הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
פרופיל הורמונלי עדיין לא סיימתי pct מה אומרים ?
לגבי hb ולגבי hct לא יודע, לוקח אותם בעירבון מוגבל, בבדיקות דם בשערי צדק לפני ההקזה האחרונה יצא 15.4 hb ו44 hct , לא הגיוני שיעלה סתם ככה.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200323-143721.jpg
    Screenshot_20200323-143721.jpg
    KB 83.8 · צפיות: 170
  • Screenshot_20200323-130348.jpg
    Screenshot_20200323-130348.jpg
    KB 79.5 · צפיות: 131
הגוף מתאמץ .
כן מתעורר , אבל מתעורר עקום .

זה דוגמא לכמה זה לא טוב למי שבחר טסט חיצוני לכל החיים פתאום להחליט שהוא רוצה חזרה את הטבעי . זה יכול להיות יוצר גרוע מTRT לכל החיים .

• פותח/ת השרשור
הגוף מתאמץ .

זה דוגמא לכמה זה לא טוב למי שבחר טסט חיצוני לכל החיים פתאום להחליט שהוא רוצה חזרה את הטבעי . זה יכול להיות יוצר גרוע מTRT לכל החיים .
לא בחרתי לכל החיים, ועצם העבודה שזז שם משהו אחרי שנים של טרן זה ברכה שהגוף מגיב.

עוד לא סיימתי pct על כל מקרה נדע בהמשך

לא בחרתי לכל החיים, ועצם העבודה שזז שם משהו אחרי שנים של טרן זה ברכה שהגוף מגיב.

עוד לא סיימתי pct על כל מקרה נדע בהמשך
זאת הגישה, שאפו על האופטימיות, מעניין באמת אם GH יכול לעזור לpct..
כמה זמן רצוף היית עם ציר מושבת?

הגוף מתאמץ .

אפשר הסבר לעומק?
על כל מרקר?

• פותח/ת השרשור
היית 8 שנים בלי הפסקה?? על טרן וחומרים אחרים?

או בלאסט אנד קרוז? יענו שאתה באוףף אתה בעצם היית על trt?

פאק, 8 שנים על חומרים בלי הפסקה
יש סודות שלא מגלים.

מנט זה משהו שחזק פי 10-25 מטרן
חרטה אחי
אפשר הסבר לעומק?
על כל מרקר?
מדדים סך הכל לא רעים, רואים כבר טסט טבעי, lh ברמה סבירה. כל המדדים אחרים גם בטווח הנורמה, חוץ מאסטרדיול שדי גבוה, בגלל שימוש בטמוקסיפן כנראה. אפשר להוסיף טיפה אנסטרוזול בשביל לעלות טסט לכיוון 15

• פותח/ת השרשור
חרטה אחי

מדדים סך הכל לא רעים, רואים כבר טסט טבעי, lh ברמה סבירה. כל המדדים אחרים גם בטווח הנורמה, חוץ מאסטרדיול שדי גבוה, בגלל שימוש בטמוקסיפן כנראה. אפשר להוסיף טיפה אנסטרוזול בשביל לעלות טסט לכיוון 15
האסטרדיול כבר למעלה מחצי שנה בטווח הזה ,אז נראה לי שאתסף בהחלט, כל כדור של 50 מ"ג כל 3 ימים למשך שבועיים?

מזל שאתה קיים 🙌

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200325-012322_Gallery.jpg
    Screenshot_20200325-012322_Gallery.jpg
    KB 94.1 · צפיות: 64
האסטרדיול כבר למעלה מחצי שנה בטווח הזה ,אז נראה לי שאתסף בהחלט, כל כדור של 50 מ"ג כל 3 ימים למשך שבועיים?

מזל שאתה קיים 🙌
גם אם העולם ייחרב לgnfit יש בשלוף במגירה חומרים לpct וסייקלים לעשור הקרוב

• פותח/ת השרשור
גם אם העולם ייחרב לgnfit יש בשלוף במגירה חומרים לpct וסייקלים לעשור הקרוב
חחחחחח 😆🤣
זה היתרון בלהיות מוכן עם הכל מראש 🕴

והאמת שאחרי תקופה ארוכה של טרן בחיים הגוף מתאושש זה נס!! הייתי בטוח שאראה כמו בבדיקה הקודמת lh fsh הכל על 0.

באמת כל הכבוד לאשכים שלך , כנראה שילוב של hcg ואנטי אסטרוגנים עזר!
עכשיו צריך להוריד אסטרדיול ל80-90 כזה ואני חושב שתתחיל להרגיש סבבה מבחינת טסט
האם מקובל לקחת ארימדקס במקביל לנולבה? לא צריך לתת לכל אחד לעשות את עבודתו?
נגיד במצב שלי בpct?
הרי.. הגוף היה עם טסט אפס והוא צריך את האסטרוגן הזה כי אין לו מקור ייצור..?
וגם.. האם ייתכן כי hcg מעלה אסטרוגן ויכול לגרום לגינו? או שרק בעקיפין בגלל הטסט שהוא מייצר מהאשכים שמומר לאסטרוגן?
וגם, האם גוף האדם הזכרי יודע או יכול לייצר אסטרוגן מעצמו שלא כתוצאה מהמרה של טסט לאסטרוגן/אסטרודיל, נניח ובתיאוריה תחסום את יכולת הגוף להמיר טסט לאסטרוגן, האם לא יהיה לבנאדם אסטרוגן בכלל או שיש פה רובד הוסף שאני לא מודע אליו? אשמח לתשובתך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית