הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם

• פותח/ת השרשור Gnfit
  • פורסם בתאריך

Gnfit

משתמש קבוע
1,218
1,540
נק' מוניטין:
2,556
1,218
1,540
פרופיל הורמונלי עדיין לא סיימתי pct מה אומרים ?
לגבי hb ולגבי hct לא יודע, לוקח אותם בעירבון מוגבל, בבדיקות דם בשערי צדק לפני ההקזה האחרונה יצא 15.4 hb ו44 hct , לא הגיוני שיעלה סתם ככה.

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200323-143721.jpg
    Screenshot_20200323-143721.jpg
    KB 83.8 · צפיות: 170
  • Screenshot_20200323-130348.jpg
    Screenshot_20200323-130348.jpg
    KB 79.5 · צפיות: 131
  • פותח/ת השרשור
ב15% אני סקפטי אם היית מגיע ל200+
קטונתי כן..
עושה חישובים לפי אמות המידה שלי
אני ללא טיפול תרופתי,עם 27% שומן
הטופ היה 90 אסטרדיול

שולחים כרגע לארץ?
כן דרך dhl אבל תקעו מחיר לחבילות

מה אתה אומר? יותר מהנורמל?
עקב התפרצות נגיף Coronavirus, ממשלת ישראל הודיעה על נעילה והושעתה באופן זמני שירות איסוף / איסוף פנים אישיות בישראל, כך שהמשלוחים יועברו לפתחים בלבד. שטח המטען האווירי מארה"ב לישראל מוגבל מאוד ולכן עלויות הובלה עלו משמעותית על ידי חברות תעופה. בשל האמור לעיל, סיימנו באופן זמני את קידום המשלוחים בחינם והסרנו את האפשרות Boxit Locker & Pickup Store עד להפרעה של Coronavirus. אנא הכנס את המיקוד הנכון לעגלה והזמן הזמנות באמצעות משלוח Boxit ו- DHL Express. אנא כלול פריטי שומר משלוח מאתר האינטרנט שלנו כדי להוריד את עלות המשלוח שלך. אנו מתנצלים בכנות על אי הנוחות והעיכובים שאתה עלול להיתקל בהם.
Screenshot_20200326-211903_Chrome.png
Screenshot_20200326-211903_Chrome.png

• פותח/ת השרשור
עקב התפרצות נגיף Coronavirus, ממשלת ישראל הודיעה על נעילה והושעתה באופן זמני שירות איסוף / איסוף פנים אישיות בישראל, כך שהמשלוחים יועברו לפתחים בלבד. שטח המטען האווירי מארה"ב לישראל מוגבל מאוד ולכן עלויות הובלה עלו משמעותית על ידי חברות תעופה. בשל האמור לעיל, סיימנו באופן זמני את קידום המשלוחים בחינם והסרנו את האפשרות Boxit Locker & Pickup Store עד להפרעה של Coronavirus. אנא הכנס את המיקוד הנכון לעגלה והזמן הזמנות באמצעות משלוח Boxit ו- DHL Express. אנא כלול פריטי שומר משלוח מאתר האינטרנט שלנו כדי להוריד את עלות המשלוח שלך. אנו מתנצלים בכנות על אי הנוחות והעיכובים שאתה עלול להיתקל בהם.
צפה בקובץ המצורף 54242 צפה בקובץ המצורף 54242
ועוד 120 שקל על משלוח בני אלףףףף

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200326-220536_Chrome.jpg
    Screenshot_20200326-220536_Chrome.jpg
    KB 78.1 · צפיות: 39
  • פותח/ת השרשור
הי, אני על 205 אסטרדיול ואני טבעי לגמרי.
מה ניתן לעשות בנושא כדי להוריד אותו גם ?
מרגיש עם זה לא טוב
הגנטיקה שלך כניראה תמיד ממירה בכמות גבוה טסט לאסטרוגן , אתה העלת טסט עם הTestoJack הזה , אתה מצליח לראות עליה בטסט ושוב הרוב הומר לאסטרדיול .. עוד יותר מהמצב הרגיל שלך .
יש טיפול טבעי שאתה עושה לעצמך - לוקח את עצמך בידיים וזה כבר טוב משקל הגוף ונותן אימונים כבדים , שהגנטיקה תבין שצריך את הטסטוסטרון הזה להיות גבר וההמרה תרד (חודשים ושנים) .
ויש תרופות להורדת אסטרדיול , לא בריאות .
אז שווה לשלב בין השניים לתת כסאח אימונים כבדים .. ובמינון זהיר זהיר להעזר בתרופה .

שהגנטיקה תבין שצריך את הטסטוסטרון הזה להיות גבר
אהבתי איך שניסחת את זה, לאחרונה הבאתי את הטסטוגק הזה גם, מקווה שהגנטיקה שלי תחשוב שאני מספיק גבר

במקרה שלך 😉 אין לך מה לפחד , האימונים שלך לא רק כבדים הם מקצועיים .
אל תשווה את האימונים שלך לילד שפתח את הפוסט , הוא עוד לא התחיל להתאמן וכבר מערבב מעודדי טסטוסטרון וחושב על סייקל ... אין בסיס .. אבל מה אפשר לקחת להכניס בקלות לפה ושיהיה קסם .
תיראה מה קרה לו ממעודד טסטוסטרון עלוב . זה קורה כשאין בסיס .
יש 1 שמתאמן שנים בצורה מקצועית יקח 500 מ"ג טסט שבועי , יגדל בצורה מדהימה , בלי להכיר תופעות לוואי .
ויש 1 שישמע את זה האימונים שלו אם הם קיימים , הם לא בדיוק אימונים . וב500 השבועי ישאל למה יוצא לו פצעים , ולמה הפטמות שלו נוזליות ורגישות .. למה מתחיל נשירת שיער 🫤

זה למה אנחנו לא יכולים להמשיך לדבר עם מישהו שמגיע לפורום כאן ואין לו בכלל בסיס - אז אל מה אתה מדבר ? מה להוסיף לטסטוסטרון בסייקל ראשון ? 🫤 אוכל .. קודם כל 👎

אל תשווה את האימונים שלך לילד שפתח את הפוסט , הוא עוד לא התחיל להתאמן וכבר מערבב מעודדי טסטוסטרון וחושב על סייקל ... אין בסיס .. אבל מה אפשר לקחת להכניס בקלות לפה ושיהיה קסם .
יש 1 שמתאמן שנים בצורה מקצועית יקח 500 מ"ג טסט שבועי , יגדל בצורה מדהימה , בלי להכיר תופעות לוואי .
ויש 1 שישמע את זה האימונים שלו אם הם קיימים , הם לא בדיוק אימונים . וב500 השבועי ישאל למה יוצא לו פצעים , ולמה הפטמות שלו נוזליות ורגישות .. למה מתחיל נשירת שיער 🫤

זה למה אנחנו לא יכולים להמשיך לדבר עם מישהו שמגיע לפורום כאן ואין לו בכלל בסיס - אז אל מה אתה מדבר ? מה להוסיף לטסטוסטרון בסייקל ראשון ? 🫤 אוכל .. קודם כל 👎
@שים
ראיתי בiherb
מוצר שמכיל dhea ואת כל ה*** של מעודדי טסטוסטרון.
האם זה מותר להם להכניס dhea?
האם באמת גוף בעל מסת שריר גבוהה ומתאמן ותיק,אז ״המערכת ההורמונלית״
תדע להפיק את המיטב מהמעודד טסטוסטרון?
כי הרי המוצרים ידועים שהם גימיק שיווקי
אבל כן מעלים אסטרדיול,אז סימן שכן משו עובד.
תסביר לי בבקשה
*מנסיון שלקחתי 100מג dhea כן המדדים עלו לי

כולם עובדים אבל לא מוכח לאיזה כיוון הם עובדים בגלל שהגנטיקה שונה מאדם לאדם .
קורים דברים אחרים מאותו חומר לאנשים שונים .
DHEA יכול לעלות בצורה קיצונית את הטסט . ולבן אדם אחר תעלה טיפה טסט ופתאום האסטרדיול יגיע למספרים שאף פעם לא היה לו בדם .

מתאמן אחי שנה רצופה, לפני זה גם הייתי מתאמן אבל הפסקתי לחצי שנה ולא מחשיב. יש שינויים בפיזיק וסה״כ ירדתי 7 קילו ונראה מודגש יותר ועליתי במסה. מבנה טוב וכתפיים רחבות.
תזונה טובה ואימונים אש אבל זו גנטיקה גרועה מבחינת המרות

אז הדרך הכי טובה להגיע לרמה של חומרים חיצוניים ולהשיג מהם רווח כמו של מקצוענים שאנחנו רואים בתמונות באינסטגרם זה - להיות מקצוען לפני .. כטבעי ! .
להגיע בעבודה קשה באימונים ובאוכל ל11% שומן .
אם הצלחת הגוף שלך (הגנטיקה) יודע לווסת יותר טוב את ההורמונים ואת התזונה שנכנסת לגוף לטובת "גבריות" או במילים של המטרות שלנו "המראה השרירי" . ככה כשתגיע להכניס מעודד טסטוסטרון כמו ה'טסטוג'ק' או בכלל חומרים חיצוניים הגוף שהשתמש בהם כמו בתאוריה שמוכרים לך .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית