ציוד

שמואל גלעד

משתמש מתחיל
95
10
נק' מוניטין:
10
95
10
בגלל שהחדרי כושר סגורים מי יודע לכמה זמן, חשבתי לפתוח אחד ביתי. האם כלוב וספת בנץ מתכוונת
פלוס מוט אולימפי ומוט w ומשקלים יכולים להספיק לאימוני מסה לכל הגוף?

אלחנן איפה אפשר לדעת איזה כלוב מוט וספה איכותיים?
יש חברות מוכרות יותר ומוכרות פחות.
אבל בסופו של דבר, זה למצוא משהו שעובד בשבילך.
אני יכול להסתדר עם רוב הכלובים, עוד לא הגעתי ל 250 ק"ג סקוואט, אז אני מסתדר עם כמעט הכל.
מה שצריך לחפש:
- כלוב כמה שיותר כבד.
- ברזל מתח למעלה זה פלוס.
- עדיף כלוב רחב למוט אולימפי, וצר למוט מתברג.
- המגינים בצדדים, עדיף שיהיו מרובעים ולא עגולים, זה פחות מעקם את המוט.
- ואין סיבה סתם לשלם הרבה על משהו כזה.

בסאל ספורט יש דברים טובים.
אבל תעשה חיפוש, אני לא רואה כאלה הבדלים בין כל המוצרים בשוק.
בשבילי כמעט כולם עובדים.

זה רק תלוי בדרישות שלך, אם יש לך בכלל.

מבאס התקשרתי ל 3 מקומות ובכולם אמרו לי שאין במלאי כלוב והאמת גם נשמע ממש לחוצים ומגעילים
אפשר המלצה למקום באזור המרכז שמישהו יודע שיכול לספק כלוב וכל הציוד? מבין שיש בעיה עכשיו אבל אם מישהו יודע שיש חנות שזה זמין אצלה אשמח לשמוע

מבאס התקשרתי ל 3 מקומות ובכולם אמרו לי שאין במלאי כלוב והאמת גם נשמע ממש לחוצים ומגעילים
אפשר המלצה למקום באזור המרכז שמישהו יודע שיכול לספק כלוב וכל הציוד? מבין שיש בעיה עכשיו אבל אם מישהו יודע שיש חנות שזה זמין אצלה אשמח לשמוע
שמע ככה זה כל העולם, אנשים קונים בפאניקה ציוד חדר כושר.

ממליץ דווקא עכשיו לא לקנות כלוב.
קנה את המינימום, מוט וכו' ואחרי כל הקורונה יהיה לך עשרות אם לא מאות כלובים משומשים למכירה ביד 2.

גם בחנויות הכי נידחות כל הזמן הקו תפוס אפילו מוט לא מצליח למצוא במלאי... כנראה אין ברירה לעשות שכיבות שמיכה ולקוות שהמשבר יגמר מהר
הזוי שאני במכון כולם בכלל על ההליכונים אף אחד לא נוגע בכלוב אני חשבתי לעצמי מי בכלל יקנה כלוב לבית אפילו עכשיו... פתאום עכשיו כולם עפים על זה

אני הרבה זמן גם מחפש משקולות מתברגות ביד 2 ובאתרים נוספים של מכירה לא מחנות ולא מצאתי. מזל שיש עוד מתח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית