נק' מוניטין:
1,219
- 1,356
- 908
שלום לכולם,
החלטתי טיפה להרחיב בנושא האימונים בזמן משבר הקורונה. אסכם שבוע אימונים שאני עשיתי.
ממש קצת עליי - עכשיו בתקופת חיטוב, מתאמן בד"כ אימונים בסגנון סטרונגמן + המורכבים הרגילים (סקוואט, דד, בנץ, חתירה במוט, לחיצה מעל הראש) 4 פעמים בשבוע.
יום שני:
מתקנים ציבוריים בפארק + ספרינטים בעלייה
יום רביעי:
מתקנים ציבוריים בפארק + דד רומני עם צינור כיבוי זרוק ברחוב
יום שישי:
דחיפת רכב בעליה מתונה + מתקנים ציבוריים + עבודה עם בול עץ
יום שבת:
מתקנים ציבוריים + עבודה עם בול עץ
הרחבות:
מתקנים ציבוריים: כמובן שהמתקנים יהיו קלילים כמעט לכל קוראי הפורום ולכן ישנן רעיונות שמצאתי כדי להקשות על עצמכם:
1. גומיות - קישרו גומיות למכשיר עצמו כדי להוסיף התנגדות
2. עבודה עם אולטרא סטים ויד בודדת. אמנם נראה שהמתקן בנוי לאחיזת 2 ידיים, אתם תמיד יכולים לעבוד ביד אחת בלבד
* מיותר לציין שנעשו גם מתח, מקבילים, ושכיבות סמיכה למינהן..
דחיפת רכב: תשמרו על הבטיחות שלכם ובצעו זאת כשיושב מישהו בכסא הנהג!
שיטות להקשות על עצמכם
1. רכב כבד יותר
2. עלייה תלולה יותר
3. הורדת אויר בגלגלים
עבודה עם בול עץ: התמזל מזלי ומצאת בול עץ בפארק ליד הבית, אני מעריך ששוקל כ 30 ק"ג. אתם יכולים גם כן לחפש בול עץ אבל גם: סלע או דלי צבע של טמבור יעשו את העבודה.
העבודה:
רצפה אל מעל הראש, דדליפט להמון חזרות, זריקה מאחורי כתף, ריצה עם המשכל על הכתף / צמוד לחזה ועוד (קל לאלתר עם זה..)
עוד בתוכנית לשבוע:
וסט משקולות אשר הגיע הזמן להוציא מהארון, תוספת גומיות (שאני בדרך לקנות)
מציע לכולם להסתכל על התקופה הקרובה בתור תקופה לשיפור ה GPP ולא לחשוב על הפסד עצימות/מאסה/ גיינזז.
בהצלחה!
החלטתי טיפה להרחיב בנושא האימונים בזמן משבר הקורונה. אסכם שבוע אימונים שאני עשיתי.
ממש קצת עליי - עכשיו בתקופת חיטוב, מתאמן בד"כ אימונים בסגנון סטרונגמן + המורכבים הרגילים (סקוואט, דד, בנץ, חתירה במוט, לחיצה מעל הראש) 4 פעמים בשבוע.
יום שני:
מתקנים ציבוריים בפארק + ספרינטים בעלייה
יום רביעי:
מתקנים ציבוריים בפארק + דד רומני עם צינור כיבוי זרוק ברחוב
יום שישי:
דחיפת רכב בעליה מתונה + מתקנים ציבוריים + עבודה עם בול עץ
יום שבת:
מתקנים ציבוריים + עבודה עם בול עץ
הרחבות:
מתקנים ציבוריים: כמובן שהמתקנים יהיו קלילים כמעט לכל קוראי הפורום ולכן ישנן רעיונות שמצאתי כדי להקשות על עצמכם:
1. גומיות - קישרו גומיות למכשיר עצמו כדי להוסיף התנגדות
2. עבודה עם אולטרא סטים ויד בודדת. אמנם נראה שהמתקן בנוי לאחיזת 2 ידיים, אתם תמיד יכולים לעבוד ביד אחת בלבד
* מיותר לציין שנעשו גם מתח, מקבילים, ושכיבות סמיכה למינהן..
דחיפת רכב: תשמרו על הבטיחות שלכם ובצעו זאת כשיושב מישהו בכסא הנהג!
שיטות להקשות על עצמכם
1. רכב כבד יותר
2. עלייה תלולה יותר
3. הורדת אויר בגלגלים
עבודה עם בול עץ: התמזל מזלי ומצאת בול עץ בפארק ליד הבית, אני מעריך ששוקל כ 30 ק"ג. אתם יכולים גם כן לחפש בול עץ אבל גם: סלע או דלי צבע של טמבור יעשו את העבודה.
העבודה:
רצפה אל מעל הראש, דדליפט להמון חזרות, זריקה מאחורי כתף, ריצה עם המשכל על הכתף / צמוד לחזה ועוד (קל לאלתר עם זה..)
עוד בתוכנית לשבוע:
וסט משקולות אשר הגיע הזמן להוציא מהארון, תוספת גומיות (שאני בדרך לקנות)
מציע לכולם להסתכל על התקופה הקרובה בתור תקופה לשיפור ה GPP ולא לחשוב על הפסד עצימות/מאסה/ גיינזז.
בהצלחה!