה הרבה יותר מהקורונה עדיין.
אתה לא שומע שסוגרים עסקים שבמוצרים שלהם מצוי חומרים מסרטנים, כמו במוצרי נשים והגינה. או לחקלאים שמשתמשים בריסוס מסרטן.

עוד לא שמענו על הפסקה של חודש שלם או שבוע אפילו מתחבורה בגלל הזיהום אוויר.

ויש עוד הרבה שאפשר לעשות כדי למנוע את הגורמים הרבים שהורגים כל יום יותר ממה שהקורונה הורגת.

אז למה לא עושים מהם סיפור?

יש לי כמה תאוריות קוספירטיביות לעניין.
  1. קורונה לא מביא לאף אחד רווחים, אין טיפול, והבית חולים בעומס. רפואה מרוויחה מחולים לא ממתים.
  2. אנשים חיים באשליה שיש טיפול לכל בעיה חוץ מקורונה. בזמן שאין ריפוי או טיפול אפקטיבי לשום מחלה חוץ ממחלות אקוטיות מסוימות. כל טיפול משאיר חותם על המטופל לכל החיים, או שפשוט דוחה את המוות שלו במעט תוך כדי סבל לא אנושי. אז אנשים נבהלים שאין משהו לווירוס הזה. אבל guess what, אין טיפול כמעט שלכלום ברפואה היום.
  3. זה חדש, יש נטיה להתרגש ולפחד מכל מה שחדש. למרות שיש לנו בעולם מחלות וגורמי מוות הרבה יותר חמורים וניתנים למניעה מקורונה.
  4. כי אין הרבה מידע על הקורונה (שוב בגלל שזה חדש) אז הוא לא צפוי. אז למי איכפת שאנשים מתים כמו זבובים בכמות הרבה יותר גדולה מגורמים אחרים מאשר קורונה, קורונה כבש את הכותרת.
אני בעד סגר ודיכוי של הנגיף הזה בכל דרך. אבל להפסיק עם הצביעות ולהשקיע לא פחות מאמצים בגורמי המוות הגדולים בהרבה, גם אם הם מכניסים מליארדים לבעלי האינטרסים.
אבל כמובן שזה לא יקרה.
משחקים בנו, מגייסים אותנו למניעה מוחלטת של מחלה שגורמת הפסדים עצומים, אבל משאירים בכוח את כל גורמי המחלות והאישפוזים שמכניסים רווחים עצומים.

רוצה קונספירציה?

למה לדעתך נלחצים והופכים את העולם על הקורונה בזמן שיש התעלמות ושום אכיפה לגורמי מחלות ומוות גדולים בהרבה מהקורונה?

למה אין דוחות של 5,000 ש"ח למעשנים במקום ציבורי, ו 500 ש"ח למעשנים בכללי, או 35,000 ש"ח לכל מי שמוכר סיגריות?
הרי הוכח פעם אחר פעם שזה מסרטן ברמה גבוה מאוד, והסרטן גובה כל שנה הרבה יותר מהקורונה עדיין.
אתה לא שומע שסוגרים עסקים שבמוצרים שלהם מצוי חומרים מסרטנים, כמו במוצרי נשים והגינה. או לחקלאים שמשתמשים בריסוס מסרטן.

עוד לא שמענו על הפסקה של חודש שלם או שבוע אפילו מתחבורה בגלל הזיהום אוויר.

ויש עוד הרבה שאפשר לעשות כדי למנוע את הגורמים הרבים שהורגים כל יום יותר ממה שהקורונה הורגת.

אז למה לא עושים מהם סיפור?

יש לי כמה תאוריות קוספירטיביות לעניין.
  1. קורונה לא מביא לאף אחד רווחים, אין טיפול, והבית חולים בעומס. רפואה מרוויחה מחולים לא ממתים.
  2. אנשים חיים באשליה שיש טיפול לכל בעיה חוץ מקורונה. בזמן שאין ריפוי או טיפול אפקטיבי לשום מחלה חוץ ממחלות אקוטיות מסוימות. כל טיפול משאיר חותם על המטופל לכל החיים, או שפשוט דוחה את המוות שלו במעט תוך כדי סבל לא אנושי. אז אנשים נבהלים שאין משהו לווירוס הזה. אבל guess what, אין טיפול כמעט שלכלום ברפואה היום.
  3. זה חדש, יש נטיה להתרגש ולפחד מכל מה שחדש. למרות שיש לנו בעולם מחלות וגורמי מוות הרבה יותר חמורים וניתנים למניעה מקורונה.
  4. כי אין הרבה מידע על הקורונה (שוב בגלל שזה חדש) אז הוא לא צפוי. אז למי איכפת שאנשים מתים כמו זבובים בכמות הרבה יותר גדולה מגורמים אחרים מאשר קורונה, קורונה כבש את הכותרת.
אני בעד סגר ודיכוי של הנגיף הזה בכל דרך. אבל להפסיק עם הצביעות ולהשקיע לא פחות מאמצים בגורמי המוות הגדולים בהרבה, גם אם הם מכניסים מליארדים לבעלי האינטרסים.
אבל כמובן שזה לא יקרה.
משחקים בנו, מגייסים אותנו למניעה מוחלטת של מחלה שגורמת הפסדים עצומים, אבל משאירים בכוח את כל גורמי המחלות והאישפוזים שמכניסים רווחים עצומים.

אמנם אתה מעלה נקודות נכונות. אבל אתה מתעלם מהדבר החשוב ביותר. קורונה מסכנת את כל בני האדם בשונה מאדם שמעשן אשר מסכן את עצמו בלבד, נכון, העשן מסכן את מי שמסביבו - אבל להימנע מעשן של סיגריות היא פעולה שניתן לעשות במודע ובקלות. בניגוד עצום להימנעות מהדבקה בקורונה.

אגב עבדתי ב2 מסעדות שונות. כל פעם שמישהו מעשן במסעדה,אורח פונה אליו/אל המלצרים שנפנה אל המעשן. וב99% הבעיה נפתרת

אמנם אתה מעלה נקודות נכונות. אבל אתה מתעלם מהדבר החשוב ביותר. קורונה מסכנת את כל בני האדם בשונה מאדם שמעשן אשר מסכן את עצמו בלבד, נכון, העשן מסכן את מי שמסביבו - אבל להימנע מעשן של סיגריות היא פעולה שניתן לעשות במודע ובקלות. בניגוד עצום להימנעות מהדבקה בקורונה.

אגב עבדתי ב2 מסעדות שונות. כל פעם שמישהו מעשן במסעדה,אורח פונה אליו/אל המלצרים שנפנה אל המעשן. וב99% הבעיה נפתרת

צודק, אם כי הרעיון הוא שמותר למכור סרטן כי זה רווחי. לא רווחי למכור קורונה (טוב...תלוי למי)

עזוב לרגע את הדוגמה של סיגריות, קח את החברות שמכניסות בלי לשאול אותנו חומרים מסרטנים בשפע.

גם לאדם אסור לסכן את עצמו, אבל בסופו של דבר הוא תופס מיטה בבית חולים שיכל להיות לאדם שבאמת צריך את זה, כל חולה מיותר פוגע בשאר החולים בכך שיהיה להם רופא עייף ומותש יותר.
כשאני הייתי מאושפז, הייתי עם עוד 5 בחדר, בין המיטות שלנו היה חצי מטר מרחק, זה נראה לך הגיוני? אני יכול להבטיח לך שזה פגע בהחלמה שלי.
חחח... כשאני בכזה מקום, אני לא חוזר לשם.
צודק, אם כי הרעיון הוא שמותר למכור סרטן כי זה רווחי. לא רווחי למכור קורונה (טוב...תלוי למי)
מחלה רווחית היא כזאת שמשאירה אותנו בחיים אבל תלויים בטיפול ואישפוזים חוזרים. היא כזאת שלא מרוקנת לנו את הכיסים לגמרים אבל מוציאה מאיתנו כמעט את כל הכסף שלנו.

קרונה הורגת ומרוקנת כיסים לגמרי, כמעט כולם איבדו עבודות או הפסידו בבורסה.
זה יביא רווחים לעסקים מעטים, עד שלא יהיה לאף אחד כסף, ואז הפשע יוריד גם אותם.

הסיבה היחידה לפניקה זה כי המערכת לא מסוגלת לקלוט את החולים.. זהו פה זה נגמר- המחסור הוא במכונות הנשמה וצוותים רפואיים.

כשיש לך 10 מיטות ו14 חולים אתה צריך לבחור מי יחיה ומי ימות = כמו באיטליה, וזה המצב שאנחנו מנסים להמנע ממנו.

כי זה לא יפגע ויהרוג רק חולי קורונה שיחנקו למוות ללא טיפול זה יפגע בכולם גם אני ואתה וכל אזרח שצריך שרות רפואה בסיסי או דחוף פשוט ימות כי אין אפשרות לטפל מעומסים.

זה מה שקורה באיטליה אתה רואה קריסת מערכות ואנשים מזיינים תמח על קונספירציות כרגיל כי אין להם המון שכל והם מאמינים לכל שיט כי זה באינורנט..
כשחלילה אתה או קרוב משפחה יצתרכו טיפול הם יתקשרו למדא ואפילו לא ייענו לכם מהעומסים.. תבואו עם הרכב לבית החולים ותגלו שהוא חסום.. באותו רגע אם המצב שלך דחוף אתה מת ואם לא אז תסבול כמה שצריך עד שזה יעבור..

מישהו מוכן להסביר לי מה קורה עם סין?
איך לעזאל הם הגיעו למצב הזה
או שזה גם שקר מתוחכם שלהם...

סין הגיעו למצב הזה כי הם ממושמעים כמו רובוטים- והיה שם סגר מוחלט לא יצאו אפילו לקניות. כנל ביפן וקוריאה משמעת הברזל שלהם בולמת את ההתפשטות.

לעומת אמריקה ששם זה אורגיה אחת גדולה תצפה למיליוני חולים ומאות אלפי מתים.

הבדלי התרבות מצילים כרגע כל מדינה שנלחמת בנגיף...

מה שקורה בבני ברק.. אללה יסטור!
אפילו ליצמן אמר שצריך לעשות שם סגר.
הייתי אומר שאולי דבר אחד טוב ייצא מזה והם ידביקו אחד את השני והצפיפות אוכלוסין תירד בארץ. לצערי זה יוביל לעומס במערכת הבריאות ולכמות הדבקות גבוהה יותר גם של אנשים מחוץ לבני ברק ובכך ימוטט את הכלכלה שלנו עוד יותר, לכן אני לא בטוח שזה משהו חיובי בסופו של דבר.
חבל רק שאני גר לידם ולכן עושה את רוב הקניות שלי בבני ברק. נראה שהם לא שמעו על שמירת מרחק בסיסית ואם הם רואים שאתה שומר מרחק הם ינסו תמיד להידחף לתור לפניך. לא מקפידים על הכלל של אדם אחד לעגלה, מצפצפים על הסגר הכללי וכו'.
הלוואי והיה אפשר לסגור אותם כמו שסוגרים את עזה.
אגב שהמגיפה הזאת תיגמר צריך להטיל חרם כלכלי על סין ועל הנזק שהיא גרמה לכל העולם.
הם חייבים לשלם על זה שהם עשו עבודה גרועה במניעה של התפשטות המחלה והם מובילים אותנו לקריסה כלכלית של כל העולם. קריסה כלכלית שההורים או אפילו הסבים שלנו לא ידעו.

הייתי אומר שאולי דבר אחד טוב ייצא מזה והם ידביקו אחד את השני והצפיפות אוכלוסין תירד בארץ. לצערי זה יוביל לעומס במערכת הבריאות ולכמות הדבקות גבוהה יותר גם של אנשים מחוץ לבני ברק ובכך ימוטט את הכלכלה שלנו עוד יותר, לכן אני לא בטוח שזה משהו חיובי בסופו של דבר.
חבל רק שאני גר לידם ולכן עושה את רוב הקניות שלי בבני ברק. נראה שהם לא שמעו על שמירת מרחק בסיסית ואם הם רואים שאתה שומר מרחק הם ינסו תמיד להידחף לתור לפניך. לא מקפידים על הכלל של אדם אחד לעגלה, מצפצפים על הסגר הכללי וכו'.
הלוואי והיה אפשר לסגור אותם כמו שסוגרים את עזה.
אגב שהמגיפה הזאת תיגמר צריך להטיל חרם כלכלי על סין ועל הנזק שהיא גרמה לכל העולם.
הם חייבים לשלם על זה שהם עשו עבודה גרועה במניעה של התפשטות המחלה והם מובילים אותנו לקריסה כלכלית של כל העולם. קריסה כלכלית שההורים או אפילו הסבים שלנו לא ידעו.
אחוזי הילודה של החרדים זה הדבר היחיד ששמור אותנו מלהיות יפן
אז הם מורידים אחוזי הילודה שלהם בצורה פסיכית זה לא בהכרח דבר טוב

לשמחתי זה באמת משתנה לאט לאט ויש הרבה יותר חרדים שמתפרנסים מעסקים או עובדים בתעשיית ההיי-טק.
אבל עדיין אני לא רואה איך ילודה ממוצעת של 3 ומשהו למשפחה עוזרת לשפר את הכלכלה שכל כך הרבה מהם עניים.
הפיצוץ אוכלוסין בארץ מוריד את הרמת חיים של כולנו וזה נהיה גרוע יותר משנה לשנה.

הסיבה היחידה לפניקה זה כי המערכת לא מסוגלת לקלוט את החולים.. זהו פה זה נגמר- המחסור הוא במכונות הנשמה וצוותים רפואיים.
חבל שרק זה גורם לממשלה לדאוג ברצינות לבריאות הציבור.
הייתי אומר שאולי דבר אחד טוב ייצא מזה והם ידביקו אחד את השני והצפיפות אוכלוסין תירד בארץ
יהיה צמצום אוכלוסין בעולם, בסופו של דבר כולם קשורים.
וכן, זה לא דבר לגמרי רע, העולם קורס תחת הזיהום ושטחי מגורים שפעם היו יערות חמצן.
זה רק מצער שזה נעשה בצורה כזאת ולאנשים שכולנו מכירים ואוהבים.

כי זה וירוס חדש, עם כל מה שמשתמע מזה:
  • אין חסינות עדר, אפילו לא חלקית, כמו שיש לשפעת
  • אין חיסון, ואפילו לא אחד שנראה באופק הקרוב
  • לא מוכר שום טיפול יעיל
  • כל הנדבקים מגיעים בבום, ולא מפוזרים
  • אין לנו מושג למה הנגיף הזה מסוגל, והאם הוא יכול לעבור מוטציות מהר, מה שיהפוך את הטיפול והחיסון לכמעט בלתי אפשריים

קורונה לא מביא לאף אחד רווחים, אין טיפול, והבית חולים בעומס. רפואה מרוויחה מחולים לא ממתים.
גם שיתוק המערכת לא מביא לאף אחד רווחים, כולם מפסידים בדרך זאת או אחרת

בזמן שאין ריפוי או טיפול אפקטיבי לשום מחלה חוץ ממחלות אקוטיות מסוימות
ממש לא נכון, תגיד את זה לכל חולה סרטן שהחלים

זה חדש, יש נטיה להתרגש ולפחד מכל מה שחדש. למרות שיש לנו בעולם מחלות וגורמי מוות הרבה יותר חמורים וניתנים למניעה מקורונה.
חדש זה נכון, אבל הבעייתיות של זה הסברתי למעלה

כי אין הרבה מידע על הקורונה (שוב בגלל שזה חדש) אז הוא לא צפוי. אז למי איכפת שאנשים מתים כמו זבובים בכמות הרבה יותר גדולה מגורמים אחרים מאשר קורונה, קורונה כבש את הכותרת.
ללא שום אמצעי הזהירות שנוקטים עכשיו, יכולים למות מיליונים עד הקיץ, אם לא עשרות או מאות מיליונים. ברגע שהמערכת מגיעה לנקודות שבירה אנשים מתחילים למות באמת כמו זבובים. רק באיטליה מתים עכשיו 800 איש כל יום רק מהוירוס, וזה עם כל אמצעי הזהירות ותגבור מערכת הבריאות.

עזוב לרגע את הדוגמה של סיגריות, קח את החברות שמכניסות בלי לשאול אותנו חומרים מסרטנים בשפע.
כמו?

גם לאדם אסור לסכן את עצמו, אבל בסופו של דבר הוא תופס מיטה בבית חולים שיכל להיות לאדם שבאמת צריך את זה, כל חולה מיותר פוגע בשאר החולים בכך שיהיה להם רופא עייף ומותש יותר.
מסכים איתך, לדעתי צריך להיות שיטת קנסות, שבה אתה משלם יותר השתתפות עצמית אם הנזק הבריאותי שלך הבאת על עצמך.
דרך אגב, ככה גם עובדת שיטת פוליסת הביטוח, ככל שאתה מסכן את עצמך יותר אתה משלם יותר

כשיש לך 10 מיטות ו14 חולים אתה צריך לבחור מי יחיה ומי ימות = כמו באיטליה, וזה המצב שאנחנו מנסים להמנע ממנו.
לרוע המצב, בארץ זה יהיה אלפי מונים גרוע יותר, וזה כבר התחיל.
בישראל החוק לא מאפשר לנתק אנשים ממכונות הנשמה, גם אם הם צמחים מוחלטים ורק המכונה משאירה אותם "בחיים".
המתה האחרונה מקורונה הייתה אישה בת 90 בערך שהקריבה את עצמה וביקשה לא לחבר אותה למכונת הנשמה כדי שהיא תישאר פנויה למישהו אחר.

מישהו מוכן להסביר לי מה קורה עם סין?
איך לעזאל הם הגיעו למצב הזה
או שזה גם שקר מתוחכם שלהם...
שילוב של כמה דברים:
  • כנראה זיוף מספרים מסויים, אבל לא מוגזם.
  • משמעת ברזל תחת משטר צבאי, אף אחד לא יוצא.
  • כמות של ציוד רפואי שאין שני לה בעולם.
  • כמות של רופאים, צוותים רפואיים, ומשאבים, שיש להם מעט מאוד מתחרים בעולם

אז אלינו הלך יעני?
לא, פשוט זה ימרח יותר

כל העולם חייב להם כסף, המינימום שהם יכולים לעשות זה לוותר על חובות מסויימים

מה?

יהיה צמצום אוכלוסין בעולם, בסופו של דבר כולם קשורים.
כרגע יש בעולם באיזור ה-40,000 מתים רשמיים עם כל אמצעי הזהירות הקיימים, אבל הרבה מקומות לא מחשיבים את המתים מקורונה אלא אם הם מתו רק מהמחלה, ככה שריאליסטית כתוצאה מכל מה שגורם הוירוס, כולל העומס על מערכת הבריאות, ריאליסטית יש לפחות 80,000, ועד שכל הסיפור יגמר יהיו כמה מאות אלפים בפועל, פחות מהמתים משפעת, אבל זה בגלל שנלקחו אמצעים מאוד מאוד קיצוניים

כל העולם חייב להם כסף, המינימום שהם יכולים לעשות זה לוותר על חובות מסויימים
מעבר ללוותר על חובות הם צריכים לפצות את כל המדינות על הנזק הרב שהיא גרמה. שלא לדבר על זה שהם צריכים להיות מואשמים ברצח המוני.
סין מנסה לשדר כיאלו הקורונה מאחוריה וממציאה נתונים כדי לגרום לעולם להמשיך לעשות איתה עסקים שזה בפני עצמו מלוכלך.
צריך להחרים אותה ולהעניש אותה על המגיפה שהיא הפיצה.

קוצר ככול שמדינה יותר מפתחת ככה אחוז הילודה שלה קטן מה שיוצר פחות כוח תומך ויותר אוכלוסיה נתמכת יפן מתמודדת עם הבעיה הזאת שנים.
בישראל מכוון שיש לנו את החרדים אנחנו לא מתומודדים עם הבעיה הזאת.
וכן למרות שחלקם לא עובדים החלק שכן מפצה על כך

קוצר ככול שמדינה יותר מפתחת ככה אחוז הילודה שלה קטן מה שיוצר פחות כוח תומך ויותר אוכלוסיה נתמכת יפן מתמודדת עם הבעיה הזאת שנים.
בישראל מכוון שיש לנו את החרדים אנחנו לא מתומודדים עם הבעיה הזאת.
וכן למרות שחלקם לא עובדים החלק שכן מפצה על כך
הלוואי וזה היה נכון
החרדים ברובם נתמכים ולא תומכים, ואלה שתומכים בחלק גדול לא מגיעים למצב שהם מריצים את הכלכלה קדימה, אלא מתאזנים עם הקצבאות וההקלות שהם מקבלים

ממש לא נכון, תגיד את זה לכל חולה סרטן שהחלים
אין הרבה כאלה, קוראים להם "ברימיסיה". כולה הפסקה מהסימפטומים.
נדיר לפגוש מישהו עם הפסקה ארוכה מידי.
ברגע שבן אדם שרד מעל 5 שנים, קוראים לזה טיפול מוצלח ושרידה, גם אם הוא מת מיד אחר כך.
ללא שום אמצעי הזהירות שנוקטים עכשיו, יכולים למות מיליונים עד הקיץ, אם לא עשרות או מאות מיליונים. ברגע שהמערכת מגיעה לנקודות שבירה אנשים מתחילים למות באמת כמו זבובים. רק באיטליה מתים עכשיו 800 איש כל יום רק מהוירוס, וזה עם כל אמצעי הזהירות ותגבור מערכת הבריאות.
כמו שכתבתי, חשוב למנוע את התפשטות הנגיף.
אבל כל שנה מתים הרבה יותר מסרטן How many people in the world die from cancer?.
אף אחד לא מנסה למנוע את זה. פשוט כי אנחנו מוכנים וערוכים לקחת מאנשים את כל הכסף שלהם עד המטבע האחרון, ויש לנו מקום בשביל כולם.
למי איכפת שהרבה יותר אנשים מתים מזה, ושזה גורם מוות מספר 2 בעולם.
גם אם 100% מהאנשים יקבלו קורונה, לפי אחוזי התמותה, עדיין פחות אנשים ימותו מזה מאשר מסרטן.
אנשים חיים באשליה שמערכת הבריאות מצילה חיים, בזמן שהיא רק גורפת כסף מ70% מהחולים בלי מענה מספק ומצילה 30% בחסד.
כמובן שזה לא בכוונה, אבל זה המציאות. כשמערכת הבריאות נרתמת להציל חיים, זה נראה כמו עכשיו עם הקורונה, וזה רק בגלל הפסדים ולא בגלל שאנשים מתים.
למה אין הירתמות למניעת סרטן או מחלות לב או תאונות דרכים? כי הם מכניסים כסף והמערכת בסדר איתם, זה המציאות העגומה.

כמו שכל חולה קרוהן לפני 7 שנים טופל בפרדניזון למרות שיהומירה הייתה בטוחה בהרבה ועובדת ביותר מקרים. זה פשוט נבע מכך שמערכת הבריאות רצתה לשלם פחות, בטענה שבכך הם יצליחו לטפל ביותר חולים, מעולם לא חשבו להציע למטופלים לרכוש את התרופה בצורה עצמאית.

אותו דבר שקורה עם אפלפסיה וקנאביס, קודם כול מנסים את כל התרופות היקרות והמזיקות לפני שמציעים ניסוי טיפול פשוט ובטוח כמו קנאביס.

מערכת הבריאות חוגגת על חשבונינו.
הריסוס שבמזון, צרכני הקוסמטיקה והיופי. אתה יודע שהFDA ממליץ להשתמש באלומניום בדורדורנט למרות שהוכח בצורה מספקת על הקשר שלה למחלות כמו אלצהיימר ועוד? https://www.peoplespharmacy.com/articles/67621
הלוואי וזה היה נכון
החרדים ברובם נתמכים ולא תומכים, ואלה שתומכים בחלק גדול לא מגיעים למצב שהם מריצים את הכלכלה קדימה, אלא מתאזנים עם הקצבאות וההקלות שהם מקבלים
שוב אתה עם אפס ידע על המגזר, ורק שינאה מביע דעה בלתי מבוססת בעליל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית