נק' מוניטין:
10
- 95
- 10
ואיך מתמודדים עם זה שחדרי הכושר סגורים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למזלי קניתי את כל הציוד לבית לפני קצת יותר מחצי שנה.
יש לי שני מוטות, כלוב וראק, והרבה משקל.
אתה מוזמן. בית שמש.
איפה אתה מתאמן שנתנו לך לקחת הביתה את כל הציוד הזה. מגיע לבעלים של המקום צלש על הנדיבות שלוגם אני שקלתי ברצינות לקנות את כל הציוד בגלל המצב. למזלי בעלי המכון שלי הסכימו לי לקחת הביתה מוט, סטנד, 200 ק"ג פלטות וקטלבל של 28 ק"ג + חגורה למתח, אז הסתדרתי.
איפה אתה מתאמן שנתנו לך לקחת הביתה את כל הציוד הזה. מגיע לבעלים של המקום צלש על הנדיבות שלו
חכר כושר קטן ופרטי ליד הבית שלי, זו לא רשת או משהו. הבעלים הם שלושה מאמנים שרצו להקים את חדר הכושר שהם היו רוצים להתאמן בו (ציוד לאימוני כח / קרוספיט / סטריט וזהו, ללא מכונות והליכונים). הם נתנו לכל מתאמן שרוצה לקחת משהו הביתה, לי פרגנו קצת יותר כי הם יודעים שאני זקוק ליותר משקל ומתמיד באימונים.
אני מקווה שאתה מודע לכך שאתה בר מזל.
אנשים זהב, כיף לשמוע סיפורים כאלה.
נשמע חלוםחכר כושר קטן ופרטי ליד הבית שלי, זו לא רשת או משהו. הבעלים הם שלושה מאמנים שרצו להקים את חדר הכושר שהם היו רוצים להתאמן בו (ציוד לאימוני כח / קרוספיט / סטריט וזהו, ללא מכונות והליכונים). הם נתנו לכל מתאמן שרוצה לקחת משהו הביתה, לי פרגנו קצת יותר כי הם יודעים שאני זקוק ליותר משקל ומתמיד באימונים.
מהההה. וואו.גם אני שקלתי ברצינות לקנות את כל הציוד בגלל המצב. למזלי בעלי המכון שלי הסכימו לי לקחת הביתה מוט, סטנד, 200 ק"ג פלטות וקטלבל של 28 ק"ג + חגורה למתח, אז הסתדרתי.
דיימגם אני שקלתי ברצינות לקנות את כל הציוד בגלל המצב. למזלי בעלי המכון שלי הסכימו לי לקחת הביתה מוט, סטנד, 200 ק"ג פלטות וקטלבל של 28 ק"ג + חגורה למתח, אז הסתדרתי.
איזה כיף!חכר כושר קטן ופרטי ליד הבית שלי, זו לא רשת או משהו. הבעלים הם שלושה מאמנים שרצו להקים את חדר הכושר שהם היו רוצים להתאמן בו (ציוד לאימוני כח / קרוספיט / סטריט וזהו, ללא מכונות והליכונים). הם נתנו לכל מתאמן שרוצה לקחת משהו הביתה, לי פרגנו קצת יותר כי הם יודעים שאני זקוק ליותר משקל ומתמיד באימונים.