הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזרה מפציעה \ דלקת - אימונים עם גומיות

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
היי, אני עשיתי עצירה של 3 שבועות מהחדר כושר לאור דלקת חריפה במרפק וגם בברך (שני הפיקות חחח), עכשיו הכאב קצת פחת ואני רוצה לחזור להתאמן.
אני יודע שבדרך כלל עושים פיזיו עם גומיות והכל.
יצא למישהו לעשות תוכנית אימונים של כל הגוף עם גומיות בתחילת חזרה מפציעה? ואם כן, יש לו במקרה תוכנית אולי? אני חושש להתחיל עם משקלים על ההתחלה (גם עם משקל קל) כדי לא להיפצע שוב.
אני יכול להסתכל על יוטיוב, אבל תמיד מעדיף לשמוע על תוכנית שאנשים עשו בעצמי ולא סתם מה שמפרסמים ביוטיוב.

תוכנית אימונים של כל הגוף עם גומיות בתחילת חזרה מפציעה?
שים לב שגומיה זה לא כלי קסום שמרפא פציעות. יש לגומיות חסרון מובנה שקשה להתאים את רמת הקושי - איך אתה מעלה את ההתגדות למשל ב-10% עם גומיה?

יש לך היסטוריה של פציעות שנגררות איתך שנים. תשקול הפעם להשקיע בבעל מקצוע (כנראה פיזיותרפיסט) שילווה אותך בהחלמה. פיזיותרפיסט שיאבחן מה היו הפציעות והחומרה שלהן, מה הסיבה לפציעה (עומס יותר? התאוששות חסר? טכניקה לקויה? חוסר איזון בין שרירים?) וידריך אותך לגבי תרגילי rehab שיטפלו בגורם לפציעה, ובו זמנית בתרגילי workaround שיעקפו את הפציעות.

• פותח/ת השרשור
שים לב שגומיה זה לא כלי קסום שמרפא פציעות. יש לגומיות חסרון מובנה שקשה להתאים את רמת הקושי - איך אתה מעלה את ההתגדות למשל ב-10% עם גומיה?

יש לך היסטוריה של פציעות שנגררות איתך שנים. תשקול הפעם להשקיע בבעל מקצוע (כנראה פיזיותרפיסט) שילווה אותך בהחלמה. פיזיותרפיסט שיאבחן מה היו הפציעות והחומרה שלהן, מה הסיבה לפציעה (עומס יותר? התאוששות חסר? טכניקה לקויה? חוסר איזון בין שרירים?) וידריך אותך לגבי תרגילי rehab שיטפלו בגורם לפציעה, ובו זמנית בתרגילי workaround שיעקפו את הפציעות.
היי, לגבי הטכניקה, יכול לומר שהכל אצלי פרפקט, שאלתי אנשים, גם צילמתי את עצמי כדי לראות. הייתי עושה גם ב3 שבועות האחרונים לפני שהפסקתי להתאמן טכניקה יותר איטית בתרגילים המורכבים בירידה (היה מפחית כאבים), נניח בנץ' וכו'...
אני מודע לכך שזה לא קסם, אבל בתור חזרה לאימונים, לא אכפת לי מהרמת קושי, הרי בהתחלה אני רק צריך "להזין" את הגוף קצת באימונים, אני רוצה לחזור לאט לאט הפעם.
לגבי עומס, אני הפעם החלטתי כן להוריד מהעומס, גם אם לא היה המון, אבל החלטתי להוריד (ברגע שאחזור מן הסתם).
לגבי הפיזיוטרפיסט, קצת פחות.

אבל תודה בכל מקרה על הנסיון 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית