הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה אתם מתאמנים בימים אלו

למזלי קניתי את כל הציוד לבית לפני קצת יותר מחצי שנה.
יש לי שני מוטות, כלוב וראק, והרבה משקל.
אתה מוזמן. בית שמש.

גם אני שקלתי ברצינות לקנות את כל הציוד בגלל המצב. למזלי בעלי המכון שלי הסכימו לי לקחת הביתה מוט, סטנד, 200 ק"ג פלטות וקטלבל של 28 ק"ג + חגורה למתח, אז הסתדרתי.

גם אני שקלתי ברצינות לקנות את כל הציוד בגלל המצב. למזלי בעלי המכון שלי הסכימו לי לקחת הביתה מוט, סטנד, 200 ק"ג פלטות וקטלבל של 28 ק"ג + חגורה למתח, אז הסתדרתי.
איפה אתה מתאמן שנתנו לך לקחת הביתה את כל הציוד הזה. מגיע לבעלים של המקום צלש על הנדיבות שלו

בבית, אספתי כל מני דברים עם השנים. המצב הנוכחי לא ממש משפיע עליי כל כך מהאספקט הזה כי גם ככה התאמנתי רוב החיים עם מינימום ציוד בבית או בחוץ עם מתח, מקבילים וטבעות. דווקא להתאמן בחדר כושר היה קונספט חדש בשבילי לאחרונה.

איפה אתה מתאמן שנתנו לך לקחת הביתה את כל הציוד הזה. מגיע לבעלים של המקום צלש על הנדיבות שלו

חכר כושר קטן ופרטי ליד הבית שלי, זו לא רשת או משהו. הבעלים הם שלושה מאמנים שרצו להקים את חדר הכושר שהם היו רוצים להתאמן בו (ציוד לאימוני כח / קרוספיט / סטריט וזהו, ללא מכונות והליכונים). הם נתנו לכל מתאמן שרוצה לקחת משהו הביתה, לי פרגנו קצת יותר כי הם יודעים שאני זקוק ליותר משקל ומתמיד באימונים.

נערך לאחרונה:
בצבא, אמנם היה לי משקולות אבל בכל מקרה הייתי מאלתר איתן כי הציוד לא אידיאלי. גם את זה לקחו עכשיו, מתאמן משקל גוף עם ווסט+מבודד עם דאמבלים שהחבאתי+ אלתורים לרגליים. מקווה לחזור מהר למשקלי עבודה המקוריים כשאחזור להרים

חכר כושר קטן ופרטי ליד הבית שלי, זו לא רשת או משהו. הבעלים הם שלושה מאמנים שרצו להקים את חדר הכושר שהם היו רוצים להתאמן בו (ציוד לאימוני כח / קרוספיט / סטריט וזהו, ללא מכונות והליכונים). הם נתנו לכל מתאמן שרוצה לקחת משהו הביתה, לי פרגנו קצת יותר כי הם יודעים שאני זקוק ליותר משקל ומתמיד באימונים.

אני מקווה שאתה מודע לכך שאתה בר מזל.
אנשים זהב, כיף לשמוע סיפורים כאלה.

נשמע חלום
אשמח לדעת איך קוראים למכון (גם בפרטי סבבה אם לא נוח לך לשתף)

תיקי שופרסל, ובקבוקי מים + שקיות של קטניות.

לתיקים שלהם יש גם ידיות ארוכות (לתלייה על הכתף, או לחיצות כתפיים), וגם ידיות קצרות (למשיכות, או לתלייה על הרגל).

-סקוואט קצת בעייתי, כי התיקים מתנגשים לי בירכיים (אולי זרצ'ר?), אבל אפשר לעשות גוד מורנינג מגעילים (טמפמו, עצירות, עבודה לחזרות גבוהות), יחד עם וריאציות סקוואט ברגל אחת, ופשיטות ברכיים.

-בשביל חתירות, לחיצות כתפיים לא צריכים להיות גאונים. (התיקים הם אפקטיבית קטלבל. פשוט...שמן).

נשארו שכיבות סמיכה, וכל מני טריקים של משקל גוף שמדמים מתח.

-----

-גם רכשתי גומיות, אבל יש לי תחושה שזה סקאם, ובינתיים ביטלתי את האשראי, אז אין לי איך להזמין ממקום אחר. :(

נערך לאחרונה:
אצלינו החל מהיום כל המכונים סגורים (יש סיכוי קלוש לקומבינה למכונים קטנים, אבל המצב נראה שלילי). מה שראיתי ואני חושב שיוצא מגדר הרגיל, מכוני ליפטינג (בעיקר) משאילים ציוד למנויים, שיוכלו להקים מכון ביתי בסיסי ביותר, בתמורה לזה שלא יבטלו את המנוי (או נותנים הנחה 50%) ומתארגנות קבוצות של מנויים לבוא אחד אצל השני להתאמן.

היום כנראה מקימים מכון מאולתר בחניה של מישהו, טפו טפו טפו נראה שיהיה את כל הציוד הבסיסי לתרגילים המרכזיים. כל המכונים באוסטרליה סגורים, לא משנה איזה גודל הם, ככה זה נראה.

בנוסף הם גם הקפיאו את כל המנויים כך שאף אחד לא משלם כל עוד המכון סגור. אני התנדבתי לוותר על ההקפאה כאות הערכה לנדיבות שלהם. באמת אנשים טובים!

איזה כיף!
נשמע כמו אחלה של מקום. 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית